2777
2789
غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...میره به حجله شاه دوماد❤️دیدین....دیدین ....دیددیدیننن. ...

مبارک باشه

خوشبخت باشید     

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما صحیح عزیزم ولی مثلا بچه من تا لحظه ای که داریم از خونه بیرون میریم ماشاالله داره غذا مبخوره ...

عزیزم با احترام من کاملا مخالفا،به قول اون ضرب المثله شکم رو وقتی ول کنی به اندازه دشته،ولی وقتی تو دستت بگیری اندازه مشت هست.

اگه بچه هر هله و هوله ای رو خواست باید براش بخریم؟منم میگم بچه رو نباید عقده ای بار بیاریم ولی با خرید به جا و مناسب.

چند روز پیش جلسه مدرسه پسرم بود،معلمشون که سابقه 32 سال تدریس داره،میگفت برای بچه هاتون لقمه خونگی،سیب،کشمش ،بادام و کلا چیزای طبیعی بذارین.میگفت دخترم دانشجو هست،با این سن براش لقمه از خونه میذارم.

فکر کنم شما کلا تازه وارد این تاپیک شدین یه چند وقت بمونین همه چیز دستتون میاد که نحوه دخل و خرجون باید چطور باشه.

دقیقا ما ادما گاهی خودمون را خیلی دست بالا می گیریم فکر میکنیم کنترل کامل روی همه چیز داریم اگر موفق ...

وای عزیزم عاشق حرفات شدم ، انگار خودم دارم مینویسم نقطه به نقطه اش رو ، خیلی دوست دارم تو گروه اینطوری بنویسم ولی مثل اینکه عزیزان زیاد مایل نیستند و منم به نظرشون احترام میذارم ❤️

ولی اعتقاد قلبیم همین سخنان شماست ، از طرفی هم دوستانی که تو کودکی و کلا تو زندگی خیلی سختی کشیدند بیشتر تمایل به پس انداز سفت و سخت برای روز مبادا دارند و حق هم دارند چون سرما و نامردی روزگار رو چشیدند❤️

من مخالف پس انداز و آینده نگری نیستم و خودم هم با پس انداز تونستم سقفی برای بالاسرمون و چهار چرخی برای زیر پامون تهیه کنم ، ولی دیگه استرس آینده خودم و دخترم رو ندارم ، میدونم خدا بهتر از من هوای بچم رو داره ❤️

درس های گذشتگان و اطرافیانم بهترین چراغ راه برای آینده ام هستند و همیشه سعی کردم از زندگیشون عبرت بگیرم ، دوستان دو تا سرگذشت از اطرافیانم براتون میذارم ، برداشت آزاد ❤️

مادر شوهر خدابیامرز من خانزاده بودند و بعد از فوت پدرشون ثروت کلانی بهشون ارث رسیده ، ثروتی اندازه دهها دهنه مغازه و حمام عمومی و رستوران و ... اونم تو مرکز شهر ، اینا چند خواهر و یک برادر بودند که برادرشون ته تغاری و عزیز کرده بوده و در اوج جوانی و قبل از سی سالگی بیمار میشه و برای درمانش کل ارثیه رو میفروشند میبرن خارج از کشور برای درمان و با یه پروفسور تو آلمان هماهنگ میکنند و تمام پول ها تبدیل به ارز میشه و سوار هواپیما میشن و متاسفانه برادر جوونشون توی هواپیما فوت میکنه و پول ها هم بین ورثه تقسیم میشه و به راحتی خرج میشه ، این ثروت کلان به راحتی از بین میره و حتی نمیتونه جون فرزند اون مرحوم رو نجات بده ، پس با خیال راحت نمیتونیم بگیم پولی رو که جمع میکنم قراره آینده و رفاه بیاره برا بچم ❤️

البته که این چند تا خواهر هم هیچ کدوم قدر پولشون رو ندونستند ، و هیچ کدومشون پول ها رو به ملک تبدیل نکردند ، درسته زندگیشون خوب بوده و هست ولی هیچ کدوم قدر ارثیه رو ندونستند و ریختند تو دست و پای شوهراشون و اونا هم خرجش کردند ، میتونستند مدیریت کنند و نکردند❤️

بارها گفتم آینده نامعلومه و همه چیز در دستان قادر متعال هست و بس ❤️ 

به قول خودم که همیشه میگم ، منم منم تو این دنیا جایی نداره ، قدرت مطلق فقط خداست و من مخلوق خدا❤️

