2777
2789
من میخواستم جاروبرقی پاکشوما بخرم

من ماشین ظرفشویی و یخچال فریزر خریدم از ظرفشویی راضیم،گفتن طرح داریم که این سه تا رو که خریدین جارو برقی پاکشوما اشانتیون میدیم ولی ندادن

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

عزیزم ممنون که جواب دادین انشاءالله تو سفر بعدی حتما میخرم .چون مهمون برام زیاد میاد و مصرف زیاده

قربونت برم

من شکلات هم زیاد میخرم قیمتش از تهران خیلی ارزون‌تره

لباس خوب هم زیاد داره اما باید بگردی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برممن شکلات هم زیاد میخرم قیمتش از تهران خیلی ارزون‌ترهلباس خوب هم زیاد داره اما باید بگردی

خدا نکنه عزیز مهربون. انشاءالله سفر بعدی حتما میرم خرید ممنون ❤❤❤

ریپلای نشدی عزیزم شات فرستادم 🧡

قربونت عزیزم 

نه ناراحت نشدم😅😅

اینجا چون لحن خوندن ها متفاوته ممکنه برداشت ها اشتباه بشه 

فکرکردم شاید اشتباه منظورم رو رسوندم 

خواستم دقیق توضیح بدم🤤😂

وگرنه خشمی پشت حرفهام نبود بخدا

احساس میکنم منم یکم زیاد احساسی برخورد میکنم باید بیشتر خودم رو کنترل کنم 🤭

ماچ به ملاجت😘😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
ریپلای نشدی عزیزم شات فرستادم 🧡

قربونت عزیزم 

ناراحت نشدم 🤤😅

اینجا چون لحن خوندن ها متفاوته ممکنه برداشت ها متفاوت باشه 

فقط احساس کردم شاید من بد منظورم رو رسوندم برای همین سعی کردم کامل و جامع توضیح بدم🤤😅

منم چون تاحالا اینجوری توی یک محیط بزرگ ننوشتم احساس میکنم یکم حساسم باید بیشتر روی خودم کار کنم🤭

مرسی که توضیح دادی عزیزم این خوشگلی شما رو میرسونه 

من همینجا بحث رو تمام میکنم که خدایی نکرده مدیون بقیه نشیم 

بوس فراوان😘😘😘🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
ممنون عزیزمبا این حساب یه پولی میاد دستم میخواستم سپرده کنم کوتاه مدتبرای وام تو بلو بزارم بهتره یا ...

من خودم باشم زیپاد رو به بلو ترجیح میدم از هر دو هم وام گرفتم ترجیحم بعد از ویپاد ،زیپاده و در اخر بلو هستش

سلام به همگی 

من توی یک ماه گذشته خیلی خوب مدیریت کردم ،ولی ی اتفاقی هم افتاد ۳ میلیون هزینه کردم،پیش آمد بود ی وسیله ی شکست 🤲من خدا رو شکر کردم هزاران بار و هر روز و هر ساعت شکر میکنم چه موقع خوشحالی چه بدحالی ،اولش ذهنم رفت به سمت اینکه من نرفتم بیرون غذا بخورم زحمت کشیدم خونه غذا تهیه کردم  یعنی گاهی باورم نمیشه این منم 🤩شکر خدا سلامتی باشه غذا بپزم و کار خونه انجام بدم.

درسته پولم جای دیگه خرج شد،اما سریع گفتم خدایا شکرت نمیشه فقط خوشی باشه بلاخره زندگی با همه اینا معنی داره گول ذهن منفی رو نخوریم ،من همچنان سعی ام این هست آشپزی رو به وقتش انجام بدم تا هم غذای سالم بخوریم هم از نظر اقتصادی هزینه بیشتری نکنم.

راجع چهره ام بچه های قدیمی میدونن به خاطر مشکلاتی که داشتم و پیش اومده تا الان نتونستم نتیجه خوب بگیرم 😥حال بدی های زیادی داشتم سالها موندم توی تخت یعنی نزدیک دو سال ...اما در نهایت دیدم فقط باید پذیرش کنم قدرت تغیر خیلی از مسائل دست من نیس،میرم پیش تراپیست بهم یاد داده هر وقت کسی بهم زل میزنه چشمامو میبندم و توی دلم تکرار میکنم من زیبا هستم 😁شاید خنده دار باشه ولی استرس منو کم میکنه ،خیلی ها بهم زل میزنن چون بینی م حالت طبیعی نداره توی چهره ام یا خیلی ها البته مردها و پسرها  موقعی که رانندگی میکنم از کنارم رد میشن ادا در میارن و مسخره م میکنن دست میزنی به بینی شون🤐🤐اونا نمیدونن این حرکت برای اونا خنده داره برای من میتونه تا چه حدی بد باشه  واقعا مردم رو درک کنیم شاید بیماری تصادف یا مادر زادی باعث مشکلشون هست😔

