2777
2789
سلام عزیزم 🌺 بنظرم تعویض نکن ضرر می‌کنی حالا بر فرض مثال دو گرم خرید با این قیمت طلا اجرتشم بزاریم ...

باشه عزیزم ، حالا فردا یه گوشواره مستعمل می‌خرم مراسم دعوتیم 😞 به بعد دوماهی می‌خرم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام خانما یه راهنمایی میخواستم من تمام طلاهام دوماه پیش فروختم ماشینم تعویض کردم هیچی دیگه طلا ندار ...

طلا های کم وزن جون ندارن یا خراب میشن یا گم میشن، نگیر، من هفته پیش یه مدال ۱.۶ گرمی خریدم، چار روز توی گردنم بود، بعد یه شب حلقش باز شد و مدال افتاد، الان حلقه بدل بهش زدم تا یه مدت دیگه پول گیرم بیاد برم عوضش کنم کلا. یا کلا بذارمش کنار تا یه روزی بفروشمش تبدیلش کنم یه چیز خوب

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا های کم وزن جون ندارن یا خراب میشن یا گم میشن، نگیر، من هفته پیش یه مدال ۱.۶ گرمی خریدم، چار روز ...

واای اره ، بخدا واسع من نگهداریش یک روزه زود خراب می‌کنم .یعنی نخرم ؟ با این قیمت طلا افسردگی گرفتم 

سلام خانما یه راهنمایی میخواستم من تمام طلاهام دوماه پیش فروختم ماشینم تعویض کردم هیچی دیگه طلا ندار ...

منم مثل شما دو ماه پیش طلاهامو فروختم ماشین خریدم ولی الان که طلا انقدر رفته بالا مدام ذهنم درگیره کاش الان می فروختم مدل بالاتر می خریدم شما این حس و نداری؟

خوب مستعمل بگیرم با نو ؟ اخه ۲۰ تومن الان هیچی نمیشع با اجرت هاش 🥲

اول بین مستعمل ها بگرد ببین پسند میکنی چیزی پیدا میکنی خوشت بیاد اگه بود که عالیه

اگر نبود حالا برو سراغ کم اجرت ها تا۵درصد ۷درصد من خودم یه پلاک خریدم واسه دوستم چندروز قبل ۷و۹۰۰ ۸۶۰سوت تازه نو نو بود و بدون اجرت میداد فقط مالیات گرفت 

خب شما که ۲۰تومن داری باز بهترشو میتونی بگیری 

سلام شب همگی بخیر و شادی دوستان ❤️

« خـدایـا در ایـن شب زیبـا چتـر رحمتـت را بر سر دوستـانم همیـشه بـاز نـگهـدار و بهتـرین تـقدیـرهـارا برایـشان رقـم بـزن » الهی آمین🤲

دوستان امروز میخوام راجب یکی از آشنایان براتون بگم ❤️

یه خانوم زیبا و فوق العاده خوش پوش هر چی بگم کم گفتم اما صد حیف که اخلاقایی چشم تو هم چشمی زیاد داره این خانوم 

بچها این خانوم مادرشوهرش فوت شد یه خونه ویلایی که جلوش دوتا مغازه بزرگ بود به ارث گذاشت سه تا دختر داشت دوتا پسر که این خانوم عروس کوچیکش بود 

عروس خانوم کلی طلا داشت خونه لاکچری اما دریغ از ذره ای همفکری دریغ از ذره ای فکر و خیال در لحظه خرج میکرد لارج زندگی میکرد تمام فکر و ذکرش همین بود که بخودش برسه دکتر پوست و انواع لباس انواع پارچه اینطوری بگم براتون که مثلا پارچه سنگدوزی شده می‌گرفت یهو ۳ متر ۱۲ ملیون پولشو میداد دریغ از مراسمی عروسی در پیش پنج شش ملیون هم هزینه میکرد میداد خیاط میدوخت میآورد میذاشت کمد تا یه روزی عروسی شد بپوشه...

کابینت های خونشو باز کنی ظرفای گرون قیمت چینی های طلا کوب شده انواع آرکوپال و سوفله انباشته شدن روی هم فکرشو بکنید دوستان مثلا ۱۲ عدد پارچ و لیوان 😐🙄

استکان لب طلایی یه مدلش ۶ دست دوباره یه مدل دیگه ۶ دست اینطوری دوستان 😐🙄🤦🏼‍♀️تو کابینت ذره ای جا پیدا نمیشه چیزی بزاری بدون فکر هر چی ببینه خوشش بیاد حتما باید بگیره بدون اینکه ذره ای به فکراش فکر بکنه با اینکه خونه دارن ماشین سواری دارن دوتا نیسان دارن دوتا وانت دارن دوتا پسر داره با پدرشون کار میکنن دست به دست هم دادن درآمد عالی الحمدلله 

خب میگفتم دوستان بعد چند سال بعد از فوت مادرشوهر دخترا تصمیم گرفتن سهمشون بگیرن از دوتا برادر 

برادر اولی خیلی راحت سهم یکی از خواهرا رو داد کامل نصف سهم یکیشون رو هم داد 

موند یک و نیم سهم که اینا قرار بود پرداخت کنن به مبلغ دو میلیارد 

بچها با اینکه ایشون همسرشون ۴۰ ساله تو اون کاره پسراشم کار میکنن باهاش خونه برای خودشونه کرایه دوتا مغازه رو هم یک ماه اینا میگرفتن یک ماه اون یکی برادر اینا نتونستن سهم خواهرا رو بدن مغازه ها و خونه رو بردارن با برادرش شریکی دریغ از ذره ای پس انداز 

