2777
2789
سلام ستاره جان عزیزم ❤️ پس این کاربری برای شماست ❤️میگم این دختر نیست ها ❤️کم پیدا شده خدا شکر که به ...

آره عزیزم کاربری منه ❤️این مدت مدرسه ها شروع شده کلا وقت نمیکنم بیام سایت گاهی به سایت و این تاپیک سر میزنم ببینم چی پست گذاشتی برامون ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فدات شم خواهرم سمت گیلان ویلا داره من میرم اونجا پول جا نمیدمگیلان شهرها کوچیکه اگه با ماشین می ...

قربون قلب ❤️ مهربونت دختر من چقدر اخه تورو دوست دارم از خدا میخام زودتر خونه داربشی بابت راهنمایی تون سپاسگزارم جای شما سبز 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیزانم .دوستانی که همیشه خونه تون تمیز عین دسته گل از ترفندهاتون بگین برامون.

هییییییییییی

نباید خونه باشی 😂😂😂 شوهرتم‌که میاد خونه باید یه زیر انداز بندازی زیرش 

یه رو اندازبندازی روش تا تکون نخوره 

با برنامه ریزی میشه فقط  دیگه یه وایتبرد درست کردم گذاشتم تو آشپزخونه هرجا لازمه تمیز بشه مینویسم تیک میزنم 

مثلا دیروز ✅  جارو برقی ✅طی کشیدن ✅گردگیری✅ دستشویی✅ ملحفه و‌کاور بالشت و ✅پرده شستن  و پنجره تمیز کردن ✅

تیک خوردن

عزیزم چقدر خوب بیان کردی همه اتفاقا رو خدا برای عزیزانتون شما رو حفظ کنه چقد حس خوب گرفتم ازتون زنده ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ شما به من لطف داری عزیزم 

خوشحالم که مفید بوده برات 😍❤️😘

سلام عزیزم یه سوال دارم ازتون فکرمیکنم اگه اشتباه نکنم شما گفتیدکه ویپادهمسرتون روی گوشی شما نصبه می ...

نیاز به کد ملی و شماره همسرت داری 

خود همسرت هم باید باشه یه فیلم ازش می‌خوان

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
معصومه جون چند روزه میخوام یه سوال بپرسم مدام یادم میره شیرخوارگاه حسابش مسدود شده؟؟من سر هررماه یه ...

سلام به روی ماهت رویا جون ❤️

عه چرا ؟ 

همین یه ساعت پیش من براشون واریزی داشتم 

دوباره امتحان کن ببین عزیزم 

معصومه جانو بقیه دوستان لطفا راهنمایی کنید با حقوق کارمندی اول هررماه پس انداز طلایی انجام بشه بهتر ...

سلام عزیزم ❤️ اول ماه یه تیکه بگیری خوبه 

و در کنارش اگه تونستی ،از اعتبارت هم استفاده کن 

باز غنیمت عزیزم ❤️ 

یه تیکه هر ماه بگیر ،بعد بده به خودشون و با طلای وزن خوب تاق بزن 

ممنونم عزیزم درسته حدستون ریالی گرفتم ولی طی نکردم چه وقت پس بدم خیلی ازت ممنونم بهترین مشاور دنیا چ ...

قربونت برم من عزیزم ❤️لطف داری فدات شم 😘

و اما آفرین و باریکلا بهت عزیزم ❤️ دمت گرم واقعا

با اینکه زیر این همه فشار و سختی هستی ولی  باز خودت رو موظف می‌دونی پولش رو پس بدی
چیزی که من میبینم یعنی شخصیت قوی داری و  باوجدانی 😍

مطمین باش عزیزم ❤️ همین تلاشگر بودنت ...با وجدان بودنت که تو رو ،هر روز روبه جلو می‌بره 😍
اصلا یه ذره هم خودت رو ناراحت نکن
توکل کن به خدا

مطمین باش خدا خودش بهترینشو جبران می‌کنه برات ❤️
این روزها می‌گذره عزیزم و تو با همین همت و تلاشت ، چند برابرش رو دوباره به دست میاری 😍من بهت ایمان دارم عزیزم ❤️
به خودت افتخار کن ❤️

سلام سلام ❤️

بچها سخت مشغول پس اندازم بتونم خونه بخرم 🫠

همسر در هفته چند روزی خونه نیست و من کاری که کردم از این فرصت استفاده کردم غذاهایی که همسرم دوستنداره ولی من بچها دوستداریم لیست کردم وقتی نیست درست میکنم 

مث

خوراک گوجه بادمجون 

کاچی 

ماش 

عدسی 

انواع کوکو 

آش 

گفتم شاید بدرد شماهم خورد کاچی خیلی مقویه الان هوا سرد میشه بنظرم واسه بچهام مفیده البته کاچی هر شهری متفاوته من پودرش خریدم بعد مغز گردو موقع پخت بهش اضافه میکنم مقوی تر بشه 

دیگه تو کابینت بازدید کردم حدود2 کیلو عسل از پارسال مونده بود آوردم دم دست استفاده کنیم موقع هوا گرم باشه ما عسل نمیخوریم فقط پاییز زمستون استفاده داریم 

2 کیلو گردو خریدم 

2 کیلو شیره انگور 

دوست همسرم زحمت کشیدن 10 کیلو برنج ایرانی واسمون هدیه فرستادن منم برای تشکر نیم کیلو چایی مراکشی واسشون فرستادم 

دایی جانم برامون 6یا 7کیلو خرما فرستادن دیگه پاییز زمستون ما این چیزا استفاده میکنیم گرمونست بچها کمتر مریض میشن 

البته تو فکر خرید قوتو کرمان هستم امسال موفق نشدم بخرم شبا سرد یه قاشق با شیر حل میکنم میدم بچها اینجوری خیلی کمتر مریض میشم ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
سلام فدات شم خواهرم سمت گیلان ویلا داره من میرم اونجا پول جا نمیدمگیلان شهرها کوچیکه اگه با ماشین می ...

دوست عزیزم بندرآزاد دقیقا کجا میشه؟

ویه سوال خواهرتون گیلان ویلا داره نگهبان داره؟یاامن هست میشه جاگذاشت؟

من توفکرخرید واحد خیلی کوچیک داخل رشت هستم همسرم میگه یه مقداربیشتر بزاریم ویلابخریم البته درحد ۲تا۲ونیم چندتایی هم دیدیم من بابت فروشش شک دارم بعدا زودنقد میشه یانه ونظرم روآپارتمانه اگه خدابخواد

الهی ربی ومن لی غیرک💖