2777
2789

دقیقا این حس رو دارم که مادرشوهرم یه دست شوهرم بگیره و هی بکشه سمت خودش !

شوهر من قبلاً عاشق غذا های تند بود ( اما الان کمتر میخوره)

هر موقع میریم خونه مادرشوهرم انقددددددد غذاشو تند می‌کنه که اصلا نمیشه قورت داد قشنگ تندی تا زیر دندون می‌ره 

یا هی میره میشینه پیشش بوس و ناز و نوازش میکنه 

یا از شوهرم می‌پرسه زنت غذا پخته ؟( به خودمم میگه) 

وسیله هم میده میگه اینو دارم میدم به پسرم !! ( من اضافم؟)

لباس هم میگیرم میگه باید قناعت کنی ( شوهرم میره اینو میگه)

خیلی کار ها می‌کنه که منو روانی کرده 

سیاست یادم بدید تروخدا دارم دیوونه میشم 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تازه ازدواج کردی؟ وارد بازیش نشو همه مادرشوهرا نمیخوان پسرشونو از دست بدن و وابسته شون باشه 

مادرشوهرمنم ک زن خوبیه خیلی ازاین کارا میکنه بفهمه شوهرم یه چیزی دوس داره بخره یا انجام بده خب مادرشه منم برا بچم همینطوریم 

هرکسی جایگاه خودشو داره هیچوقت نمیتونه جایگاه تورو بدست بیاره

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

فقط اونجایی که گفتی برا لباست بهت میگه باهاش مخالفم بقیه موارد مشکلی ندیدم

میدونید این رفتارها در جملات نمیشه بیانشون کرد، نحوه گفتار و ایما و اشاره های صورت و زبان بدن کلا قشنگ مشخصه

🌷🌷👏

تو اینکه  مبخواد خودشو نزدیک کنه  مشکلی نداره

مادره دیگه حس میکنه بچش داره دور میشه 

شما  عکس اعمل نشون نده تا نتونه به عنوان نقطه ضعفد استفاده کنه از این رفتار 

ولی اگه دخالتی تو زندگیت داره  با لبخند و شوخی بهشون بفهمون که حق دخالت ندارن البته اگه شوهرت همراهته

سلام 😍
فقط اونجایی که گفتی برا لباست بهت میگه باهاش مخالفم بقیه موارد مشکلی ندیدم

والا خیلی حس اضافه بودن به من میده!

یکبار شوهرم رفت جایی واقعا کار پیش اومد باید میرفت ماهم شام اونجا بودیم 

( خدا شاهده شوهرم ۴۰ دقیقه رفت و برگشت ) 

آخر شب خواستیم خداحافظی کنیم 

برگشت به شوهرم گفت کجا میری پسرم ؟ من اصلا تورو ندیدم تو زنتو آوردی گذاشتی اینجا دیگههه!!!! 

به عنوان مهمون حس اضافی بودن میکنم 

سیاست نمیدونم

ولی نگاهتو تغییر بده  ، شما و همسرت هواشو بیشتر داشته باشید تا مطمئن بشه هیچوقت کنار نمیذاریدش و اونم کم کم آرامش میگیره و کمتر دخالت میکنه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

هیچیش بد نبود

چراباید بدونه شما چی میخرید؟ 

مطمین باش شما حایگاه خودتو داری 

مادرش جایگاه خودشو 

منم پسرم که هنوز یازده دوازده سالشه براش غذاها راطوری درست می کنم که دوست داره چون بچمه پاره تنمه

شما هم سیاست این باشه مقابل مادرشوهر قرار نگیری کنارشون باش

مطمئن باش تو هم عزیز میشی اول ازهمه برای همسرت بعد خانواده اش

انشاءالله خودت هم بچه داربشی می بینی دنیای یک زن بچشه 

حالا هرکس بابچه اش خوب باشه براش عزیز میشه 

همونطور که شمابرای مادرت عزیزی دامادشم دوست داره اما شما رامطمئنا یک جور دیگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

والا خیلی حس اضافه بودن به من میده!یکبار شوهرم رفت جایی واقعا کار پیش اومد باید میرفت ماهم شام اونجا ...

میدونم عزیزم درکت میکنم

ما هم میریم خونه مادربزرگم حس اضافه بودن میکنیم هممون. تماما صحبتش رو به پدرم هست، هرازگاهی حرف از گذشته میزنن تا مادرم رو اذیت کنت

🌷🌷👏

سیاست ۱ : وقتی میگه غذا پختی خیلی ساده و صمیمی براش تعریف کن . یا حتی از پیش بگو مثلا فلان دسر یا فلان غذا رو اون روز درست کردم شوهرم خیلی خوشش اومد . اعراق نکن که حسادت کنه ولی ساده تعریف کن . 

سیاست ۲ : اصلا و ابدا خریداتو نگو .نگو فلان چیزو خریدم اگر انقدر کنجکاوه که میپرسه یه باربگو کادو دادن یه باربگو خیلی وقته داشتم حالا در اوردم یا قیمت پایین بگو . 

سیاست ۳ : ناز و نوازشش که میکنه خیلی عادی باش لبخند بزن . اگر میخواد تحریکت کنه واکنش نده بگو بچه رو اوردم پیش مامان جونش .

کلا با ارامش  با پنبه سر ببر . اگر ازت نقطه ضعف بگیره کارت سخت میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سیاست ۱ : وقتی میگه غذا پختی خیلی ساده و صمیمی براش تعریف کن . یا حتی از پیش بگو مثلا فلان دسر یا فل ...

خیلی فشار رومه 

در حدی که سرم درد میگیره قلب درد میگیرم 

هیچ انرژی برام نمونده ( نه به درسم نه خونه هیچی نمیتونم برسم)

دیوونه شدم 

از دستش آرزوی مرگ کردم 🙂

میگم اگه من نباشم نه اون نقشه می‌کشه که منو اذیت کنه نه شوهرم بابت این چالش ها اذیت میشه نه خانوادم

در صورتی که هیچ مشکلی ندارم با مادرشوهرم اون داره اذیت میکنه:))))

خیلی غصه میخورم هر شب میگم کاش فردا رو نبینم این همه آدم بخاطر من زجر نکشن