2777
2789
سلام وقت بخیر،درمورد بند آخر صحبتتون،پودر برای لباسشویی خوب نیست تو قسمت های مختلف ماشین لباسشویی رس ...

عزیزم ازش سوال کردم.گفتن ما سالهاس تو معازمونم استفاده میکنیم و چند ماه یبار جرم گیر میندازیم داخل ماشینها و گفت تاحالا برای دستگاه هامون و ماشین خونه مشکلی پیش نیومده و گفت تمام لباسهای سفید رنگی و مشکی هم با همین پودر میشوریم

معصومه جونم حرفات رو تو دفتر سر رسیده ام نوشتم تا یادم نره حرفات 🥰🥰🥰🥰

به به 😍 نیکو جان ❤️ عزیز دل معصومه 

خوبی دوست من ؟

میبینم که قشنگ برای خودتون هدف گزاری کردین 😍👌

آفرین و هزار باریکلا به این شروع 😍😉

مطمین باش که اگه با جون و دل شروع کنی 

من بهت این اطمینان خاطر رو میدم که به سه چهار سال نمی‌کشه صاحب خونه بشین 😍

چیزی نمی‌خواد عزیزم 

جز ،تلاش ،تلاش ،تلاش 

تلاش کن تا طلااااش کنی 😍 

مطمینم بهت ایمان دارم که میتونی 

همین که با انگیزه نشستی و نوشتی و شروع کردی از امروز 😍

خیلییی 

وقتی دلسرد شدی منو یادت بیار که معصومه با اینکه نقطه ی امن زندگی اش .

ولی باز هزاران انگیزه داره برای پیشرفت زندگی اش 😍

هزاران دلیل دارم که از اینم که هستیم بهتر باشم ✅

فکر نکنی که من تو موقعیت امن زندگی ام هستم 

دیگه هیچ هدفی ندارم 

نههه عزیزم ❤️ اتفاقا برعکس 

اتفاقا هدف هام بیشتر و سنگینتر هستند 

که حتماااا بهشون هم قول رسیدن دادم 😍 

اووووووه تا دلت بخواد ،هدف دارم خواهر 😍 

و تا دلت بخواد تلاش میکنم و پشتِ همسرم هستم ❤️

و تا دلت بخواد پس انداز میکنم ،تلاش میکنم ...هر لحظه به فکر طلا هستم 😍که یه پس انداز طلایی رو ثبت کنم 😍

تا کنون به قدم نزدیکتر بکنه به آرزو و خواسته هام 

@royayezendegi‍ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام معصومه جون وقتتون بخیر من چند سال هست خواننده خاموش هستم وقتی اسم شما رو می بینم که کامنت گذاشت ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ به به چه پیام قشنگی 😍 

خیلی خوشحال شدم از پیام پر محبتت 😍 

باعث افتخار دوستِ عزیز ❤️

نظر لطفت فدات شم 😘 

خدارو شکر که برات مفید بوده عزیزم ❤️ 

اگه به تازگی دچار یبوست شدین که اثر ویروس جدید هست که یبوست ایجاد می‌کنه

اگر نه و تقریبا همیشگی هست اگه خوراکتون کم هست یکی میتونه این باشه. مصرف زیاد فست فود و چیپس و...وسرخ کردنی زیاد میتونه باعثش بشه

اما خوراکی های مفید اگر یبوست در حد خفیف باشه با این خوراکی ها برطرف میشه.یکیش همون خاکشیر و  آب ولرم ناشتا که قبلاً گفتم .انجیر خیس کرده صبح. برگه زردآلو البته طبیعی وآفتاب خشک قیصی نه چون تیزاب داره ومضر هست.مصرف نکردن شیر بدون مصلح البته مصرف شیر برای بعضیا یبوست ایجاد می‌کنه برای بعضی ها اسهال.کلا کلسیم در اکثر افراد ایجاد یبوست میکنه.همچنین ماست هم ممکنه باعث یبوست بشه(کلا همه ی افراد بهتر هست ماست رو با نعنا یا پونه و گل محمدی مصرف کنن.هم تزیینش خیلی قشنگ میشه هم سردیش رو میگیره )سبزیجات و میوه ها چون فیبر دارن . به اندازه کافی نوشیدن آب.

