2777
2789
سلام دوستان تجربه هایی که از دیگران میگین خیلی خوبه.از این افرادی که بی حساب و کتاب خرج میکنن.یه جور ...

شما خیلی فهمیده و با شعور هستی که این صحبت دوستمون رو به عنوان تلنگری برای خودت در نظر گرفتی. اینو جدی میگم چون خیلی ها موضع میگیرن و اصلا قبول نمیکنند کارشون درست نبوده

من اینو میفهمم که ممکنه ادم یهو یه کار غیر منتظره براش پیش بیاد و یکبار دو بار از کسی پول قرض بگیره  ولی اینکه عادتش باشه هر بار از این و اون قرض بگیری اصلا کار جالبی نیست و نشونه بی فکری ادمه

منم از دوارن جنگ 12 روزه یاد گرفتم هیچ وقت حسابمو حتی برای طلا و سکه هم به صفر نرسونم و چون همسرم کارش ازاد محسوب میشه حتما 100 تومن رو نقد داشته باشم ..اینها تجربه هست عزیزم برای ادم و هممون بهش نیاز داریم. امیدوارم هیچ وقت کسی نیازمند دیگری نباشه

سلام بچه‌ها روز جمعه‌تون بخیر خسته نباشید همگی خانم‌های خوش انرژی کدبانو و مقتصد

بچه‌ها چند روزه مسئله ای خیلی ذهن منو درگیر کرده ببینید همسر من تو سن کم بازنشست شد حدود ۴ سال قبل و الان ۴۴ سالشه 

چون شهرمون کوچیکه همه همدیگرو می‌شناسند و من و همسرم به لحاظ شغلی و شرایط اجتماعی تو شهرمون آدم‌های شناخته شده‌ای هستیم 

حقوق جفتمون با همدیگه حول و حوش ۵۰ الی ۵۵ میشه ولی چون ماهی ۴۰ میلیون قسط داریم برای باقی خرج‌های زندگی مخصوصاً خرج بچه‌هامون خیلی کم میاریم و وسطای ماه عملاً ما هر دو صفریم

چند وقته به این فکر می‌کنم که همسرم یه شغل دیگه شروع کنه 

به خاطر شرایطی که عرض کردم سمت مشاغلی مثل اسنپ و اینا نمی‌تونه بره 

به نظرتون یه شغل کم دردسر ا درآمد حدوداً ۱۵ الی ۲۰ میلیون در ماه چی می‌تونه باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و درود بر تمام دوستان مهربون و دوست داشتنی خودم😍میخواستم منم یه مطلبی رو عنوان کنمبعضی وقتها م ...

بله واقعا هستند و زیاد دیدیم.

تو اطرافیان دیدم که زن ریال پول جمع نمیکنه و طلا نمیخره و میگه شوهر باید پول قلمبه بده تا برم طلا بخرم.

و حسادت میکنن فلانی چقد طلا داره  

فلانی که حتی شاید با یارانه اش ریز ریز طلا خرید و الان همون ریز طلا ها کلی طلا زینتی شدن .

خودش رنگ میزاره خودش  صورتش اصلاح میکنه وپولش میزاره تو جیب خودش. حالا کارهای زیبایی تخصصی لازم باشه میره ارایشگاه ولی نه برا یه بند انداختن.

سلام بچه‌ها روز جمعه‌تون بخیر خسته نباشید همگی خانم‌های خوش انرژی کدبانو و مقتصدبچه‌ها چند روزه مسئل ...

نمیدونم شرایط زندگی تون چطوره ولی با توجه به سن همسرتون خیلی زود بازنشسته شدند بهتره حتما یه شغل راه بندازند خیلی ها از همین سن تازه میرن سر کار..44 سالگی برای بازنشستگی خیلی خیلی زوده عزیزم 

نه اینکه فقط نگاه مالی داشته باشم نه..مردها قدرتشون رو از شغل و کار و توانایی هاشون میگیرن وقتی یک مرد خیلی زود بازنشسته بشه بیاد تو خونه بمونه حس ارزشمندیش گرفته میشه  اصلا کار به مردها قدرت و انرژی میده. توجه به شهرتون و اینکه دیگران چی میگند نکن حتما حتما برای همسرت یک شغل ایجاد کنین شده یک مغازه یه چیزی که انشالله تا 60 سالگی راحت جا داره کار کنند.

نمیدونم شرایط زندگی تون چطوره ولی با توجه به سن همسرتون خیلی زود بازنشسته شدند بهتره حتما یه شغل راه ...

درست حق با شماست 

ولی متاسفانه برای من وجه اجتماعی خیلی مهمه بنده خدا همسرم هر شغلی پیشنهاد میده قبل از رآمد و یا سختی و آسونیش حتماً به وجه اجتماعیش فکر می‌کنم

چون تو شهرمون تو محل کارم و بین فامیل اینجوری جا انداختم الان خیلی برام سخته

به هر شغلی هم که فکر میکنم ذهنم به هیچ جا قد نمیده

سلام بچه‌ها روز جمعه‌تون بخیر خسته نباشید همگی خانم‌های خوش انرژی کدبانو و مقتصدبچه‌ها چند روزه مسئل ...

