2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم با این علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 56 پست
خدا روشکر یه دختر داری میشی عزیزم جوش نزن بیخیال بگیر یه دکتر برو چکاپ کامل کنه

هزاربار رفتم دکتر هیچ ب هیچ دیگه خسته شدم واقعا بی خیال بشم بهتره 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه لتروزول خوردم ولی دوفامدو داد نخوردم الان اینو گفتی پشیمون شدم کاس میخوردم

عشقم دوفامد فقط باعث میشه منی که تنبلی دارم و سر وقت نمیشم اوکی منظم پریود بشم پس نترس از ماه بعد بخور فقط باعث میشه اگه حامله نباشی سر تایم پریود بشی بنظرم خوبه بخور  

مشکل از چیه ؟

نمیدونم واقعا ازمایش دادیم هردو سالم بودیم شاید از استرس شاید خدا نمیخاد بده 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

عشقم دوفامد فقط باعث میشه منی که تنبلی دارم و سر وقت نمیشم اوکی منظم پریود بشم پس نترس از ماه بعد بخ ...

من پریودام ۲۹روزست مرتبه ... بخاطر همین نخوردم 

یعنی ربطی ب باردار شدن نداره؟

نمیدونم واقعا ازمایش دادیم هردو سالم بودیم شاید از استرس شاید خدا نمیخاد بده

پس چیزی رو به زور نخواه چون بعدش به شکایت ازش نیوفتی

ا  الان بسپر به خودش بگو دادی شکر ندادی هم شکر دیگه من اقداممو میکنم هر ماه صلاح تو هس بده 

استرس نداشته باش بیخیال باش تو داری بچه و هرچی استرس داشته باشی دور میشی از حاملگی حرف بقیه رو هم از یه گوش بشنو از یکی در کن😄

دلشاد هستم...💍

پس چیزی رو به زور نخواه چون بعدش به شکایت ازش نیوفتیا الان بسپر به خودش بگو دادی شکر ندادی هم شکر د ...

واقعاااا درست میگی ممنون ازت گلم ان شالله خدا ب شماهم ببخشه 

لطفا واسم دعا کن فردا تکت کنم بگم پریود نشدم خیلی خستم زدم ب سیم اخر دیگه ۹ماه اقدام هربار نا امید

برعکس شما من دوروز عقب انداختم و بچه نمیخواستم داشتم از نگرانی جون میدادم یکی بهم گفت شب وقتی میری بخوابی زیارت عاشورا بخون هدیه به شهدا پریود میشی منم همین کارو کردم دیشب صبح بیدار شدم دوساعت بعدش پری شدم حالا شما به نیت بارداری بخون وهدیه کن به شهدا 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

برعکس شما من دوروز عقب انداختم و بچه نمیخواستم داشتم از نگرانی جون میدادم یکی بهم گفت شب وقتی میری ب ...

مرسیییییی قشنگم چشمممم گلم حتماااا😍

من پرسیدم اینجوری گفتن بهم میخوایی بخور شاید تاثیر بزاره

اره ازماه بعد میخورم 

رفتم دکتر لتروزول با دفامد داد بهم دوماه خوردم حامله شدم ببین یه راهیو میگم بت صد درصد جوابه اصلاح س ...

منم تنبلی دارم 

من حس میکنم هیچ وقت تو عمرم تخمک گذاری کو متوجه نشدم علایمی نداشتم آخه

الان تحت درمانم خرداد تیر مرداد اقدام کردم شهریور پریود نشدم رفتم دکتر بهم کلومیفن داد و دوفامد مهر پریود شدم اقدام کردم باردار نشدم 

آبان پریود شدم این ماه لتروزول و کلومیفن خوردم بعد سونو دادم الآنم دارم آمپول میزنم