2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما یه مشورت بدید ممنون میشم ما یه وام ۲۰۰ تومنی داریمشوهرم میگه سایپا ثبت نام کنیم...حالا میگه بر ...

من خودم ثبت نامی گرفتم اولا خوب بود.ولی حالا بهت میگن اسفند ولی اردیبهشت یا خرداد میدن

سلام دوستان

منم ی گزارشی بدم

برای اولین بار پوره گوجه و بادمجان کبابی و قارچ اماده کردن گذاشتم فریزر

اقساطمون بخاطر خرید خونه زیاده و طلا فعلا فیزیکی  نمیتونم بخرم.ولی پس اندازهای خورد رو دارم عیار و وسایل خونه تکمیل میکنم.اون ماه میوه خشک کن خریدم.گوجه پیاز فلفل دلمه خشک کردم راضی بودم.این ماه میخوام بخار شور ایستاده بخرم اگر داریدو راضی هستید لطفا برندشو بهم بگید.

برای اینکه پستم اقتصادی بشه متوجه شدم که اطو شوییها پودر ده کیلویی دارن که قیمتش خیلی بصرفه هست و پاک کنددگیشونم خوبه.چون دوستم همسرش تو این شغله و گفت سالهاست ازین پودر استفاده میکنم هم برای سفیدها هم رنگیها و راضیمم

سلام دوستانمنم ی گزارشی بدمبرای اولین بار پوره گوجه و بادمجان کبابی و قارچ اماده کردن گذاشتم فریزراق ...

سلام وقت بخیر،درمورد بند آخر صحبتتون،پودر برای لباسشویی خوب نیست تو قسمت های مختلف ماشین لباسشویی رسوب میکنه و باعث پوسیدگی  میشه برای ما که وقتی نمایندگی اومدن گفتن فقط مایع لباسشویی استفاده کنین

سلام دوستان گل و مهربونم 🌸عزیزان به سوال دارم البته شاید در راستای تاپیک نباشه ولی چون دیدم همیشه ب ...

سلام عزیزم معمولا بچه هایی که بنیه شون ضعیفه اوایل پریودی اینطوری نامنظم هست و تا 18 سالگی به مرور زمان مرتب میشه ، برا نظم پریودی سفر رفتن عالیه ، نمیدونم دلیلش چیه ولی منظم تر میکنه ، سعی کن تقویتش کنی هفته ای دو یا سه بار گوشت بره رو روی ذغال کباب کن بخوره که بهترین غذا برا تقویت قلب و قوای جسمیه ، سه شیره و مویز و مغزیجات و شیر عسل گرم برا صبحانه  و انجیر و توت و گلابی و عرق بادرنجبو و عرق بیدمشک و .... هر کدوم داشتی تقویت کن ، کلا شیره و عسل رو جایگزین قند و شکر مصنوعی کن ، سونوگرافی و دکتر هم ببر  تا خیالت راحت بشه ، ولی کلا نگران نباش یکی دو سال اول پریودی عادیه که منظم نباشه❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سنجد رو هم فراموش کردم بگم.سنجد رو خشک کنین بدین بیرون آسیاب کنن کامل با هسته(سنجد پوستش برای پوست خ ...

برای یبوست چیکار کنیم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دوستان گلم من خیلی تو زندگی تجربه دارم میدونم شما همگی عاقل ودانا وصاحبنظر هستید ومن کوچکتر از نصیحت ...

منم دقیقا همچین تفکری دارم، همیشه دوست دارم مستقل باشم ... ؛ خونم یه شهر دیگه س ولی مرتب میریم خونه بابام، و تمام خواهر بردارام ازدواج کردن که دوتاشون خونه شون به خونه بابام نزدیک ... و یکی دیگه یه شهر دیگه س ... ؛ خونه کلا خالیه و برا هر کی بیاد جا هست ... وقتی میرم از هیچی هم کم نمیذارم و با وجودی که همیشه حساب کتابی ام ، این مورد رو اصلا سخت نمیگیرم ، به قول شوهرم گفتنی فکر کن بدون خرج خورد و خوراکت ، میخوای اجاره یه خونه رو هر ماه تو این شهر بدی و ..... در این حد 

مامان بابامم هر روز زنگ میزنن بیاین ، آبجیم داداشم و حتی بقیه اقواممون ... چون وقتی ما میریم ، بساط گشت و گذار و دورهمی به راه و همه خواستار حضور ما هستن .... اما اما من بازم میگم باید مستقل باشم و خودم یه خونه از خودم تو شهرمون داشته باشم ، نمیخوام کوچکترررررین حرفی پشت سرم باشه ....  برا همین دارم همه تلاشمو میکنم در قدم اول زمینی که کنار خونه بابام ، بخرم ؛ خیلی هم متراژش زیاد و نزدیک ۱ میلیارد پولش میشه و به خاطرش همه ی طلاهای ظریف و محلیم رو باید بفروشم و کلی هم قسط بدم ... ولی میگم همه اینها فدای عزت و آبروی شوهرم که مبادا کسی دهن باز کنه یه وقت حرفی بزنه ....

اینقدر طلا فروختم که حسابشون از دستم در رفته ... ؛ چکاریه طلا بفروشیم ماشین بخریم بعد بیایم حساب کنیم اگه اون طلاها رو داشتم ، الان ال میکردم بل میکردم ... مگه  لذت سفری که با ماشینت رفتی با پول محاسبه میشه .... همه چیز رو نباید قاطی کنیم ؛ حساب کتاب سر جای خودش، به موقع باید خرج شن برا سربلندی و  آرامشمون ...

خدایا شکرت

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم ❤️دقیقا منم خیلی با قیمت طلا ناراحت شدم اتفاقا تازه همسرم داشت می‌گفت بهم ک کاش به حرفم گ ...

عشقم یه لحظه طلا نفروش ببینین چخبره آخه😂😂😂❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
به به 😍 سلام به روی ماهت عزیزم اتفاقا دیشب پست هات رو جسته و گریخته خوندم عزیزم چقدر به وجودت در کن ...

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
من برم سری به کارام بزنم باز میام بهتون سر میزنم ❤️

معصومه جونم حرفات رو تو دفتر سر رسیده ام نوشتم تا یادم نره حرفات 🥰🥰🥰🥰

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

توجه توجه  

سوال راجب اقساط تارا

خانوما حقوق همسرمو این ماه دیرتر واریز میکنن من قسط تارا دارم ۵روز از موعدش رد شه میگن جریمه داره کسی میدونه ده روز بعدش پرداخت کنم چی میشه؟لطفا جواب بدین خیلی مهمه برام