به نظرم باتوجه به حساسیتی که گفتین شغلی مثل کافی نت و دفتر پیشخوان و دفتر بیمه و اینا مناسبن

درست حق با شماست ولی متاسفانه برای من وجه اجتماعی خیلی مهمه بنده خدا همسرم هر شغلی پیشنهاد میده قبل ...

خب نمیخواد بره یک شغل بدون وجه اجتماعی ایجاد کنه میتونه مثلا بره نمایندگی افق کوروش یا فروشگاه هفت یا چنین چیزهایی بگیره و با کارگر کارشو پیش ببره تو سایت افق کوروش بزن نحوه گرفتن نمایندگی و وام خوبی هم میدن برای کرایه مغازه و از اون طرف هم همه کالاها رو خودشون ارسال میکنند و شما درصدی از فروش رو بر میداری و کارگر کارها رو تا حدودی پیش میبره....

حتما حتما بگذار همسرتون کار کنند و درگیر ظواهر قضیه خودتون رو زیاد نکنین.. از الان سفت و سخت دنبال کار باشین تا 60 سالگی بلکه تا 70 و 80 سالگی راحت میشه کار کرد حتی اگر درامد زیادی نداشته باشه کار کردن عزت نفس و حس ارزشمندی میده به اقایون

من مردهایی رو میبینم تا سن 70 سالگی دارن راحت و سرحال کشاورزی میکنند ..اینکه ادم بیکار باشه زودتر فرسوده و بی انرژی میشه تا اینکه کار کنه ولو درامد ناچیزی داشته باشه 

خب نمیخواد بره یک شغل بدون وجه اجتماعی ایجاد کنه میتونه مثلا بره نمایندگی افق کوروش یا فروشگاه هفت ی ...

برندایی مثل افق کوروش و...سرمایه کلان میخوان تا جایی که میدونم

ولی پیشنهاد خوبی ان

خب نمیخواد بره یک شغل بدون وجه اجتماعی ایجاد کنه میتونه مثلا بره نمایندگی افق کوروش یا فروشگاه هفت ی ...

یه خونه باغ داریم خیلی وقته گذاشتیم برا فروش متاسفانه رکود بازار باعث شده فروش نره

اگه فروش میرفت میشد سرمایه اولیه خوبی جور کرد

برندایی مثل افق کوروش و...سرمایه کلان میخوان تا جایی که میدونمولی پیشنهاد خوبی ان

تو سایتش شرایطش هست برای  شهرستانها تا جایی که میدونم 800 میلیون وام میدن و  برای تهران تا 2 تومن فکر کنم وام بدن . کالاها رو همه خود نمایندگی ارسال میکنه و مبلغی پرداخت نمیکنین. شما در اصل فروشنده هستین و نمایندگی دارین و درصدی از فروش رو بر میدارین . فروشگاههای جانبو و هفت هم فکر کنم به همین روش کار میکنند نمایندگی اعطا می کنند

شما خیلی فهمیده و با شعور هستی که این صحبت دوستمون رو به عنوان تلنگری برای خودت در نظر گرفتی. اینو ج ...

ممنون عزیزم لطف داری.اینجا از صد تا مدرسه و دانشگاه بهتره،🥰هر روز یه چیز جدید یاد میگیرم و خدارو شاکرم که با خانم های با سیاست و با درایتی آشنا شدم.اگه با این تاپیک آشنا نمیشدم‌.هیچوقت پس انداز و یاد نمیگرفتم.در صورتی که نزدیکانم اکثرا مقتصد و آینده نگرن.همیشه فکر میکردم اونا از زندگیشون لذت نمی‌برن ولی اینجا فهمیدم لذت واقعی یعنی چی.دوستان تو رو خدا از نوشتن دریغ نکنید.خیلی ها اینجا واسشون چراغ راهشونه تو این تاریکی تورم و...

یه خونه باغ داریم خیلی وقته گذاشتیم برا فروش متاسفانه رکود بازار باعث شده فروش نرهاگه فروش میرفت میش ...

اگر فروش میرفت میتونستین طلافروشی هم باز کنین. کسی رو دیدم با 350 گرم طلافروشی زده بود..چون طلافروشها بعد یکسال حدودا میتونن طلای امانی بگیرن از بنکدارها و خب با طلاهای ریز شروع میکردین...یه مغازه کوچک رو دکور میکردند و خب سرمایتون هم همون طلاها بود که حفظ میشد بلاخره

اگر فروش میرفت میتونستین طلافروشی هم باز کنین. کسی رو دیدم با 350 گرم طلافروشی زده بود..چون طلافروشه ...

خودمم خیلی به طلافروشی فکر میکنم اگر خونه باغ فروش بره میتونیم با نیم کیلو شروع کنیم

خودمم خیلی به طلافروشی فکر میکنم اگر خونه باغ فروش بره میتونیم با نیم کیلو شروع کنیم

یکم بیشتر روی فروشش کار کنین و کمی ارزونتر بدین تا زودتر فروش بره. وضعیت ابی ایران جالب نیست و در اینده باغها با مشکل مواجه میشن حتی همین کشاورزی هم با چالش های زیادی در آینده روبرو هست اگر تونستین سعی کنین باغ رو بفروشین و جایی سرمایه گذاری کنین که بتونین درامد خوب کسب کنین ازش....