اگر یبوست مزمن باشه با مصرف روغن های خوراکی میشه برطرفش کرد همینطور ماساژ شکم در جهت عقربه های ساعت که  خیلی روده هارو کار میندازه.ولی در موارد شدیدتر که نیاز به دارو و...هست

کلا اصلاح سبک زندگی روی همه چیز تاثیر میزاره خواب به موقع.بیدار شدن صبح قبل از طلوع خورشید.همچنین نماز. خود حرکات نماز باعث میشه سموم اضافه بدن دفع میشه .

سلام دوستان نظرتون درباره طرح پیش فروش سکه چیه؟این روزا سوال خیلیاس @لیلیثث‍

@مامان_سبحان7‍ 

نمیدونم درست تگ کردم یا نه

عزیزم شما اطلاعی دارید منو راهنمایی کنید

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام دوستان خداروشکر میکنم و بهتون افتخار میکنم. من هرروز صحبتای شمارو میخونم و لذت میبرم😊از اعتبار ...

سلام عزیزم خوب کاری کردین  که اسکیت خریدین ولی اسکیت  نیاز به کلاس نداره من پسرمو کلاس بردم اما زیاد علاقه نداشت و البته میترسید از افتادن

ولی دخترم از 4سالگی اسکیت یاد گرفته و الان واقعا مثل حرفه ای ها انجام میده طوری که هر کی میبینه می‌پرسه کلاس بردی؟

فقط باباش از فیلمای آموزشی  تکنیکا رو بهش میگفت اینکه چطور تعادلشو حفظ کنه بقیش هم با تمرین و تکرار خودش یاد گرفت البته تمام وسایل محافظتی مثل حفاظ زانو و آرنج و کلاه و....اوایل می‌بست ولی الان هیچی 

ولی براش اسکیت خوبی خریدیم و خارجی  زمانی که طلا گرمی 1تومن بود اسکیتش رو 1تومن خریدیم اونم از دیوار ولی تمیز و کم کارکرد بود  به نظرم خیلی مهمه بعضیاش دیدم خیلی شل و ولن چرخاشون کج میشه 

آهان به چیزی هم یادم اومد اینکه وقتی تو دوران بارداری دکتر قرص کلسیم میده اگر از خوراکتون و مصرف کلسیم تون سوال نکرد حواستون باشه اگر مصرف کلسیم تون به اندازه کافی هست  قرص کلسیم مصرف نکنین الان نوزادانی که وقتی دنیا میان سنگ کلیه دارن به علت کلسیم اضافه در خون مادر هست.چون اضافه کلسیم با آب دفع نمیشه و در کلیه رسوب می‌کنه وباعث ایجاد سنگ های کلسیمی میشه.کلا ویتامین های محلول در چربی هم با آب بدن دفع نمیشن به همین علت اگه زیادی مصرف بشن در جایی از بدن رسوب میکنن و خطرناک هستن مثلA D E K

ولی ویتامین های محلول در آب مثل ویتامین BوC چون محلول در آبن اضافه شون با آب بدن دفع میشه

سلام دوستان من امسال تصمیم گرفتم حتما تو سبد هزینه هام رسیدگی به خودم و پوستمم بگذارم البته واقعا نم ...

سلام عزیزم

روتین هر ماه من ترمیم ناخن و مژه هست باعث میشه همیشه هم دست‌ها آراسته باشه هم دیگه نیاز به آرایش ندارم چون نصف آرایش ریمل زدنه که خب من مژه کاشتم نیاز ندارم

از همه مهم‌تر روتین پوستی هست که حتما براش هزینه میکنم و واقعا پوستم خیلی خوبه اصلا نیاز به کرم پودر و کانسیلر ندارم

ضدآفتاب، اسپری آب، رتینول، آبرسان چیزهایی هست که توی روتینم هست

همیشه هم مولتی‌ویتامین و مکمل می‌خورم برای سلامتی بدن و شادابی مو

لیزر بدن میرم که خب جلسات آخر هست و دیگه ۶ ماهی یکبار میشه برای شارژ

برای روانم هم هر دو هفته پیش تراپیستم میرم

خیلی دوست دارم ماهی یکبار هم حتما ماساژ برم که حقیتا تنبلی می‌کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال