2777
2789
عنوان

مسکن ملی

81 بازدید | 15 پست

کسی هست ک واریزی مسکن ملیشو ب صورت خورد خورد زده باشه؟ من نتونسم س تا قسطشو بدم میخوام حقوق ماهیانمو کار میکنم بزنم ولی خب نهایتا بشه ۱۵ میلیون در ماه میترسم بزنم بعد بگن چون آورده ب موقع کامل نشده امتیازمو بگیرن کسی تجربه مشابه داره یا باید برم عمران بپرسم ؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار پیاماومد هون بار پول ریختیم فکر کنم زمانی که ریس جمهور آقای ریسی بود که بعد عید شدن اچدیکه در این دولت کلا سامانه گویا بستن. رفتیم چترود بار پیگیری کردیم گفتیم پس کی پیام از دوباره میادتا پول واریز کنیم گفتند هر وقت پیام اومد پول واریز کنید.

عزیزم مسکن ملی اگه ثبت نام کردی باید پیام بیاد و بعد پول واریز کنید و بعد هم باید دوباره منتظر پیام بشی تا پول واریز کنید که مادر این دولت هیچ پیامکی دیگه نیومد؟

بله مشکل ندارهامتیازتو به هیچ کس نمیتونن بدنهرچی پول افتاد دستت بریز

مرسی خدا خیرت بده ..من گفتم چند وقته واریز نکردم حتما امتیازمو میسوزونن ولی تو سایت برام ژده تخصیص پروژه و شرکت ساختمون سازیمونم مشخصه کیه

یه بار پیاماومد هون بار پول ریختیم فکر کنم زمانی که ریس جمهور آقای ریسی بود که بعد عید شدن اچدیکه در ...

نه برای من پیامک واریز اومده ..من تخصیص پروژه شدم..ولی نداشتم دو قسطو ندادم

والله. خیلی اعصابم خورده. اینکه این دولت حتی فرم سایت سامانه مسکن ملی را کلا تغییر داده. باید برم ...

شما چند وقته ثبت نام کردین؟ واریزی داشتین؟

شما چند وقته ثبت نام کردین؟ واریزی داشتین؟

بله. از زمان آقای ریسی ثبت نام کردم . و همان زمان که قبل از وفات ایشون به بار پیامک برام اومد و واریز کردم. و بعد از شهادتشون دیگه این دولت اومد. که من از این دولت فقط بستن سامانه مسکن ملی دیدم که اینقدر اعتراض کردم تا بلاخره صدامو رسوندم. اما باید برم پیگیری کنم . چون به ایندولت و همحزبهاش. هیچ اعتمادی ندارم نمگه قبلا. همحزبهاشکه الان افرادشون در این دولت حق مردم در بورس. نخوردن این بار مثل آب خوردن حق مردم میخورن باید برم پیگیری کنم واگه منو حذف کردن باید پولم کامل با سود واریز کنند .