2777
2789
از سال 97 که با نی نی سایت و تاپیک های پس انداز و مدیریت مالی آشنا شدم تازه راه و رسم پول جم کردن و ...

عزیزم خیلیییی ذوق کردم😍😍😍

مبارکتون باشه

ایشالا همیشه از داخل خونهاتون صدای خنده و آواز بیاد❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلامممم

من یه گزارش از این مدت بدم

از مهر به اینور حساب کتابهای من خیلی بهم ریخت بعد از جنگ کسب و کارها خیلی آسیب دیدن به طبع منم حقوقم رو مرتب نمیگرفتم

برای منی که قسطهای سنگین دارم خب خیلی سخت شد این موضوع

تو این چند ماه تمام تلاشم این بود که اقساطم رو به موقع پرداخت کنم تا رتبهی بانکیم پایین نیاد خداروشکر تا ٩٠ درصد موفق بودم

خرید کلی یخچال و فریزر رو انجام دادم با ١۶ میلیون اعتبار تارا و تا عید خیالم از خورد و خوراک راحته

خرید کامل لوازم آرایشی مراقب پوست کفش عینک لباس بوت و... توی بلکفرایدی انجام دادم و پولش رو راحت از طلاسی دادم که از عید خورد خورد با صد تومن دویست تومن هفتگی پسانداز کرده بودم

که خب خرید فوقالعادهای بود

از نظر روحی بشدت بهم ریختم و افسردگی گرفتم که بیشتر پیش تراپیستم میرم و سعی میکنم این چند ماه آخر سال رو به خودم خیلی سخت نگیرم برای پسانداز

در عوض بیشتر هوای مردم رو دارم روز مرد برای مردان زحمتکش دستفروش شیرینی خریدم و نمیدونین چقدر خوشحال شدن

روز مادر برای همهی همکارانم غذا خریدم خیرات مادرم

از زنان گلفروش دستهگل خریدم و به خودشون تقدیم کردم

دیدن لبخند آدمها منو هم خوشحال کرد☺️☺️☺️

زندگی خیلی سخت شده خودمون باید هوای هم رو داشته باشیم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من جاتون بودم اینکارو الان نمیکردم شما ک دوبار واشر زده بردین درست کردین چندماهی باهاش مدارا کنیدبا ...

خودمونم همین نظر رو داشتیم دفعه اول که بردیم تعمیر گفتم حالا که اساسی درست شده دیگه عوض نکنیم دوباره دو هفته بعد دقیقا همون مشکل پیش اومد و ما ۸۰میلیون ضرر کردیم واقعا گیج شدم

نه از دیجی کالا بخش خرید دیجیتال طلا بقیه اش بله خریدم و فروختم بعضی اوقات هم خیلی سریع نشسته به حس ...

سلام عزیزم اعتبار دیجی پی رو تونستید نقد کنید با همین خرید دیجیتال طلا از دیجی کالا اگه میشه من تازه نصب کردم الان ۴تومن اعتبار داده طلا دیجیتال بخرم و فروش بزنم

سلام عزیزم من فقط کیو بانک رو نصب کردم و موقع اجرا با بوزر پسورد قبلی وارد سوم. اما برای همسرم از طر ...

سلام منم همراه بانک مهر رو داشتم یعنی الان عوض شده اون و نصب نکنم کیو بانک نصب کنم؟

منم همنیطور گول خوردم دیروز رو 13 تومن فروختم یه مقدار، یک روزه شد 13.600 کلی دارم حرص میخورمکلا ایر ...

هیچی ارزش اینو نداره که سلامتیت به خاطر بیفته عزیزم میدونم خیلی سخته واقعا هم همینطوره کلی زحمت میکشیم براش ولی سعی کن همون لحظه ناراحت شدی دیگه بهش فکر نکنی چیزی جز استرس و ناراحتی برا خودت نداره♥️

دیروز بچه ها گفتن فعلا فروشنده نباشید الان هم عیب نداره اینو به عنوان یه درس و تجربه ببین

دوستان فعلا به هیچ عنوان فروشنده نباشید به جز پول لازم ها

سلام دوستان عزیزممنم بالاخره خونه خریدم خیلی خوشحالمحقیقتش من یه دختر مجردم که با خانواده زندگی میکن ...