ما ترک ها یه مثل داریم که معنی فارسیش میشه ، معلوم نیست کی جمع کنه و کی بخوره❤️

❤️در این دنیا آنکس برد که هم بخشید و هم پوشید و هم خورد 

هر آنکس کیسه اش محکم گره خورد خودش مرد و مالش دیگری خورد❤️

پدربزرگ مرحوم خودم هم خیلی ثروتمند بوده و دست و دلباز ، همیشه تو خونه اش مهمونی بوده و هر سال عید قربان و بقیه عیدها یه گاو بزرگ  قربانی میکرده و تو در و همسایه پخش میکرده ، میوه های باغ رو اول بین همسایه ها پخش میکرده بعدا میفروخته ، یه مسجد و یه حسینیه تو روستاشون ساخته ، برا یه خانواده فقیر خونه داده و یکیشون باغ ، خمس و زکات مالش به موقع بوده و کلی بریز و بپاش دیگه ، باور کنید انقدر مالش برکت داشته و داره که الان بعد از چندین سال هم زمین هاش میلیاردها قیمت داره و هر کدوم از بچه هاش چند تا زمین فروختن و خرج ازدواج و مسکن و تحصیل بچه هاشون کردند و بازم باارزش هستند ❤️

کلا زندگی خودش سخت هست ، سخت ترش نکنیم ، هیچ کس از آینده خبر نیاورده❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم با احترام من کاملا مخالفا،به قول اون ضرب المثله شکم رو وقتی ول کنی به اندازه دشته،ولی وقتی تو ...

منم مثل شما مخالفم 

سالی گذشت ما کلا درحال دادن بدهی و قسط های سنگین خونه بودیم که الحمداالله پرداخت شدن 

و الان من رفتم تو نخ تو اینکه طلاها رو برگردونم 

چشم همسر و بچم ترسیده که نکنه دوباره قراره مارو بزاره تو منجلاب و بعد یه گزینه ی دیگه پیدا کنه برای جمع کردن پول 

اونا هیچ درکی از پس انداز ندارن 

میگن هرچی خواستیم بخریم تو هم نق نزن 

حالا به دوستان گفتم 

احتمالا یه مدت خودمو بکشم کنار ببینم میتونن هم اینجوری خرج کنن هم پس انداز کنن هم قسط و بیمه رو پرداخت کنن؟

در ضمن شوهرمن کارمند نیس که حقوق مشخصی داشته باشه 

معمولا شب تا شب درامدش تو دستشه 

حالا یه شب 1میلیون یه شب 1/5میلیون 

بستگی داره 

ولی خرجش اینا جدااا هرشب از این مقدار فراتره

حرف شما صحیح عزیزم ولی مثلا بچه من تا لحظه ای که داریم از خونه بیرون میریم ماشاالله داره غذا مبخوره ...

منم تا حدی با همسرتون موافقم تمام تلاش ما برای آرامش و آسایش بچه هاست 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...میره به حجله شاه دوماد❤️دیدین....دیدین ....دیددیدیننن. ...

مبارکه الهی خوشبخت ترین عروس دنیا باشی الهی بهترین و قشنگ ترین بخت دنیا نصیبت بشه نازنین❤️ عزیزم پستت رو خوندم و از ته دلم حالم خوب شد ، لبخند به لبم اومد ، الهی لبخند روی لبات هیشگی باشه و خدا هر چی خوبی و قشنگیه برات گلچین کنه❤️ چه خبری قشنگ تر از عروس شدن یکی از دوستای قشنگمون😍😍😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

🤎از اونجایی که وقتی پول تو کارتمه شاخم میزنه میگه منو خرج کن😁🐃

دیروز ۲ تومن داشتم سریع تبدیل کردم که وسوسه نشم

🤎پیج هایی که خوشم اومده بود و فالو کرده بود خیلی زیاد شده بود و وسوسه خرید رو زیاد میکرد🛍️

سر فرصت چک کردم و کلی پیج رو حذف کردم

🤎با مواد غذایی موجود تو یخچال فریزر نهار و شام رو پختم و امروز بدون خرج شد🤌🏻

🤎من چون خیلی به نوشتن علاقه دارم خیـــــلی کاغذ مصرف میکنم

چند روزه چیزای غیرضروری و روزانه رو تو نت گوشی مینویسم

بودجه بندی ماهانه و چیزای مهم تر تو دفترم📝

برای روز دختر هم باید چیزی بخرم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم

باید یه چیزی باشه هم کاربردی باشه هم خوشش بیاد🤔

منم تا حدی با همسرتون موافقم تمام تلاش ما برای آرامش و آسایش بچه هاست

من میگم همین خرجای کوچیک که میشه ادم نکنه قطره قطره جمع میشه و یه جا بدرد میخوره ولی اینجوری بی حساب و کتاب خرج کردن چیزی جز پشبمونی به همراه نداره 

مدیریت خرج ینی خرجای بی خودی ممنوع 

اما نه اینکه دخل و خرج برابر باشن یابعضاااا بیشتر هم بشه که این دیگه فاجعس

من میگم همین خرجای کوچیک که میشه ادم نکنه قطره قطره جمع میشه و یه جا بدرد میخوره ولی اینجوری بی حساب ...

آخه تو این تاپیک یکسری یک جوری مینویسن آدم حس می‌کنه باید دیگه تمام فکرش جمع کردن باشه 

قبلاً هم نوشتم افراط و تفریط تو هرکاری بده نه فقط خرج کردن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن