2777
2789
عنوان

سر یه بربری با نامزدم دعوای شدید کردم هنوز آشتی نکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 100 پست

بنده خدا نامزدت ....

شما چرا قبل هماهنگ کردن باهاش قول خرید بربری دادی؟؟؟ خودت میگی کسی دیگه قرار بوده بیاره 

اون باید خجالت میکشیده 

اونوقت شما رفتی با نامزدت دعوا میکنی؟ اونم بعد از این که گفته خواب بوده و ماشین نداشته 

خیلی برات مهم بود خودت میخواست بگیری!!

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر منم همون همکارت تحریکت کرده اصلا عمدا هی میگفته که شما دعواتون بشه. بنده خدا نامزدت شاید واقعا فرصتشو نداشته نون بیاره

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

خب عزیزم شاید واقعا نشده .این بچه بازی ها فقط زندگی تو خراب می‌کنه حرف بقیه هم پشم به خودت نگیر نامزدت گناه داره خب لابد نشده برو آشتی کن زندگی رو هم به کامت تلخ نکن دنیا دور وزه

خنده ام گرفت هم حرصم گرفت از سادگیت اونا الکی پرت کردن تو چرا عقل و منطق نداری؟ چرا باید دیر برسه سرکارش و بیاد براتون نون بیاره مگه نوکر همکارای تویه خیلی بی سیاستی خودتو از چشم ننداز بعد ها پشیمون میشی

خیلی کارت اشتباه بود 

برا وقت و دیر کردم شوهرت ارزش قایل شو 

یه بربری ارزش داشت که تو بخاطرش ناراحت بشی و اجازه بدی همکار حسودت بهت تکه بندازه 

باید همون صبح میگفتی فدای سرت برو تا کارت دیز نشده 

بخاطر چهار تا همکار غریبه همسرت رو ناراحت کردی 

دختر خوب این چه کاریه .

شما هنوز شرایط نامزدت رو نمیدونی عهده دار شدی

اونی که نون نیاورده باید شرمنده باشه نه شما که میخواستی لطف کنی .

۸۰ درصد دعواهای ابتدای زندگی همینقدر غیر موجه هست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

خب کارت اشتباه بوده یعنی چی یکی دیگه باید میاورده یادش رفته یا نمیخواسته بگیره بعد شما یه کاره بدون اینکه بدونی نامزدت میتونی یا نمیتونه به بقیه میگی نامزدم میگیره .

هیچوقت از جانب همسرت قول الکی نده

اول باهاش هماهنگ شو بعد بگو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

اسی واقعا کارت بد بوده و حق داشته نامزدت 

اول باید میپرسیدی توانایی داره برسونه یا نه 

بعد قول میدادی 

بعدم میتونستی ب همکارت  ک قول داده بود بگی از اسنپ بخره یا اون زنگ بزنه کسی بیاره 

و اینکه تو انق دهن بینی در اینده مشکل میخوری 

حتما نامزدت خسته شده ک ب مامانت اینجوری گفته 

واقعا حق داشته

از طرف شوهرت بدون اینکه باهاش هماهنگ کنی قول دادی اونم بدبخت خواب مونده ماشین هم نداشته نتونسته دستور حضرتعالی رو انجام بده بعد اون وقت اونی که طلبکاره تویی ؟ 

چه زندگی ای میخوای درست کنی براش ، محشره محشر ، فوق العاده ست  👏🏻👏🏻👏🏻

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اول اینکه نباید قاطع میگفتی زنگ بزنم نامزدم بیاره 

باید میگفتی بزار ببینم شرایطشو داره بخره بیاره یا ن 

که دوستاتم بهونه دستشون ندی 

خب واقعا نتونسته این ناراحتی و قهر نداره

هرکیم به نامزدت چیزی گفت جلوشو بگیر یعنی چی 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
بحث اون بربریه نیست بحث ارزش گذاشتنههههه🫠

چقدربچه ای .هنوزعاقل نشدی .خوب نتونست بگیره ماشین نداشت دیگران شعورندارن دهن مردمو نمیشه بست مردم بایددرک میداشتن بعدشم وظیفه نداره شوهرت .قهرت بچه بازیه 

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...