وای عزیزم عاشق حرفات شدم ، انگار خودم دارم مینویسم نقطه به نقطه اش رو ، خیلی دوست دارم تو گروه اینطوری بنویسم ولی مثل اینکه عزیزان زیاد مایل نیستند و منم به نظرشون احترام میذارم ❤️
ولی اعتقاد قلبیم همین سخنان شماست ، از طرفی هم دوستانی که تو کودکی و کلا تو زندگی خیلی سختی کشیدند بیشتر تمایل به پس انداز سفت و سخت برای روز مبادا دارند و حق هم دارند چون سرما و نامردی روزگار رو چشیدند❤️
من مخالف پس انداز و آینده نگری نیستم و خودم هم با پس انداز تونستم سقفی برای بالاسرمون و چهار چرخی برای زیر پامون تهیه کنم ، ولی دیگه استرس آینده خودم و دخترم رو ندارم ، میدونم خدا بهتر از من هوای بچم رو داره ❤️
درس های گذشتگان و اطرافیانم بهترین چراغ راه برای آینده ام هستند و همیشه سعی کردم از زندگیشون عبرت بگیرم ، دوستان دو تا سرگذشت از اطرافیانم براتون میذارم ، برداشت آزاد ❤️
مادر شوهر خدابیامرز من خانزاده بودند و بعد از فوت پدرشون ثروت کلانی بهشون ارث رسیده ، ثروتی اندازه دهها دهنه مغازه و حمام عمومی و رستوران و ... اونم تو مرکز شهر ، اینا چند خواهر و یک برادر بودند که برادرشون ته تغاری و عزیز کرده بوده و در اوج جوانی و قبل از سی سالگی بیمار میشه و برای درمانش کل ارثیه رو میفروشند میبرن خارج از کشور برای درمان و با یه پروفسور تو آلمان هماهنگ میکنند و تمام پول ها تبدیل به ارز میشه و سوار هواپیما میشن و متاسفانه برادر جوونشون توی هواپیما فوت میکنه و پول ها هم بین ورثه تقسیم میشه و به راحتی خرج میشه ، این ثروت کلان به راحتی از بین میره و حتی نمیتونه جون فرزند اون مرحوم رو نجات بده ، پس با خیال راحت نمیتونیم بگیم پولی رو که جمع میکنم قراره آینده و رفاه بیاره برا بچم ❤️
البته که این چند تا خواهر هم هیچ کدوم قدر پولشون رو ندونستند ، و هیچ کدومشون پول ها رو به ملک تبدیل نکردند ، درسته زندگیشون خوب بوده و هست ولی هیچ کدوم قدر ارثیه رو ندونستند و ریختند تو دست و پای شوهراشون و اونا هم خرجش کردند ، میتونستند مدیریت کنند و نکردند❤️
بارها گفتم آینده نامعلومه و همه چیز در دستان قادر متعال هست و بس ❤️
به قول خودم که همیشه میگم ، منم منم تو این دنیا جایی نداره ، قدرت مطلق فقط خداست و من مخلوق خدا❤️
ما ترک ها یه مثل داریم که معنی فارسیش میشه ، معلوم نیست کی جمع کنه و کی بخوره❤️
❤️در این دنیا آنکس برد که هم بخشید و هم پوشید و هم خورد
هر آنکس کیسه اش محکم گره خورد خودش مرد و مالش دیگری خورد❤️
پدربزرگ مرحوم خودم هم خیلی ثروتمند بوده و دست و دلباز ، همیشه تو خونه اش مهمونی بوده و هر سال عید قربان و بقیه عیدها یه گاو بزرگ قربانی میکرده و تو در و همسایه پخش میکرده ، میوه های باغ رو اول بین همسایه ها پخش میکرده بعدا میفروخته ، یه مسجد و یه حسینیه تو روستاشون ساخته ، برا یه خانواده فقیر خونه داده و یکیشون باغ ، خمس و زکات مالش به موقع بوده و کلی بریز و بپاش دیگه ، باور کنید انقدر مالش برکت داشته و داره که الان بعد از چندین سال هم زمین هاش میلیاردها قیمت داره و هر کدوم از بچه هاش چند تا زمین فروختن و خرج ازدواج و مسکن و تحصیل بچه هاشون کردند و بازم باارزش هستند ❤️
کلا زندگی خودش سخت هست ، سخت ترش نکنیم ، هیچ کس از آینده خبر نیاورده❤️