2777
2789
سلام عزیزم ❤️ خوبی فدات شم من از تاپیک عقبم ،چند روز نبودم الان هم یه سر اومدم ده دقیقه ای دارم میرم ...

قربونت برم معصومه مهربون ممنون ازاین که برام نوشتی ایشالا شفای همه مریض ها    

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزدلم من واقعا تخصصی در این زمینه ندارم، میترسم اشتباه راهنمایی کنم♥️اما چیزی که به ذهنم میرسهاینک ...

چند بار خوندم چقدر خووووووووب👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ممنون از تجربه و نظرت دوست گلم 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز من کاملا درکت میکنم.من و همسرم حدود ۵ ساله ازدواج کردیم همسرم نه هوش اقتصادی داره نه ...

نه خدا رو شکر همسر من هوش اقتصادی خوبی داره و تلاشکار به یک حقوق کفاف نمی‌ده اما واقعا دستش به خرج و منم محدود نمیکنه که خودم مراعات میکنم اما یک کلمه نمیگه چقدر مثلا پس انداز کردم یا دارم چیکار میکنم منم خرج هاش میبینم می‌خوام دق کنم😂🥲

ممنون از نظر همگی💛با همسرم صحبت کردم گفتم مخارج این ماه زیاد شده نظرت چیه برنج پاکستانی اینبار بگیر ...

عزیزم منم مشکل شما رو دارم با کلی اصرار تازه ماه پیش خرج خونه رو دست گرفتم

همسر منم خیلی خرج میکنه خرجای غیر ضروری مثلا ۲ ماه پیش ۲ میلیون ادویه جات خریده بود

میره یهو ۵ مدل میوه میخره از سوپر میوه گرون 

یا گوشت و مرغ بسته بندی از فروشگاه

عاشق کالاها و خریدای لوکسه 

جرات نمی کنم بگم چیزی برای خونه بگیر میره گرون ترینش می‌گیرد 

به نظرم پس انداز مخفی باید مخفی بمونه 

نباید بگی چون میدونی آدم به فکری نیست 

دیگه برات تجربه میشه منم مثل شما تازه شروع کردم به مصرف بهینه و درست 

۳ کیلو گوجه شکسته گرفتم خونه مامانم رب درست کردم و پوره فریزری ولی نگفتم بهش که بعدا از خرجا بردارم پس انداز کنم و خیلی خرجای اضافی رو حذف کردم پول تو جیبی مدرسه بچه هارو گذاشتم کنار جمعا واسه. دو تاشون ۱۳۵۰ شده 

از اول مهر 

که از خونه لقمه و میوه می‌زارم و خیلی کارای دیگه ..

بالاخره یکی باید به فکر باشه انشاالله که قدرت و قوت داشته باشی و خدا همراه خودت و زندگیت باشه و شادی و عشق تو خونتون موج بزنه ❤️

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
عزیزم منم مشکل شما رو دارم با کلی اصرار تازه ماه پیش خرج خونه رو دست گرفتمهمسر منم خیلی خرج میکنه خر ...

۳۰ کیلو منظورم بود 😁

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
عزیزم منم مشکل شما رو دارم با کلی اصرار تازه ماه پیش خرج خونه رو دست گرفتمهمسر منم خیلی خرج میکنه خر ...

ممنون از نظرت گلم 

بله درس عبرت شد پس انداز مخفی واقعا مخفی بمونه✔️🌱

دوستان میوگلد کد تخفیف گذاشته به مناسبت روز دختر 250تومن تخفیف میده من یه سکه پارسیان 100سوتی خریدم از میو گلد با اسنپ پی .بعد یه کد60تومنی هم اسنپ پی داده برای خرید بالای 600 اونم زدم سفارش دادم و قسط اولش رو دادم اگه خواستید بخرید  

سلام عزیزم ❤️ خوبی فدات شم من از تاپیک عقبم ،چند روز نبودم الان هم یه سر اومدم ده دقیقه ای دارم میرم ...

عزیزم دکتر قرص متی مازول داده گفته روزی یه دونه بعداز غذا ولی نگفت رژیم غذایی چه جوری باشه راستش به این دکتر اعتماد ندارم 

سلام خواهرای خوبم ،عزیزای دلم،شما رو به خدا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه،به نظر شما اجاره کردن سو ...

سلام عزیزم یکی از آشناهای ما نزدیک‌۲۰ ساله کارش ضایعات اول هرچی دستش میومد جمع می‌کرد منظور پلاستیک وکارتن واهن ولی الان فقط آهن تازه مغازه گرفته چند سال تو جاهای ارزون سوله ومغازه اجاره می‌کرد مثلا یه بار مغازه ای تو خونه ی یک روستا نزدیک‌شهر .. باید جایی که اجاره میکنی از لحاظ امنیت خوب باشه بالاخره قراره سرمایتو بخوابونی الان سرمایه داری شده برا خودش ولی همین کار ادامه میده وصبح ها با از ۲ شب تا ۷ صبح میره قزوین بار تره بار میاره وبعد اون میره مغازه یعنی دو شغله است خانمش هم بسیار قناعت کاره 👍

مورد دوم همسایه مادر شوهرم که با چرخ های چوبی ضایعات جمع می‌کرد اونم طولانی مدت کارش این بود الان یه وانت کار کرده داره وبا اون کار میکنه الان از لحاظ مالی خوبن وکارش همینه چند تا خونه وماشین داره 👍

‌بعدی هم باز هم یکی از آشناها که شرکت میرفت کارش ولکرد یه جای مناسب که همون ضایعات خونه نام داره زمین خریدن ‌چهار دیواری کردن ودستگاه پرس آهن خریدن ‌حسابی پیشرفت کرد 👍

خلاصه که کاربر درآمدی ولی باید حسابی تلاش کنی ‌وقناعت ❤️ 

‌عزیزم لطفا اسم کاربریتو یه چیز قشنگ تر ومثبت تر بزار انشاالله که خدا برات بسازه 🌹

خانم دکتر اردشیری اکباتانبرای من تا الان خوب بودنمشکل خاصی نیست فدات شمخداروشکر متوجه شدی

عزیزم شما پرکاری تیروئید داریدگوگل سرچ کردم دکتر مریم اردشیر ی فاز یک اکباتان درسته ؟

مرسی مستانه جان مثل همیشه عالی راهنمایی کردیدبند اول نوشتید تفریح کم خرج پیدا کنید به این فکر کردم ن ...

تنها نیستی عزیزم همسر من خرج خونه دست خودشه اما هر ماه کم میاره و از من میگیره.حالا من شاغل نیستم ولی هر ماه یه مقدار از حقوقش رو منتقل میکنم به حساب خودم برای مواقع ضروری.چون تجربه نشون داده هرچی پول تو حسابش باشه باید تا قرون آخرش رو به آتیش بکشه...عاشق بازار و خرید کردنه...اگر خونه داشتیم واقعا مشکلی نبود اما وقتی میبینم تو ۵ سال ۳ بار اسباب کشی کردم اعصابم خرد میشه

خدایا شکرت  

بچه ها ما خیلی سفت و سخت نمی گیریم توی پس انداز کردن مثلا برای خوراکی یا پوشاک و غیره...

ولی اون روز یادمه معصومه جون میگفتند موقع خرید یکی دو جا حتما قیمتها رو چک کنین...

بعد یه میوه فروشی خیلی بزرگ، تمیز و معروف تو خیابونمون هست  که کلی کارگر داره و 4 تا صندوق دار و دقیقا تو خیابون شلوغ و سر خیابون اصلی و مهم (این جزییات رو برای این گفتم که بگم قطعا روی قیمتها موثره)  ...ما همیشه طبق عادت همونجا میریم و همه چیزو از همون جا هم میخریم چندین ساله ..دیدین ادم عادت میکنه از یکجا بخره؟ ما هم فقط همونجا میریم

این سری بر حسب اتفاق رفتم یه میوه فروشی معمولی تر دیگه که دقیقا نزدیکتره بهمون و خب مغازه مثلا در حد 40 متری و کوچیکه و اونجوری بزرگ پر از قفسه ،یخچال های بزرگ و شیک با 10 تا کارگر  نیست...  فقط یه اقاهه هست پیرمرده خودشم همه مغازه رو هندل میکنه  و خبری از کارگر  و صندوق دار و غیره نیست...دیدم چقدر میوه های درجه یکش قیمتش با اون یکی میوه فروشی بزرگ فرق داره یعنی کیفیت ها دقیقا مشابه هم و میوه روز میاره  ولی قیمتها متفاوت ..هر کدام کیلویی مثلا 40 تا 50 ارزونتر بود..جالبه مثلا قارچ رو 40 تومن ارزونتر میداد  و کلا همین مدلی همه چیز حداقل 50 تومن اون مغازه بزرگتره گرونتر بود

ما هر هفته 700 تا 1 تومن تو تابستون پول میوه هامون میشد و سیفی جات...خب مسلما وقتی از اون مغازه کوچکتر خرید بکنیم 200 تومن به نفعمون هست چرا باید اینکارو بکنیم؟ وقتی کیفیت دقیقا مشابه هست؟ تازه چون این پیرمرده عین اون مغازه سرش شلوغ نیست بیشتر وقت میگذاره ..مثلا موز داشت گفتم همیناس؟ فقط یکم لک داشت گفت نه وایسا دارم بارو خالی میکنم الان برات خوب ترشو میارم یا خرمالو یه جعبه کوچیک تازه از اون زیر برام اورد..چقدرم انرژی خوبی داشت یه پیرمرد 70 ساله بود. هر کسی بهش کارت رو میداد تشکر میکرد و با ارامش، صدای اروم با همون حرکات کندش میگفت خدا بهتون برکت بده دخترم یا پسرم..

من خودم کته میپزم ،نه شفته نمیشه

چقدر اب میریزی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

نه خدا رو شکر همسر من هوش اقتصادی خوبی داره و تلاشکار به یک حقوق کفاف نمی‌ده اما واقعا دستش به خرج و ...

چی بگم والا من یه وقتایی میگم کاش از اول این همه تو مسائل مالی دخالت نمیکردم ... 

واقعا دیگه ذوق زندگی رو ندارم...از پول خرج کردن لذت نمیبرم..فقط دلم خونه میخواد

میدونم کارم اشتباهه میدونم زندگی همین لحظاتیه که داره هدر میره ولی .... باز آروم نمیگیرم 

اینم بگم همسر من تو معدن کار میکنه و شیفت کاریش جوریه نمیتونه کار دوم داشته باشه. البته خودش پیشنهاد داد بره اسنپ اما من راضی نشدم چون واقعا ۱۲ ساعت که سر کاره ۷ ساعت میخوابه ۵ ساعت میمونه که دلم میخواد برای من و بچه مون وقت بذاره

خدایا شکرت