2777
2789
عنوان

قبول دخترا باید مودب حرف بزنن

377 بازدید | 35 پست

چه وضعشه فلانم دهنت ادم حالش بهم می خوره چه دختر چه پسر براشون هم اصلا مرز و..  مهم نیست سر فان با هر کی می پرن قدر خودتون بدونید تو این روزا از دخترا یه سری جمله و کلماتی می شنوم که گوشام داغ می شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بددهنی برای مرد و زن بدم میاد. ولی بیشتر از این بدم میاد که بددهنی زن و مرد براتون فرق داشته باشه ...

نوشتم چه دختز چه پسر حتی برای بچه ها هم متنفرم ولی دخترا یکم حیاشون بیشتر از پسراست برای همین عجیبه

ولی دختر با ادب>>>>>>>

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نوشتم چه دختز چه پسر حتی برای بچه ها هم متنفرم ولی دخترا یکم حیاشون بیشتر از پسراست برای همین عجیبه

دقیقا همین دیگه. بذارین کنار این کلیشه ها رو. برای همه زشت و حال بهم زنه

سر کلاس بودم دخترا به هم پریدن فحشاشون رو تو نت سرچ میکردم ببینم معنیش چیه😐

من که سرم پایین بهم می گن انگار نسل جدید نیستی من خودم ادم فان ی هستم ولی شورشو در اوردن فکر می کنن اگه زیر کمر حرف بزنن خیلی باحالن

از بددهنی برای مرد و زن بدم میاد. ولی بیشتر از این بدم میاد که بددهنی زن و مرد براتون فرق داشته باشه ...

زن تو تاریخ ما نماد پاکی و قداست و مادر بودنه، زنی وقتی به هم بریزه،اسیبش می رسه به بخش بزرگی از تاریخ مون! 

یه نسل قراره زمان خیلی زیادی رو تحت تربیت این خانوم باشند

و این نگران کننده است

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند