2777
2789
سلام گلم اگه میتونید شعبه برید حضوری اگه نه خیلی باید تکرار کنید به جرات میگم سخت ترین وام عمرم برآی ...

مبارک باشه الان یه سوال دارم در باره وام برایند  میگه باید سکه داشته باشی هر سکه ۱۰۰ هزارتومنه حالا برای وام مثلا ۴۰ تومنی چند تا سکه باید داشته باشیم وچه مدت تو حساب باید بمونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم بندرآزاد دقیقا کجا میشه؟ویه سوال خواهرتون گیلان ویلا داره نگهبان داره؟یاامن هست میشه جاگذ ...

سلام عزیزم 

بندر آزاد انزلی نرسیده به خود انزلی بین زیباکنار و انزلی هست 

اینجا برای خرید خیلی مناسبه چون هرچیزی که فروخته میشه گمرک نداره پس قیمتش خیلی پایین‌تره

من شکلات و مواد بهداشتی خونه مثل قرص ماشین ظرفشویی و اینجور چیزها رو از اینجا میگیرم

ویلای خواهرم هم نه عزیزم نگهبان نداره اما شوهرش برای همون منطقه هست و تو شهر فامیل داره میرن به ویلا سر میزنن

رشت شهر بزرگیه فکر نکنم بعدا خریدار نداشته باشه اما خب اگه ویلا بخری خیلی عالیه

شمال ویلاهاش یه صفای دیگه داره😍

برای اینکه قیمتش ارزون‌تر باشه هم شهرهای نزدیک به رشت رو برو پرس و جو کن

از الان مبارکت باشه❤️❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستای گلم من خیلی وقته تاپیک رو میخونم راستش من و خواهرم قبل از قضایای ماشه و گرونی دلار قرار بود لباس خونگی بیاریم پیج بزنیم بفروشیم چون خواهرم ادمینی بلده و کارش خوبه الان با این وضعیت واقعا مردد هستم شروع کنیم یا ن ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم 

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ مبارکه به سلامتی انشالله 😍خدا فرج خیر بده عزیزم شما لطف داری دوستِ من ❤️ع ...

معصومه جان سلام عزیزم☁️

امیدوارم زندگیت پرخیر و برکت باشه❤️

اولین ماهی هست که حساب و کتاب دست منه.

این ماه رو دارم مدیریت می‌کنم یه جورایی دست و پا شکسته

اما میخواستم اگر امکانش باشه، برای من بودجه بندی کنین 🙏🏻🎀

خودم اینطور انجام دادم، اما مبالغ باکس ها واقعا کم هستن🥲

برای خرید عمده هم هییییچی نموند🙁

✨ورودی مالی: ۳۲ میلیون

قسط وام: ۱۸.۸۰۰

قسط شمش اسنپ پی: ۲.۰۶۵

قسط تارا: ۸۰۱

شارژ آپارتمان: ۸۰۰تا ۱ تومان 

✨کل اقساط میشه حدود۱۵.۷۰۰ تومان.

باقی مانده:۱۶.۳۰۰

✨پس انداز: ۲میلیون و ۳۰۰

باقی مانده: ۱۴میلیون

باکس بندی: 📦

خرج وسایل منزل۵٪: ۷۰۰

هدیه۱٪: ۱۴۰

لباس۴٪: ۵۶۰

ماشین:۸۴۰

خیریه:۱۴۰

سلامتی:۸۴۰

تفریح:۴۲۰

✨جمع مبلغ باکس ها:3.640

+

✨توجیبی بچه ها:۱ میلیون

+
✨خوراکی بچه ها:۴۰۰

باقی مانده: ۸.۹۶۰
✨خرج هفته ۱: ۲.۲۴۰

✨خرج هفته۲: ۲.۲۴۰

✨خرج هفته۳: ۲.۲۴۰

✨خرج هفته۴: ۲.۲۴۰

ممنون از لطف و محبت و دقت شما❤️

سلام عزیزم بندر آزاد انزلی نرسیده به خود انزلی بین زیباکنار و انزلی هست اینجا برای خرید خیلی مناسبه ...

سلام سحر جون قرص ظرفشویی از بندر آزاد چه مارکی میخرین و قیمتش چنده؟من فینیش استفاده میکنم هفته پیش زیبا کنار بودم کاش اطلاع داشتم میرفتم خرید میکردم .یه عادتی دارم وقتی میرم مسافرت اصلا بازار و خرید نمیرم مگر خرید جزئی بیشتر دوست دارم از طبیعت و جاهای دیدنی لذت ببرم لطفا اگه ممکنه عکس قرص ظرفشویی رو بذارین ممنون 

خب گلم چون حساب نداره رمز عبور و نام کاربری ویپاد خودتو یاداشت کن یادت نره کاملا ویپاد رو حذف کن دوب ...

