2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا، مطمئنید؟من خودم نمیخواستم ثبت نام کنم،برای کس دیگه ای ولی به نام من،گفتمم نمیخوام یارانه ام ق ...

برای خواهرم اینطوری شد ماهم سه ماه قطع کردن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

طلای دیجیتال هم میتونیدباهاش از دیجی کالا با وام بخرید و بعد بفروشید

به نظرتون وام مناسبی هست ؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خانما کدوم اپلیکیشن خرید طلا کارمزدش کمتره؟ میلی یا طلاسی؟ من الان خاستم از اسنپ یه سکه 100 سوتی بخر ...

عزیزم من از دیجی کالا میخرم 

کارمزد خرید نداره 

فروش ۱/۵درصد 

دریافت فیزیکیشم باید ۵۲۵۰ بشه که ۲۵۰ سوت کارمزدش میشه ۵ گرمی واست میفرسته 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خانوما عزیزای دلم لطفا منو راهنمایی کنید. من تا حالا دلار نخریدم اینبار میخام دلار رو امتحان کنم لطف ...

عزیزم کارخوبی می کنید دلار در ماههای اذر تا بهمن جهش خوبی می کنی حتی از طلا سود اورتر هست چون دولت باید با شرکت های چینی و اماراتی تسویه کنه و نیاز داره دلار از بازار بخره من از صرافی معتبر میخرم از دلال هم میشه خرید من ریسک نمی کنم خودشون قیمت خرید و فروش دارن و خوب چون کاغذی هست تو گاوصندوق یا کیسه بدون هوا نگهداری کنید از آب و آتش دور باشه یه مقدار از طلا سخت تره نگهداریش عوضش فلزیاب نمیتونه پیدا کنه یا بزارید صندوق امانات بانک

سلام به روی ماهتون ❤️ما یه آشنایی داریم بچه هاش کوچیکن با هم رابطه خوبی داریم گاهی با هم بیرون میریم ...

چقدر درست گفتید منم مادرم وقتی میومد دنبالم مدرسه می رفتیم یه بستنی فروشی کاخ بود تو دروازه دولت اصفهان اب هویج بستنی می خوردیم اونوقتا وضع مالی مادرم اینا متوسط بود حتی گاهی کم می اوردن الان ماشا الا انقدر خوبه که هدیه  و سوغاتی همینجوری مثلا مس کاری های ده میلیونی میخره برام همش باید بگم توروخدا اینا را نخر نیاز ندارم ولی هیچی اندازه اون اب هویج بستنی ها بهم مزه نداده هر وقت با پسرم از جلو اون مغازه که حالا لباسفروشی شده رد میشم این را بازگو می کنم بچه های ما فقط یکبار بچه هستند و خاطرات بچگی تا اخر عمر تو ذهن بچه میمونه پنج سال و ده سالی که ما خیلی سخت میخوایم پس انداز کنیم شاید یک دهم زندگی ما باشه ولی کل دوران کودکی اونهاست

☁️این هم پس انداز ماه قبلمسکه یک گرمی ۱۷.۳۰۰که پولش از جاهای مختلف جور شد.🥴کنار سکه یک کاغذ میذارم. ...

مبارکتون باشه عزیزم،ولی تو شرایط افزایش نوسانی قیمت طلا،خرید طلای دست دوم،شکسته مناسب است.

سکه های طلا حباب واقعا زیادی دارن.

عزیزم کارخوبی می کنید دلار در ماههای اذر تا بهمن جهش خوبی می کنی حتی از طلا سود اورتر هست چون دولت ب ...

عزیزم من تجربه ای تو خرید و فروش دلار ندارم یه بار تو یه جمعی بودم یکی گفت خوب نیست دلار خریدن گفتم چرا گفت باید شماره هاش پشت سر هم باشه اومدم بگم یعنی چی حرف تو حرف اومد نشد😂میشه تجربه ای که داری رو به ما هم بگی 

عزیزم من از دیجی کالا میخرم کارمزد خرید نداره فروش ۱/۵درصد دریافت فیزیکیشم باید ۵۲۵۰ بشه که ۲۵۰ سوت ...

از اونجا هم با وامش میخرم کم کم، چقد کارمزد فروشش زیاده، سکه پارسیان 5 گرمی می‌فرسته؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ مبارکه به سلامتی انشالله 😍خدا فرج خیر بده عزیزم شما لطف داری دوستِ من ❤️ع ...

یه دنیا ممنونم معصومه جانم بخاطر دعای قشنگت

خیلی ممنونم که با حوصله توضیح دادی عزیزم

به نظرتون وام مناسبی هست ؟؟

من 40میلیونی گرفتم یه قرض  داشتم باید پرداخت میکردم .پنج میلیون و نیم اشتراک خریدم که وام بهم تعلق بگیره 12ماهه ماهی سه میلیون و هفتصد .با طلای دیجیتال دیجی کالا هم نقدش کردم

سلام میشه بگین چطوری از لباساتون نگه داری میکنید؟ من با لکه های لباس بچه ها معضل دارم.گاها شده یه لب ...

لباس های بچه ها را سعی کنید با دست بشورید همون موقع که لک شده با صابون واب گرم بشویید اگر تو ماشین میندازید یک اسپری لکه بر لباس کودک بخرید قسمتی که لکه شده بزنید بعد پشت و رو کنید لباس را بعد تو ماشین بندازید نرم کننده لباس هم عمر پارچه را کم می کنه منم خیلی این مشکل را دارم پسر من یازده سالشه ولی همچنان لباسهاش را لک میکنه و سعی کنید از مارک های خوب لباس بچه را بگیرید که حداقل 6 ماه بمونه و پرز نشه