مبارکتون باشه 😍😍😍خیلی خوشحال شدم انشالله که شاهد روزهای خوش باشید صدای خنده هاتون بپیچه تو خونه جدید♥️

شما هنوز ب حرف این تحلیل گرا اعتماد دارین؟من الان چندماهه دارم چک میکنمشون همش چپ و راست میزنن یکیش ...

نه طبق نظر خودم میگم اصلاح میده برای فرصت خرید

ببین حالا اصلاح خرید یعنی چی اگر طلا از یازده مثلا توی مدت کوتاه شده دوازده شاید سیصد چهارصد اصلاح بده و فرصت خوبیه برای خرید اونم خرید های سنگین چون همون چهارصد تومن توی مبلغ های بالا اختلاف خیلی میشه وگرنه به این نتیجه رسیدم برای زیر یک گرم هیچ وقت درنگ نکنم و هر موقع پول دستم بود خرید بزنم مهم این که وزن طلاها بالا ببرم اما درکل این نرخ ساعتی آدم بدطور کلافه و دو دل میکنه

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

شما هنوز ب حرف این تحلیل گرا اعتماد دارین؟من الان چندماهه دارم چک میکنمشون همش چپ و راست میزنن یکیش ...

دقیقا تو همین گروهی که دوستمون معرفی کردهم تحلیل گر با اطمینان میگفت سقف آذرماه زده شده دیگه طلا ۱۲۸۰۰بود گفت دیگه بالا نمیره دیگه طلا میاد پایین خیلیا بحرفش طلاهاشونوفروختن ی بنده خدایی ۴۰۰گرم فروخت رو حساب حرف این تحلیلگر بعد الان میگفت تا الان گرمی یک میلیون تو ضررم جالب این تحلیلگر میگه من شمارو که مجبور به خرید یا فروش نمیکنم من نظرمو میگم شما مختاری بخری یا بفروشی ولی جمله ای که با اطمینان میگفت سقف آذرماه ماه زده شده دیگه طلا رشدی نداره فراموش کرده ،میگفت شما مگه سود میکنی سودتونو میدین بمن که الان فروش نثار من میکنید الآنم یکسره حرفشو تکرار میکنه میگه طلا میاد پایین نگران نباشید

خانما راهنمایی کنین با این اوضاع دلار و طلا چطور طلا بخرم چطور پس انداز کنم آینده طلا معلوم نیس چی م ...

پله ای بخر و متنوع بخر مثلا یه مقدار طلا و نقره یه مقدار دلار حتی پول بزار صندوق کلا ببین هیچ کی نمیدونه اخرش چی میشه دوتا فاکتور روی قیمت طلا تاثیر داره یکی اونس جهانی که فعلا چین معاملاتش را با طلا به جای دلار انجام میده تا اقتصاد امریکا را تضعیف کنه و ارزش اونس جهانی داره بالا میره حالا کی امریکا بتونه جلوش را بگیره معلوم نیست یکی هم قیمت دلار این دوتا درهم ضرب میشن دلار هم به خاطر تنش های داخلی و تحریم داره میره بالا اگر بحران سیاسی حل شه هم طلا و هم دلار ریزش میکنه ولی در کل بهت میگم طلا و دلار مثل بورس نیست ارزش ذاتی داره و جهانیه در هر حال در دراز مدت سوده

سلام سلامممممن یه گزارش از این مدت بدم از مهر به اینور حساب کتابهای من خیلی بهم ریخت بعد از جنگ کسب ...

خیلی حس خوبی داد تاپیکتون چقدر خوب که هنوز ادمای مهربونی مثل شما هستند و تو این روزای تاریک امید تزریق می کنند

دقیقا تو همین گروهی که دوستمون معرفی کردهم تحلیل گر با اطمینان میگفت سقف آذرماه زده شده دیگه طلا ۱۲۸ ...

ببین تحلیل گرا میگفتن اونس جهانی روی 4200 میایسته و میاد پایین ولی اونم زد و تحلیلا روی دلار 120 بود تا اخر سال که فعلا همین جور داره میره بالا تحلیلگرا دیگه خودشونم نمیدونن چی کار کنن این همکار من که تحلیلگر اتاق بازرگانیه قبل جنگ اونقدر به جهش بورس اعتقاد داشت رفت یک میلیارد بورس خرید یهو جنگ شد و پولش نصف شد