2777
2789
عزیزم برای تبریز شامل نمیشه ؟منم حضوری برم خرید ؟😍

معصومه جونم سلام 

رفتم چک کردم مجتمع لاله پارک و متجمع ستاره باران توی تبریز خرید حضوری دارند لاله پارک مغازه‌های بیشتری طرف قرارداد داره 

طلافروشی دریس هم جزوشون هست

رفتین هر مغازه‌ای که روی در و شیشه‌اش لوگوی اسنپ‌پی خورده خرید حضوری داره

من الان طلا رو اینجوری از اسنپ میگیرم قشنگ طلا رو میرم سرفرصت نگاه میکنم ببینم بهم میاد یا نه بعد خرید میکنم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
✅ چند تا مرغ گرفتم، فروشنده به ازای هرمرغ ۱۰ تومن میگرفت پاک میکرد ولی این سری آوردم خونه خودم پاک‌ک ...

وااااای مبارکه عزیزم چقدر خوشحال شدم خانم مستقل و فعال🔥🔥🔥❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، مبارک باشه، میشه بفرمایید چه مدت برای آزمون مطالعه کردین و چه منابعی استفاده کردین ( هم آزمون ...

عزیزم برا مصاحبه تو گوگل بزنی صفرتاصد مصاحبه ۳۰۰تومن ایناست.عالیه 

✅ چند تا مرغ گرفتم، فروشنده به ازای هرمرغ ۱۰ تومن میگرفت پاک میکرد ولی این سری آوردم خونه خودم پاک‌ک ...

سلام عزیزم هویج رو خام نگینی می کنید برای فريزر من بخارپز میکنم لاستیکی میشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
بچه ها از خرید عمده صحبت شد منم یه چیزی بگم یکی دو روز پیش ناهار نداشتیم ..منم خیلی کار داشتم خونه د ...

خودتون رب خونگی درست کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام عزیزم فک میکنم منظور منو بد متوجه شدین من منظورم این بود که این خانواده باهم یکی نیستن من و تو ...

بلد نیستند،باید یادشون داد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حرفت درسته عزیزم کلی رو خودم کار میکنم که اهمیت ندم تا حدودی موفق شدم قبلا چیزی میشد با همسرم بحث می ...

کار درستی می‌کنی به شوهرت انتقال نمیدی این بحث ها رو 

و ببین کار به روز دو روز نیس که باید مدتی رو خودت کار کنی تا حرفهای دیگرون برات بی اهمیت بشه 

آخه عزیزم تو سنی نداری که 

اونم تو این وضعیت اقتصادی الان که نمیشه یکی دو سال به جایی رسید 

تو برا خودت هدف بزار به نسبت در آمدت 

پس انداز هات فقط طلا کن شده هفت بزار برا به تکه طلای دوگرمی 

و همه جا دنبال وام باش ولی نه وام های خانگی 

وام هر چند کم ولی دنبالش باش و تبدیل به طلا کن و‌برا هیچ‌کس از کم و زیادی زندگیت حرف نزن 

همه چی بین خودت و شوهرت باشه 

هیچ‌کس دلسوز زندگیتون نیس 

بعد بچه ها واقعا خرید عمده رو جدی بگیرید این حتی از پر کردن فریزر هم مهم تر چون اولا راحته مواد فریز ...

سلام سامیه جان شما مامولا چقدر پول نقد نکه میدارید، آیا از همون پول نقتون برای امتیازهایی مثل همین وام فراز و ویپاد استفاده میکنید؟ یا اون جداست؟ و اگه نقد دارید چه بانک یا صندوقی نگه میدارید؟ من خودم قصد دارم ازین به بعد پنحاه تومن نقد نگه دارم و البته برای امتیاز وام هم ازش استفاده کنم اگه لازمم شد هم میتونم ازش برادارم، اینجوری درسته به نظرتون؟ 

و اینکه معمولا چند دست لباس خونگی، اداری یا مجلسی دارید همزمان؟ یا همزمان میخرید قبلیها رو چقد استفاده میکنید بعد کنار میذارید یا میدید به نیازمند؟ 

ببخشید خیلی سوال پرسیدم چون خیلی مدیریت و فکر اقتصادیتونو  میپسندم 

بعد بچه ها واقعا خرید عمده رو جدی بگیرید این حتی از پر کردن فریزر هم مهم تر چون اولا راحته مواد فریز ...

سلام سامیه جان شما مامولا چقدر پول نقد نکه میدارید، آیا از همون پول نقتون برای امتیتزهایی مثل همین وام فراز و ویپاد استفاده میکنید با اون حداست و اگه نقد دارید چه بانک یا صندوقی نگه میدارید، من خودم قصد دارم ازین به بعد پنحاه تومن نقد نگه دارم برای امتیاز وامها ازش استفاده کنم تگه لازمم شد هم برمیدارم اینجوری درسته به نظرتون؟ 

و اینکه معمولا چند دست لباس خونگی اداری یا مجلسی دارید همزمان، یا همزمان میخرید 

ببخشید خیلی سوال پرسیدم چون خیلی مدیریت و فکر اقتصادیتونو  میپسندم