2777
2789
✅ چند تا مرغ گرفتم، فروشنده به ازای هرمرغ ۱۰ تومن میگرفت پاک میکرد ولی این سری آوردم خونه خودم پاک‌ک ...

عزیزم تبریک میگم قبول شدید 

چه رشته ای بودی؟ زبان؟ 

طبق تاپیکهای قبلی میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صندوق های طلا بورس برای من تنها آپشن امکان پذیر و مطمئن برای سرمایه گذاری و نوسان گیری از طلا بوداول ...

تو سجام خرید و فروش میکنی؟ برای شروع چقد سرمایه گذاشتی؟ اسم صندوق چی هس؟ کدوم خوبه؟ تو چند وقت سود میکنی؟

لطفا جواب سوالامو بده مرسی💖💖

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
سلام سامیه جان شما مامولا چقدر پول نقد نکه میدارید، آیا از همون پول نقتون برای امتیازهایی مثل همین و ...

من نقدینگی در حد ده بیست تومن واقعیت بیشتر نگه نمیدارم 

پنج تومن میگذارم تو حساب مخارج ماهانه ام اگه کم اومد مثلا به خودم میگم تا دو تومن دیگه میتونی برداری تو ماه های پرخرج بیشترش می کنم 

الان پول نقدها رو هی از این بانک به اون بانک کردم که وام بگیرم چون قرار بود بریم سفر و خوب پول لازم داشتیم بعد هم ج ن گ شد که کلا موضوع سفر خارجی کنسل شد من با یه بخشی از نقدینگی رفتم طلا خریدم چون بین خودمون باشه به سرم زده موتور بگیرم 😂😂😂😂

خسته شدم از ترافیک و نبودن جای پارک گفتم یه موتور بخرم هم خودم برم اینور اونور هم شوهرم خرید می کنه راحت باشه 

از تابستون قرار بود بخرم ولی چون تو این جور خریدها همسر من اصلا هیچ نظری نمی‌ده و همکاری نمی کنه پروژه هنوز به نتیجه نرسیده بهش گفتم موتور رو هم به نام تو میزنم چون من که نمیتونم گواهینامه بگیرم لااقل به نام تو باشه که یک روز گواهی نامه موتور بگیری 

سکه های ویپادم خیلی وقت بود که به وام پنجاه تومنی رسیده بود ولی چون وام فعال داشتم نمی تونستم بگیرم دیگه همه پول رو گذاشتم توی بام البته یه کم دیر گذاشتم باید زودتر از ویپاد می رفتم بام یکی از دوستای برادرزاده ام تو پشتیبانی ایران زمین هست اون طرح فراز رو گفت من هم همون روز حساب باز کردم و سریع پنجاه تومن زدم به حساب فراز خداروشکر وام اون رو هم دیروز گرفتم 

الان هم چون خیلی سردرگم هستم برای خرید طلا و واقعا نمی دونم چیکار کنم تمام نقدینگی رو گذاشتم تو بام که از میانگین اون بتونم وام بگیرم 

ولی هدفم الان برای سپرده گذاری وام گرفتن نیست 

واقعا چون نمی دونم می‌خوام چیکار کنم پول تو اون حساب هست هر وقت نمی دونم الان طلا بخرم یا نخرم پولم رو تو حسابی میگذارم که امتیاز بگیره برای وام 

البته من هفت هشت ماهه شروع کردم به وام گرفتن .از اون زمان که این وام های مجازی اومده وگرنه من اصلا حوصله رفت و آمد به بانک و ضامن بردن و اینا ندارم 

تا الان که افساطم در ماه هشت تومن هست که اگه وام بانک ملی رو هم بگیرم فکر کنم به دوازده یا سیزده تومن برسه 

وقتی قسط داشته باشم پول یک ماه جلوتر رو میگذارم تو حسابم باشه که یه وقت آدم اتفاقی افتاد بد حساب نشم رتبه اعتباریم بیاد پایین 

در مورد لباس هم ببین من کلا خیلی اهل خرید لباس هستم 

این که چند دست میخرم رو واقعیت نمی دونم 

ولی همیشه لباس زیاد دارم چند دست کت اسپورت با شلوار دمپا و پارچه ای مام استایل و بعد هم چند تا لورال که یکیشون کاملا مجلسی هست هم به درد تولد میخوره هم عروسی بقیه هم برای مهمونی چند دست شومیز و شلوار 

با لباس های سرکار 

خونه ای هم همیشه شش هفت دست دارم 

هر شش ماه یک بار کمدهام رو مرتب می کنم لباس هایی که نمی پوشم میگذارم تو پلاستیک میگذارم دم در نیازمند میاد برمیداره میگم حداقل یکی دیگه استفاده کنه 

ولی از نظر مدیریت من اصلا تو لباس خریدن الگوی خوبی برای مدیریت نیستم 😂😂😂😂

من از اینام که مهمونی دعوت میشم نود درصد مواقع اصلا مشکلی برای لباس ندارم چون آنقدر لباس نپوشیده دارم که کارم راه بیافته 

تنها کاری که برای مدیریت لباس می کنم اینه که آخر فصل که قیمت ها مناسب تر میشه اغلب خرید می کنم اول فصل خرید ندارم 

بله اون بورسی که شما منظورتونه سهام شرکت های نفتی و خودرو و ذوب آهن و ... هست من دارم در مورد صندوق ...

