2777
2789
آره ولی تا جایی که مقایسه می کردم انگار حباب عیار بیشتر بود این مدت

رشدش از طلا هم بیشتر بود 

تا ببینیم چی میشه

من از مرد بازار راهنمایی میگبرم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

وا کار جاریت که اصلاااا درست نیست.تو بچه هاتو طفلیارو بخوای تو حسرت بزاریشون که خونت تکمیل بشه.گفتی خیر براش کیف و دفتر خریده.بنظرم که خیلی خیلی کار جاریت زشت و اشتباهه. صرفه جویی و قناعت خوبه ولی نه در این حد که خودتو دور از جون مثل فقیرا نشون بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

عزیزم شما به فکر زندگی خودت باش درامد داشته باشی اگه میتونی ،  میگردی خیر براش پیدا میکنی تازه با این شرایطی که گفتی بنظرم مستحق نیس

من شماره جاریمو ندارم چه برسه بخوام از این کارا بکنم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

عاشق امضات شدم من هنوز مامان نشدم اما به خدا میگم اگه بهم بچه دادی عمر هم بده تا بزرگش کنم بعدش بمیرم اشکال نداره. 

وای بچه چه نعمتیه هنوز نیومده من این فکرا رو میکنم

برام دعا کن مادر بشم

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

من ولی قبول ندارم این مدل زندگی رو. همیشه هم به شوهرم میگم خونه و ماشین رو نمیخوام به قیمت اینکه به سختی بیفتیم و بخوایم زجر بکشیم تا بهش برسیم. دیرتر بهش میرسم ولی سختی های وحشتناک به خودمون نمیدم. اونم بچه، گناهش چیه تو خونه نداری بهش سختی بدی عزت نفسش رو خدشه دار کنی از بقیه براش وسیله بگیری که مثلا چهارسال زودتر صاحب خونه بشی. به نظر من که نمی ارزه.

چه شانسی واقعاولی قبلا اره اما الان با پول کم نمیشه طلا خرید

با ۵۰۰ تومن دیروز ۴۰ سوت خریدم پارسیان 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

به نظرم هردو افراط و تفریط دارید 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

با اعتبارم از دیجیکالا طلای دیجیتال خرید زدم ، همون لحظه هم فروش زدم و ساتنا میشه ساعت ۱ونیم بعدازظ ...

چقدر ضرر میشه؟

سلام به توصیه معصومه جون منم یه کم از قناعت و کم مصرف کردن بگم.،🍃وسایل مهد بچه مو از سایت خریدم و ح ...

عزیزم منم یه مدت کاپ قائدگی گرفتم واقعا خیلی آرامش بخش هم هست باعث حساسیت هم نمیشه اما چون خون داخل کاپ برمیگرده و چون دهانه رحم در زمان پریودی بازه ممکنه باعث هماتوم و لخته خون بشه به خاطر همین درباره اش یه کم تحقیق کنی بهتره

سلام من مشکلاتم زیاد هست و خب هر ماه ۲۵ م داریم قسط میدیم (فقط منظورم این هست که بشدت مشکل دارم اما بازم اینده برام مهمه و امید دارم که میتونم سرمایه خوبی به دست بیارم)

و با این‌حال تصمیم گرفتم از خرج های الکی و بیرون رفتن و فست فود های هر روزه بزنم و پس انداز کنم

امروز یه سکه پارسیان 0.05 خریدم و حالا هر هفته یا چند روز یکبار با وزنای مختلف میخرم 

انشالله که موفق بشم

۶/۲۷ تصمیم به رژیم گرفتم تا قبل از ابان باید به هدفم برسم وزن الان:۶۱ وزن هدف:۵۵                                  عشقم میشه یه صلوات برام بفرستی تا کارام درست شه؟💕 

اره..داریش توام؟نظرت چیه راجع بهش

من خیلی کم از تلگرام استفاده میکنم .  هر چند وقت یه بار یه نگاهی به کانالش میندازم . بابا حرفاش خیلی عجیبه . اصلا انگار توی یه دنیای دیگه زندگی میکنه . خیلی از خودش تعریف میکنه بدم میاد . انقدرا که خودش فکر میکنه کار درست نیست . پیج اینستا هم داره خیلی پست گداشته ولی هیچکدوم از پستاش کامنتاش باز نیست . یه پیج دیگه یکی از پستاش رو گداشته بود مردم تو کامتتا خیلی مسخرش کرده بودن . حالا شاید حرفش در مورد انس طلا درست باشه اینکه هر ۴ سال یه پامپ میکنه و دوباره ۴ سال ثبات داره ولی طلای ایران برسه به ۳ تومن خیلی باور نکردنیه اونم تو این شرایط . مذاکره هم بکنن توافق هم بشه به ۳ تومن نمیرسه حتی به ۵۸۰۰ هم نمیرسه. 

در مورد تاریخ پایان جنگ هم درست پیش بینی نکرد. گفته بود یه زن رییس جمهور امریکا میشه که نشد.

یه بار رفتم تو پیج اینستاش دو تا هایلایت داره در مورد کشف بمب اتم و در مورد بمب اتم ایران . میگه دلیل حمله امریکا به عراق این بود که امریکا فهمیده بود عراق بمب اتم داره .صدام  یه زن و شوهر عراقی رو بورسیه میکنه میفرسته خارج از عراق تا برن علم ساخت بمب رو یاد بگیرن و بیان برای عراق بمب بسازن . بمب رو برای صدام میسازن امریکا میفهمه حمله میکنه به عراق . صدام از ایران کمک میخواد ایران هم در قبال کمک و فراری دادن صدام بهش میگه اون دو تا بمب و اون دو تا دانشمند هسته ای رو باید تحویل ما بدی .صدام قبول میکنه و با اون زن و شوهر مخفیانه میان گرگان ، ایران هم بعد گرفتن بمب ها صدام رو به امریکاییها تحویل میده . بعد اون زن و شوهر با هویت جعلی و به عنوان پدر و دختر ۳۰ سال در تهران زندگی میکنن در نهایت هویتشون توسط امریکا لو میره و چند سال پیش تو ایران خیابان  پاسداران توسط یه موتور سوار ترور میشن . بعد میگه اینا رازاییه که چند نفر انگشت شمار ازش خبر دارن که یکیشون منم .