2777
2789

سلام دوستان،بابام این رو چندین بار بهم گفته،اما الان طلاهامو فروختم باهاش خونه خریدیم..و دبگه لازم نشد از بابام پول بگیرم،من تنها بچه ی پدرمادرم هستم،خواهر برادر ندارم اما روم نمیشه هیچوقت پول بگیرم ازشون

بنظرتون اگه به بابام بگم اون ۵۰ملیون رو الان بهم بده که برای خودم طلا بخرم و پس انداز بشه برای خودم کار زشتیه؟اصلا به خودم اجازه این کارو نمیدم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پس پولارو‌برای چی میخوان؟!مشکل مالی دارن؟؟

خانوادم؟

نه مشکل مالی ندارن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

نه ، ازشون پول بگیر .. یدونه بچه ایا

روم نمیشه

اگه بهم بگه نه تا چندماه خودخوری میکنم

بگیر 😐😐😐😐

چی بگم بهش؟که فکر نکنه دارم سو استفاده میکنگ

بگو خریدم ۵۰ میلیون کم دارم😁ن نگو خونتون مبارک

😂😂

خودش میدونه که پول کم نداشتیم،اخه خودش باهام اومد طلا فروختم

روم نمیشهاگه بهم بگه نه تا چندماه خودخوری میکنم

چرا بگه نه؟ بگو میخام منم دخترم فلان چی میخام بسار چی میخام

در من بسیاری از چیزها از بین رفتند که گمان می کردم تا ابد ماندگارند.

نه الان شما متاهلی وظیفه ای ندارنخودشون دادن لطفشونه

اره بخاطر همین خودم روم نمیشه بگم...

اما بهم گفت هرموقع کم داشتی بهم بگو