2777
2789
عنوان

من ب ادما آلرژی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 53 پست
راستش داغونم خیلی فشار رومه خیلیییی استرس زیادی دارم مدام پامو تکون میدم دستام میلرزن همه چی بهم ری ...

وای مثل من پارسال البته الان روم فشار هس ولی اون فشار از لحاظ روحی ازم تا حدودی برداشته شده  من جوری بودم یعنی نمیتونستم ازدواج و..رو درک کنم درسته شاید عادی باسه ولی یه بچه ۶ ساله میتونه به اندازه ی خودش درک کنه ولی من واقعا به طور وحشتناکی نمیتونستم  و

... 

اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه میخوای معلم شی؟

هعی خواهر فرهنگیان خوندم ک ازین دانشکاه جهنم دره برم بیرون 

قبول شدم رفتم دانشکاه برا ثبت نام گفتن تو باید قبل از آزمون انصراف میدادی نباید حین دانشجویی آزمون میدادی

انقد خوشحال بودم میخام از شر این طویله خلاص بشم ولی نشد

هعی خواهر فرهنگیان خوندم ک ازین دانشکاه جهنم دره برم بیرون قبول شدم رفتم دانشکاه برا ثبت نام گفتن تو ...

وایی نه الان زبان خصوصی ساعتی 500 تومنه ولی من تو خانواده ام فرهنگی دارم 20سال سابقه 22نمیگیره 🙄🙄 همون خونه داری از فرهنگیان بهتره 

راستش داغونم خیلی فشار رومه خیلیییی استرس زیادی دارم مدام پامو تکون میدم دستام میلرزن همه چی بهم ری ...

خودت میدونی دیگه حالت در چه حدی هس اگه خیلی حالت خرابه به آسیب به خودت میکنی بهتر بری دکتر من رفتم الان بهترم یه کمی

وای مثل من پارسال البته الان روم فشار هس ولی اون فشار از لحاظ روحی ازم تا حدودی برداشته شده من جوری ...

منم خیلی فشار رومههه خیلییی 

الان بهتری ؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯        لطفا باهام مدارا کنین شاید نباشم دیگ💔      کاربری دست ۲ نفره

حاد قرص میدن ک نمی‌خورمقرص فایده نداره تا اخر اسیرشی جون تا ول کنی دوباره همه چی شروع میشه

میدونه واقعیت اینکه من این فکر رو می‌کردم که فولکستین حالم رو بدتر کرده ولی بعد از سرچ تو اینترنت فهمیدم بعضی از دارو ها روندگان اینکه حال آدم رو بدتر میکنن دو سه هفته فک کنم بعد خوبت میکنن من اینو به چشم دیدم

خودت میدونی دیگه حالت در چه حدی هس اگه خیلی حالت خرابه به آسیب به خودت میکنی بهتر بری دکتر من رفتم ا ...

خونواده م میگن هیچیت نیس 

ولی مدام بحثمون میشه ک چرا پاتو تکون میدی و اینا  میگم حالم خوش نیس میگن مگ چته 

اون روز یجوری حالم بد بود دوس ندار حتی دشمنمم تجربه اش کنه فقط دلم میخاست گریه کنم بدون هیچ دلیل قانع کننده ای یهو حالم بد شد خفه میشدم 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯        لطفا باهام مدارا کنین شاید نباشم دیگ💔      کاربری دست ۲ نفره

من نمونه دولتی میخونم

مثل من  پس چرا اینطوری هستن یه معلمی داشتم می‌گفت شرایط کلاسش مثل شرایط کلاس تو بود اون اهمیت نداده به درسش ادامه داده از حاشیه دور شده رتبه ۱۴۰ کنکور شد ولی به نظر من هرچی باشه رو آدم تاثیر داره 

میدونه واقعیت اینکه من این فکر رو می‌کردم که فولکستین حالم رو بدتر کرده ولی بعد از سرچ تو اینترنت فه ...

حآلتو بهتر میکنن 

ولی کافیه به مرور قط کنی 

روز از نو روزی از نو

منم خیلی فشار رومههه خیلییی الان بهتری ؟

خدارو شکر بله خیلی اوایل مصرف دارو بدتر شدم ولی ادامه دادم ولی الان خوبم حتی من دوران بیماری ام فکر میکردم همون آدم نیستم چون همه به خصوص مامانم می‌گفت که من همان آدم نیستم ولی الان خوبم