2777
2789
اول بین مستعمل ها بگرد ببین پسند میکنی چیزی پیدا میکنی خوشت بیاد اگه بود که عالیهاگر نبود حالا برو س ...

اره فردا چند جا میرم میپرسم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
بستگی به همکاراتون داره اگه مایل هستند شما رو برسونن 5 دقه مسیری نیس باهاشون برو اگه خانم هستن چند م ...

اغلب خانوم هستن 

مثلا هر روز یک نفر 

من هم کاملا تو مسیرشونم

ولی نمیدونم چیکار کنم.

دندانم مشکل داره حقوقم هم زیاد نیست 

سردرگمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه کد بورسی تو سامانه سجام قبلا ثبت نام کردی و گرفتی میتونی بازیابیش کنی و در غیر این صورت تو ...

اخه الان بورس ارزش داره؟ 

من سال۹۹ به مبلغ ۵ میلیون دسانکوح خریدم. حالا حتی تو سجامم نیس. گویا تقدم بوده. اگه میدادم سکه الان صد تومن شده بود. 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

خب دوستان مهمون داشتم همین الان بدرقه اشون کردم ❤️

زود عکس طلا رو گرفتم براتون بفرستم 

از بیست و پنجم منتظر اجاره خونه ها بودم که بلاخره تبدیل کردم 

و یه مقدارش رو باتوجه به شرایط همسرم که پاییز و خونه نشین 

برداشتم برای اقساط و قسط ها و بیمه ها 

مابقی رو تبدیل کردم 

به طلافروشمون گفتم که یه کار دو سه درصدی می‌خوام صرفا برای پس انداز 😍که ایشونم این گردنی رو که به وزن ۴گرم و ششصد سوت بود دادند 😍

گفتند از دو درصد حساب میکنم برات ...دستشون درد نکنه 

و چهل و سه ملیون و پونصد و سی شد که ...پنجاه تومن هم تخفیف گرفتم مابقی رو کارت کشید و اینگونه شد که صاحب حدودا پنج گرم طلا شدم 😍و چالش این ماه هم اینطوری به سرانجام رسید بیشترینش سهم دل خودتون ❤️

سلام عزیزم من همیشه از نیمه دوم سال شروع میکنم هرسال قشنگی که برابچه ها احتیاجه و خوشگله میخرم تا دم ...

سلام عزیزم ❤️ منم هر دفعه که همسرم پول میدند شروع میکنم به درصد بندی درآمد 

و هر دفعه یه مبلغی رو برای باکس پوشاک کنار میذارم 

و هدف میذارم مثلا رو دو سه تومن 

هر وقت ،این مبلغ شد میرم براشون خرید میکنم لباس مهمونی ها رو قیمت بالا میگیرم و مخصوصا لباس عید چون میگم بچه هام جلوی چشم هستند ❤️ 

ولی برای خونگی نه .من اون مقدار در نظر نمی‌گیرم عزیزم 

چون بچه تو سن رشد و مدام قد و وزن تغییر می‌کنه ..و نیاز به تنوع داره 

و عزیزم چه لباس مهمون چه لباس خونگی قشنگ با حوصله میگردم ...