2777
2789
نتایج اومده مگه

سایپا اومده ایرانخودرو نه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من دیروز برای شروع پس انداز یه سکه پارسیان 150 سوتی گرفتم اریوگلد اگر اشتباه نکنم برندش بود.

قیمتشدر اینترنت نوشته بود 1700 حدودا اما فروشنده که همکارم بود 1900 حساب کرد

وقتی پرسیدم گفت 1700 خریدمون 100 هزینه وکیوم سکه و 100 سود ظلافروشه

الان نمی دونم درست گفته یا نه

نمی دونم بهش اعتماد کردم 

ضرر .ردم یا نه

هرچند من در دراز مدت می خوام نگهش دارم

خانما کدوم اپلیکیشن خرید طلا کارمزدش کمتره؟ میلی یا طلاسی؟ 

من الان خاستم از اسنپ یه سکه 100 سوتی بخرم میشد 1500 تقریبا، اما رفتم تو اپلیکیشن زدم 300،هزار کمتر درمی‌اومد، گفتم چه کاریه برم این همه پول بدم اسنپ، تصمیم گرفتم پولای خردو بدم همین صندوقهای طلا

واقعا اسنپ گرونه

بعد طلاسی تحویل فیزیکی میده به شهرستان کسی میدونه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام عزیزم در مورد ویپاد سوال داشتم. من چند روری هست که وام ۲۵م برام فعال شده اما به خاطر اینکه قسط ...

سلام سرکاری که نیست فقط باید خسته نشی ساعت های مختلف امتحان کنی تا تماس برقرار بشه یا حضوری برو بانک پاسارگاد

سلام عزیزم در مورد ویپاد سوال داشتم. من چند روری هست که وام ۲۵م برام فعال شده اما به خاطر اینکه قسط ...

سلام گلم 

اگه میتونید شعبه برید حضوری 

اگه نه خیلی باید تکرار کنید 

به جرات میگم سخت ترین وام عمرم برآیند چک یار بود 

ک همسرم خیلی به اصرار من پیگیرش شد همش می‌گفت بیخیالش شو 

صبح زدیم نشد عصر زدیم ظهر زدیم تا در آخر گفت نفر سی ام در صف و کم کم نوبتش رسید خیلی بهانه میارن 

و در آخر من هنوز پولش رو کارتمه و بهش نگفتم اوکی شده 😂

گفتم ندادن فعلا البته 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

نه

خب گلم چون حساب نداره 

رمز عبور و نام کاربری ویپاد خودتو یاداشت کن یادت نره 

کاملا ویپاد رو حذف کن 

دوباره نصب کن 

بعد بزن باز کردن حساب 

و برای همسرت حساب باز کن و احزار هویت کنه 

بعدا خاستی بیای ویپاد حساب خودت بزن خروج از حساب 

دیگه راحت وارد برنامه میشه برا دوتاتون با داشتن رمز عبور و نام کاربری 

و اینکه یه سیم کارت به اسم همسرت روی گوشی خودت باشه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام خدمت عزیزان من میخام چندروزگیلان بریم حالا میخاستم پیشنهاد بدید که برای اسکان وجاهای تفریحی چکا ...

سلام من از تاپیک عقبم الان پیام شمارو دیدم حتما تا الان دوستان جواب دادن ساحل حاج بکنده تو گیلان تمیز و عالیه میدون شهرداری رشت شبهای قشنگی داره .رستوران محرم تو شهر رشت غذاهاش خیلی با کیفیته .برای جا یه بار آرشیدا جون میگفتن که خانه کارگر سوئیت تمیز داره با قیمت مناسب. 

چه خوب عزیزم طرح وب اش فعال کردین منظور چطوری ؟منم دوست داشتم اینطوری بیارم رو گوشی خودم که سخت نشه ...

اره خیلیییی خوبه 

وارد گوگل میشید، سرچ میکنید ویپاد طرح وب ،اولین گزینه براتون میاد که نوشته نسخه طرح وب ، کلیک میکنید روش و وارد میشید ،اطلاعات اون اکانت رو وارد میکنید وخب دیگهه وارد اکانت جدید میشید، حالا برای اینکه همیشه بهش  دسترسی داشته باشید سه تا نقطه کنار صفحه گوگل رو میزنید بعد یکی از گزینه ها نوشته add to home screen (افزودن به صفحه اصلی ) اون رو میزنید و دیگه روی گوشیتون دارید فقط پیامک هاو رمز ها برای همون شماره قبلی میره  (که من اکانت روی شماره ای  از شوهرم  نصب کردم که توی گوشی خودمه دیگه این مشکل رو هم ندارم)

معصومه جون هر جا سوال داشتی بگو عزیزم