سلام دوست عزیز

یه سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده شما برای خرید یا فروش دقیقا همون عدد که تو دیده بان اون سهام هست رو میزنید؟

ممنون عزیزم قیمت خودش وقلم چقدر شد

من بعد عید خریدم خیلی با الان تفاوت قیمت داره

سرچ گنید قیمت جدیدش میاد.فکر مکینم الان ۷۰ خورده ای باشه

به خاطر بلا رفتن دلار.

قلم هم انتخاب خودته میتونی هرچی دوست داری بخری

اونم باز قیمت محتلف داره.از ۲/۳ تومنی تا ۱۴ و ..

💕

من نقدینگی در حد ده بیست تومن واقعیت بیشتر نگه نمیدارم پنج تومن میگذارم تو حساب مخارج ماهانه ام اگه ...

منظورت همون ۲۳ درصدیه است دیگه درسته؟

منم یکساله توی نخ موتور هستم

البته من برقی میخوام ک نیاز به گوااهی نامه نداره.

چون من ماشینم مکافات باهاش پارک پیدا کردن.

منم میگ میگ هستم ی روز سه نقطه شهر میرم

کویر داره قسطی اینام میده

ولی یک پیجی هست مدتهاست رصدش میکنم

خیلی چیزای خوبی میاره و مشتری هم زیاد داره

خواستی بگو برات بگم اسمشو.

💕

عزیزم پیج یا کانالی ندارن تو اینا سبزی نیشابور عیارش بالاست😋

نه من ندیدم.منتهی تو باسلام دیده بودم.کلا از هرجایی خواستین بگیرین اول خیلی کم بخرید اگر خوب بود و طعمش باب دلتون بود بعدش بیشتر بخرید💚💚💚💚

✅ چند تا مرغ گرفتم، فروشنده به ازای هرمرغ ۱۰ تومن میگرفت پاک میکرد ولی این سری آوردم خونه خودم پاک‌ک ...

عزیزم مبارک باشه.بچه هم دارید؟

لطفاً اگه ممکنه بگین با شرایط متاهلی چطور برنامه ریزی کردین و خوندید ؟

من نقدینگی در حد ده بیست تومن واقعیت بیشتر نگه نمیدارم پنج تومن میگذارم تو حساب مخارج ماهانه ام اگه ...

.خانم ها میتونن گواهینامه موتور بگیرن ، چند وقت پیش خبرشو دیدم ولی نمیدونم ابلاغ شده یا نه و اینکه به مرحله اجرایی رسیده یا نه ولی خب در آستانه ی تصویب ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
من هم دنباله رو حرف کسی نیستم یه تحلیل بود توی یه گروه در مورد اون نظر دادیم. دولت ممکنه از هر چیزی ...

خیلی عالی بود تحلیلتون 

منم شنیدم بازاری ها میگن تا وقتی شرایط به ثبات نرسه و حتی سایه جنگ روی سرمون باشه 

محاله خونه زمین و ملک از رکود خارج بشه 

الان قیمت ملک روی طلای سه تومن مونده 

هر کس هم که میگه من طلا رو باملک عوض کردم این دو سه سال اخیر شک نکنید ضرر بزرگی کرده 

متاسفانه ما مردم بازیچه دست یک عده دلال و مواجب بگیر از خدا بی خبر هستیم که سرنوشت و آیندمون ذره ای براشون مهم نیست 

فعلا اونا خر مراد رو سوار هستن و ما پیاده دنبالشون که ببینیم کجا میخوان ببرنمون😔

منظورت همون ۲۳ درصدیه است دیگه درسته؟منم یکساله توی نخ موتور هستمالبته من برقی میخوام ک نیاز به گواا ...

منم خیلی دوست دارم:) شوهرم گفت بذار گواهینامه بگیری و تو شهرمون جا بیفته ، بخر ... بیشتر جاها طول میکشه مردم بپذیرن ولی به نظرم خیلی مسخره س ... وقتی خانم پشت موتور میشینه دیگه چه فرقی داره راننده باشه یا نباشه !!!!

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
منم خیلی دوست دارم:) شوهرم گفت بذار گواهینامه بگیری و تو شهرمون جا بیفته ، بخر ... بیشتر جاها طول می ...

تهران ک حیلی زیاده خانم موتور سوار. البته منم موافق نیستم هرجایی و هرمحلی سوار بشیم..یک محل هایی باید با اسکورت بری😅

💕