2777
2789
سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

واقعا از این کار چیپ تر و ببخشید حماقت از این بیشتر وجود نداره که جوری بگردی با وجودی که داری ،برای بچه هات لباس بیارن اون زندگی دیگه دوزار ارزش نداره .

بعد متعجبم از شما که میگی خیر پیدا کردی. ایا مستحق خیر بودن؟یا حق یه مستحق واقعی رو اشغال کردن اینا چیزایی ادم میشنوه که واقعا شاخ در میاره. طفلی بچه های جاریت که تو این خانواده دارن با عقده ها و حقارت هاشون بزرگ میشن. ادم یخچال معمولی داشته باشه ولی بچه هاش خوراکی های مورد نیاز و لباس های مورد نیازشون و دلخوشی های سن خودشون رو داشته باشن‌.کاش یه خیر پیدا میشد اول زندگی رو براشون معنا میکرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بعید بنظر میاد باعث هماتوم تو طحال بشه

به نظرم رفتین سونو جواب و که بردین به دکترتون بگید 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام وقت بخیر منم خواستم از تجربیاتی بگم من تو طرح قلک طلا هستم و هر وقتی پول گیرم بیاد واریز میکنم و اون طلافروشی برام طلاخام به نرخ همون لحظه برام ثبت می‌کنه فرقی نمیکنه چقدر واریز کنم از ۴۰۰ بگیر تا۴ میلیون  و اینکه قبلا یک گرم و ۴۰۰سوت طلای خام تو قلکم داشتم اما بهش احتیاج داشتم طرف اومد طلای ثبت شده خام منو به نرخ روز خرید و پولش برام واریز کرد خواستم بگم با همین پول کم هم میشه پس انداز کنه ادم

اسم برنامه اش سجام نصبش کنم؟ یا بزنم بورس

قدم اول بزن ثبت نام سجام

قدم بعد  اپلیکیشن کارگزاری نصب می‌کنی 

اگاه یا مفید 

هر کدوم خوشت اومد نصب کن

بعدشم توی همون اپلیکیشن خرید و فروش انجام میدی

برای مو هست یا پوست؟ چی گفتید که بهتون دادن؟ منظورم اینه سرم آبرسان پوست هست یا برای لک کاش روش است ...

نتی خریدم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

قانون ۲ دقیقه چیه عزیزم؟

سلام عزیزم منم از معصومه جون اینجا یادگرفتم یعنی هرکاری که تا ۲دقیقه زمان لازم داره همون لحظه انجامش بدی برای مثال لباساتو مرتب بزاری تو کمد 

ظرفارو بشوری

تمیزکاری 

مرتب کردن تخت

وقتی فکر کنیم که اینکار ۲دقیقه بیشتر زمان نمیخواد همون لحظه انجامش میدیم اینجوری همیشه خونه مرتب وتمیزه