2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان میخوام امروز برم یخچال فریزر دوقلو بخرم چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟؟ ایرانی

من سال ۸۰ یخچال دو قلو یخساران خریدم تا سال ۹۹ یخچالش یه کم بی کیفیت شده بود .دادم به کسی ولی فریزرشو هنوز دارم و خداروشکر مثل روز اولش کار میکنه .سال ۹۹ هیمالیا خریدم یخچال و فریزر بالا و پایین اونم خداروشکر خیلی راضیم 

سلام عزیزم من فقط فینیش میگیرموالا آخرین بار قبل جنگ من خرید کردم الان دقیق نمی‌دونم چنده اما خب می‌ ...

عزیزم ممنون که جواب دادین انشاءالله تو سفر بعدی حتما میخرم .چون مهمون برام زیاد میاد و مصرف زیاده

سلام خانما وقتتون بخیر 

ما قصد خرید خونه داریم 

در منطقه ی متوسط شهرمون با توجه به بودجه ی ما ۳ تا واحد هست یکی ۹۵ متری سال ساخت ۹۵ خوش نقشه و تازه کاغذ دیواری و نقاشی و ... شده 

یکی ۸۰ متری هست سال ساخت ۴۰۰

و یکی هم خشک و نوساز هست اما یکی از خواب هاش دیوارش هلالی شکله صاف نیست 

حالا ما نمیدونیم کدوم بهتره 

اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنید.

۱۰ میلیون تو کارت زیپاد قرار میدن از هر مغازه و فروشگاهی میتونین کارت بکشین خرید کنید

ممنون عزیزم

با این حساب یه پولی میاد دستم 

میخواستم سپرده کنم کوتاه مدت

برای وام  تو بلو بزارم بهتره یا همون زیپاد 

چون ویپاد وام فعال دارم

سلام عزیزم در مورد ویپاد سوال داشتم. من چند روری هست که وام ۲۵م برام فعال شده اما به خاطر اینکه قسط ...

سلام عزیزم برای مکالمه ویدیویی منم همین مشکلو داشتم چند هفته همینو میزد آخر سر حضوری رفتم بانک که حل شد شما هم حضوری برو فقط ببین کارمند بانک وارد باشه چون من سریه اول رفتم بلد نبود گفت باید دوباره امتحان کنی ولی سری بعد در عرض یک دقیقه مشکلم حل شد 

تموم نشده امروز هم مهلت داره

عزیزم همسرم زد گفت پیش فروش هست 

آونکه امروز حساب وکالتی میخاد ؟؟؟ و اینکه قرعه کشی ! 

کجا قیمت ماشین ها رو بدونم ب نرخ روز تحویل پول میخان،؟

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