شکر خدا الان میتونم کنار بیام با این مسائل همیشه توی دلم میگم خدایا من راضی ام به رضای تو ،من تافته جدا بافته نیستم منم بنده تو هستم مثل میلیون ها آدم دیگه که تو به هر کدوم مشکلی دادی و امتحانشون کردی 😥😥پس منم کمک کن بزار بتونم بپذیرم سال پیش جراحی سختی داشتم با هزینه خیلی خیلی بالا و بعد جراحی هم دچار شوک جراحی شدم و تا پای مرگ رفتم 😟اما بدنم پیوند رو پس زد ی اتفاق نادر که برای من پیش اومد غضروف دنده ام جذب شد و بیشتر از قبل زشت تر شد ،من به امیدم خدا به امید دخترم و به امید روانشناس و خانواده دوباره سر پا شدم 😭تراپیست بهم گفت توی داستان حضرت یوسف ،پدرش حضرت یعقوب سالها گریه کرد برای پسرش حتی کور شد قرار نبود این جدایی در این حد باشه انقد طول کشید تا حضرت یعقوب از صمیم دل قبول کرد  خواست خدا رو تسلیم شد در برابر خدا بعدش جدایی تمام شد و بینایی خودش درست و شد ...همه اینا برای من یه امتحان بزرگ بود چون وقتی به گذشته فکر میکنم خودخواهی و غرور رو توی خودم میبینم 😥من عوض شدم خیلی عوض شدم امیدوارم خدا هم از من بگذره،ازدواج و اعتیاد شوهرم به هروئین و بیماری خودمو و امتحان خدا با چهره ام که برای یه خانم خیلی هست منو کوبید و از نو ساخت خشت خشت وجودمو دوباره گذاشت سخت بود،،،

امسال دوباره میرم جراحی بچه ها برام دعا کنین 💔💔دخترم ابتدایی هس همیشه ماسک میزدم اما امسال نمیزنم دخترم میگه مامان بچه ها میپرسن مامانت چرا بینی ش اونشکلی هس منو ناراحت میکنن🥹توی دلم میشکنم ولی میگم بچه ن دخترم بزودی مامانی تو هم قشنگ میشه💔

در کنار پس انداز مواظب سلامتی هامون باشیم با خیلی مسائل کنار بیاییم خیلی چیزها صدقه سلامتی هستند دعای خیر زندگی مون ازش غافل نشیم😘

سلام به همگی من توی یک ماه گذشته خیلی خوب مدیریت کردم ،ولی ی اتفاقی هم افتاد ۳ میلیون هزینه کردم،پیش ...

ان شالله که بهترین جراحی رو داشته باشی سوره ی یس نذر امام جواد کن و بخون، من هم ان شالله به نیتت می خونم 

حتما و حتما دعای سلامتی امام سجاد رو اگر می تونی هر روز بخون خیلی دعای قشنگیه و کوتاه هم هست

سلام به همگی من توی یک ماه گذشته خیلی خوب مدیریت کردم ،ولی ی اتفاقی هم افتاد ۳ میلیون هزینه کردم،پیش ...

عزیزم افرادی که به دیگری چیزی می گن دو دسته هستند یا عدم اطلاع یا از سر بدجنسی که مطمئن باشید گروه دوم این حس بدی که به دیگران میدن رو تو زندگی حتما تجربه خواهند کرد 

من از خیلی وقت تو گروه شما رو میشناسم قدیم حس ناامیدی در نوشتار شما بود اما اخیرا من از پیام های شما حس امید رو می گیرم 

هیچ آدمی کامل نیست هنر اینه که با نقص و کمبودهایی که داریم بتونیم بهترین خودمون رو زندگی کنیم 

تو بحث‌مالی هم واقعا خوب شدید 😍😍😍

به قول دکتر شیری عزیز

اشپزی کیمیاگریه و بهترین چیز برای دوری از حال بد

بهترین کارو میکنی ک آشپزی میکنی

نرمش و پیاده روی هم حال خوبت رو دوچندان میکنه

بازم بیا برامون از کارهای قشنگت بنویس❤️

عزیزم افرادی که به دیگری چیزی می گن دو دسته هستند یا عدم اطلاع یا از سر بدجنسی که مطمئن باشید گروه د ...

چقدر خوشبختم که شماها رو دارم نمیدونین پشت صفحه های گوشی با پیام هاتون به همدیگه چه کمکی میکنیم ،ممنونم ازت 😘از همه دوستان از همه تون یاد میگیریم تا بهترین خودمون باشیم. 

با پیامت اشک ریختم از قلب مهربونت ممنونم 😘

عزززیز دلم خواهش می کنم، خیلی خوشحالم از تغییرات مثبتی که داشتی  منم با خوندن پیامت بهت احسنت گفتم واقعا کار هر کسی نیست از دل اینهمه سختی، زندگیش رو قشنگ بسازه

ان شالله بهترین ها نصیبت بشه