اها

خیلی سخته نمیتونم ممنون

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستای گلم من خیلی وقته تاپیک رو میخونم راستش من و خواهرم قبل از قضایای ماشه و گرونی دلار قرار ...

حتما این کارو انجام بده خصوصا اینکه لباس یک چیز واجب هست مگه میشه ادم لباس نپوشه و نخره...قطعا مشتری های خودتو میتونی جذب کنی

قبول دارم بازار خراب تر از قبل هست ولی اینطور نیست که نشه کار کرد یکی از نزدیکان خودم شیرینی فروشی زدند میگفت فکر میکردم باید از جیب پول کرایه مغازه و اینها رو بدم ولی از همون ماه اول براش 5 تومن مونده بود با اینکه یه مغازه کوچیک هست..میخوام بهت بگم یه عده هم هستند برای اینکه دست زیاد نشه هی فاز ناامید کردن بر میدارن و میگن نه خیلی ضرره و نابود داره میشه همه چیز ولی همونها دارن تو اینستا و مغازه فروش میکنند...دوست خودم یه مغازه فسقلی لباس خونگی داره تازه یه جای پرت و داره از همون مغازه خرج خودش و بچه هاشو میده چون شوهرش خیلی بیخیاله و به فکر کار نیست....شروع کن و امیدوار باش با تلاش شدنیه..یه پیجهایی تو اینستا رزین و شمع میفروشن باور کن من داشتم میگفتم تو این شرایط کسی این چیزا رو میخره ..دیدم اره کد رهگیری هاشون رو برو ببین که هر روز میگذارن.....همینهایی که خیلی فاز منفی برمیدارن خودشون بیشتر در حال فروش هستند تو اینستا..

معصومه جان سلام عزیزم☁️امیدوارم زندگیت پرخیر و برکت باشه❤️اولین ماهی هست که حساب و کتاب دست منه.این ...

☁️

این هم پس انداز ماه قبلم

سکه یک گرمی ۱۷.۳۰۰

که پولش از جاهای مختلف جور شد.🥴

کنار سکه یک کاغذ میذارم. 

دقیق مینویسم پول این سکه از کجاها اومده؟

چه تاریخی و چه ساعتی و چند تومان خریده شده؟

پولش به چه شماره کارتی ارسال شده؟

صاف و صوف شدم سر اینکه ایشون رو بخرم😅

کارهایی انجام‌دادم که به عمرم سابقه نداشت انجام بدم

و ارزشش رو داشت👌 شکر خدای عزیز و توانمند✨

ممنون از راهنمایی شما دوستان گرامی و نازنینم ❤️

معصومه جان❤️دوستانی که با لایک کردن پیام‌هام بهم انگیزه دادید❤️خدا بهتون برکت بده و دل خوش و پول فراوان و تدبیر فراوان تر😍

یک شمش هم به صورت اقساط گرفتم از اسنپ پی

ایشالا قسطاش تموم شد عکسش رو میذارم اینجا 

سلام دوستان منم یه گزارش کوتاه بدم از اول مهر تا حالا

اول اینکه یه خونه تکونی جزئی کردم موادی که لازم بود فریز کنم کم و کسریاشو تکمیل کردم .امسال لوبیا سبز خیلی کم گرفتم دوبسته فریز کردم ۵ تا شیشه کنسرو کردم چون تو خونمون لوبیا پلو دوست ندارن اینارو برای موقعی که مهمون چند روزه دارم آماده کردم که یه وعده لوبیا پلو درست کنم.

یه سفر ۳ روزه به شمال داشتیم که من همه مواد غذایی و میوه از خونه برداشتم همسرم دو کیلو گوشت فیله آماده کرد.شمال که بودیم ۲ وعده کته گذاشتم دوتا ناهار پرو پیمون شدن همه چی از خونه برداشته بودم فقط یه وعده رستوران رفتیم درنتیجه هزینه سفرمون خیلی کم شد چون ما وقتی مسافرت میریم ناهار کامل میخوریم شام املت یا نیمرو. دو شب ویلا گرفتیم یه شب ۲ تومن یه شب ۲ و نیم چون تعطیلات تموم شده بود خیلی ارزون گرفتیم.هزینه ۳ روز سفرمون کلا شد ۱۳ تومن. البته به جز وسایلی که از خونه برده بودیم

دیروز ۸ گرم طلا خریدم کارکرده ۹۰ تومن.اینم گزارش من

ببخشید من مثل معصومه جون و بقیه دوستان قلم شیوایی ندارم.