اندازه ۱ میلیارد هم خانوم طلا داشت که حاضر نشد بخاطر فک و فامیل و چشم تو هم چشمی بفروشه سهم خواهرارو بخرن نشست گفت من دستام خالی باشه نه عمرا در و همسایه چی میگه فک و فامیل چی میگه به همسرش گفت عرضه داری بردار تو مردی فلانی الی بلی سرکوفت زد شوهرشم از سر لج سهمشو داد به برادرش 

الان اگه خانوم بفکر پس انداز بود همکاری میکرد با هدف جلو می‌گرفت اونجا رو برمیداشتن با برادرش شریکی اپارتمان میزدن چقد خوب بود میشد خونه ای آینده بچهاش یه مدت تا ازدواج کنن سر و سامون بگیرن میدادن اجاره منبع درآمد میشد بقیشم با سربلندی بچهاش مینشستن زندگی میکردن ❤️

برداره سهم خواهرا رو چک داد سهم داداشش رو هم خورد خورد داد گرفتن این خانوم خرج کرد با اینکه دوسال بود مبل خریده بود نو مبلشو عوض کرد خونشو داد رنگ طرحشو عوض کرد خونه نوساز رو 

فرشاشو عوض کرد طلاهاشو عوض کرد اینجوری دوستان 

بردارش هم اونجارو داد اجاره منبع درآمد شد براش شنیدم الان کلی هم پولش میشه نسبت به چند سال گذشته قصد داره در آینده بکوبه بسازه ولی اونا تو همون نقطه وایستادن تکونم نمیخورن فقد اینو میخرن اونو میخرن اینو تعویض میکنن اونو تعویض میکنن هم از اینور بوم افتادن هم اونور بوم 

اینجاست به حرفای معصومه جان میرسیم واقعا امروز ما فردای هم داره فردای ما پس فردای هم داره باید خودمون بفکر خودمون باشیم اینجاست که معصومه عزیز میگه مرد کارگر و زن بناست واقعا باید با طلا نوشت نقش زن تو زندگی خودش و آینده بچهاش خیلی خیلی مهمه پس نقش زن خیلی مهمه که پشت همسرش باشه رو به جلو به سوی پیشرفت هولش بده دست به دست بدن برای زندگیشون 

زیاد حرف زدم شرمنده شبتون بخیر❤️

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

سلام خانما ی نفر خانم به شوهرم ظهری زنگ زد گفت از بیمه اسم و فامیل خودم و بچه هامم خوند میگف از بیمه سلامتی مزاحم شدم ی بیمه هست سالی ۲۷۰۰ مث تکمیلی میمونه ۵۰ ۵۰ هست هر دکتری بری سالی سه بارم دندان پزشکی میتونی بری با قیمت نصف اینم ساده ۲۷۰۰ زده آدرس هم گرفتن بیارن جلو در مدارکشو بنظرتون کلاهبرداریه یا همچین چیزی هست ؟

کدوم بهتره

حتما صاحب نظران این موضوع بهتر میتونن راهنمایی کنن اما من به پیشنهاد شخصی تغییرش دادم

صندوق عیار از معروف ترین و قدیمی ترین صندوق های با پشتوانه مالی بالاست 

مقدار هر سهمش هم بیشتره و اگه یک سهم عیار ۳۰ تومن باشه آلتون ۳ تومنه 

این شخص به من گفته بود در دراز مدت بازدهی این صندوق بیشتره که من تغییرش دادم 

ولی چیزی که تو مشخصات زده بازدهی سالانه عیار حدود ۱۵۲ درصد بوده و آلتون ۱۴۰ 

متوجه منظورتون نمیشم

گفتین اگر بلند مدت بخواین تبدیل به طلا یا ارز کنین. خواستم ببینم برای کوتاه مدت مگه راه دیگه ای هس؟ منم تصمیم گرفتم پس انداز کنم. همینجوری پرسیدم

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
خوب چجوری باید انجامش بدیم؟🥺

عزیزم اگه کد بورسی تو سامانه سجام قبلا ثبت نام کردی و گرفتی میتونی بازیابیش کنی و در غیر این صورت تو سامانه سجام ثبت نام می کنی و کد بورسی می گیری 

بعد از اون یه کارگزاری مثل مفید ، آگاه و... انتخاب میکنی 

من خودم از مفید استفاده میکنم 

به دو دلیل 

اینکه عادت دارم پولامو از دسترس خارج میکنم تا الکی حروم نکنم و اونجا واریز میکنم 

یه مزیتی دیگه هم که داره سود روز شمار داره اگه تیک طرح حامی رو فعال کنی یعنی حتی اگه هیچ سهامی هم نخریدی بازم سود اندک روز شمار رو دریافت میکنی

من از اپلیکیشن ایزی تریدر استفاده میکنم که با موبایل به راحتی میشه به صفحه کارگزاری وصل شد و پرتفو خودت رو ببینی و خریدن آسون میشه 

منم مثل شما دو ماه پیش طلاهامو فروختم ماشین خریدم ولی الان که طلا انقدر رفته بالا مدام ذهنم درگیره ک ...

گاهی 😁ولی خوب راضی ام دیگه