2777
2789
عملکرد شش ماه اول من 🌟داشتن فیلم ‌و کتاب بیشتر 🌟ورزش مرتب🌟کار زیبایی و روتین پوستی منظم 🌟راه اند ...

📃عملکرد شش ماه اول من✏️

📌کتاب بیشـتر(وقتی نیچه گریست/داستان دوشـهر/کتابی که ارزو میکردید والدینتان خوانده بودند/کیمیاگـر/کتابخانه نیمه شب/مزرعـه حیوانات)

📌غـذاهای سـالم تر/فست فود کمتر/کاهش قند و شکر

📌روتین پوستـی/لوازم آرایش با کیفیت

📌خرید کسری های لوازم خونـه

📌استفاده از زمان های خالی برای پادکست(مخصوصـا مجتبی شکوری عزیــــز)

📌شـکرگزاری بیشتر

📌گرفتن وام ویپاد جـدید

📌خـرید لپ تاپ

📌به عهده گرفتن مخـارج خونه

📌پس انداز مخفی(۱/۵ گـرم)😅🙈

دوستان پست زیر از رویا جون ❤️ که ازشون پیدا کردم 

@royayzendgi‍ 

به نظر من چند تا راه حل هست برا اینکه عادت ولخرجی رو بزاریم کنار ۱_ برنامه ریزی کنیم و تو برنامه هامون برا خرید هر چبزی تعداد و سقف قیمت تعیین کنیم و ازون به هیچ وجه عدول نکنیم۲_برا خودمون هدف مشخص و مدت دار تعیین کنیم به فرض تصمیم بگیریم یک انگشتر ۲۴۰۰ تومنی برا خودمون بخریم برا این منظور هر ماه ۲۰۰ بزاریم کنار اخر سال که پولمون جمع شد بخریم تو این مدت میتونیم پول پس اندازه شده رو هر ماه بریزی تو حساب کوتاه مدت تا وقتی جمع میشه سود کوچولویی بهش تعلق بگیره ۳_ سعی کنیم هر وقت دلمون میگیره اگه عادت داریم پاساژ گردی کنیم و با خرید خودمون رو اروم کنیم بریم جاهای دیگه غیر مراکز تجاری پارک یا هر جا که برا خرید تحریک نشیم ۴_ هر روز چشماتونو یک ساعت ببندید و به چبزهایی که دوست داریدداشته باشی فکر کنید و تو همون حالت به خودتون یاداوری کنید که فقط با پس انداز به ارزوهاتون  میرسین ۵_به هیچ وجه اصول‌و روش زندگی خودمون  رو با دیگرون مقایسه نکنیم

امیدوارم با رعایت همین نکات ریز همگی به اونچه میخاییم برسیم 😊🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به 😍عزیزم ❤️ چه ها کردی 🤩ترکوندی واقعا بارکیلا به مدیریتت احسنت ..به این میگن خانم خونه همونی ک ...

عروسی دعوت بودیم رفتم لباس خریدم و داشتم پولا خورد خورد خرج میکردم که پست عروسی برادرتون دیدم و به خودم اومدم 

دیگه سریع رفتم مابقی پول سریع تبدیل کردم و خودم به چالش کشیدم تا زمانی حقوق بدن .

پست ها از رویا جون می‌باشد ❤️

@royayezendegi‍ 

دوستان یه مبحث دیگه

اینکه بعضی هزینه ها هزینه نیستن بلکه یجور سرمایه گذاری هستن

بعنوان مثال شما چکاپ میکنید یا فرزندتان رو بینایی سنجی شنوایی سنجی میبرید یا دندونهایی که احساس میکنید یه نقطه سیاه داره میرید دندانپزشکی

یا تغذیتون کامله از لحاظ ویتامینها پروتئینها و..

یا باشگاه میرید و کلا ورزش میکنید

همه اینها سرمایه گذاری برا سلامتیه

اصلا جالب نیست من یه دندون خراب توی دهنم داشته باشم ویه النگو دستم

بنظرم النگو سرمایه مناسبی نیست ...

وبر عکس این موضوع هم صادقه

پرخوری کنم برا دریافت انرژی درصورتیکه از یه طرف کلی هزینه خورد و خوراک بدم ازطرف دیگه علاوه بر امراض باید کلی دارو و درمان وپول باشگاه بدم تا وزنم کم بشه وقطعا از نظر روحی هم بهم میریزم

اینکه باید تو زندگی دقیق باشیم بدونیم چیا سرمایه هست چیا نیست قطعا سلامتی بزرگترین سرمایه انسانهاست 

ادامه دارد....

حقوقتون رو تقسیم بندی کنید

💕اقساط رو پرداخت کنید،مقداری رو برای پس انداز کنا بزارید از هر مبلغی دوس داشتید شروع کنید

💕خریدهای ضروری مثل گوشت و برنج حبوبات وشوینده رو برای یکماه خرید کنید

💌الباقی پول رو توی چهاتا پاکت بزارید و هر هفته یک پاکت رو دربیارید و استفاده کنید برای خرید روزمره مثل نان و میوه و سبزی و لبنیات و بنزین و....(این بستگی به روند زندگیتون داره ینفر هفته ای۵۰۰کافیشه یکی دیه کمتررر یا بیشتررر و...)

💌اگر تونستید توی ماههای بعد پاکتهای هفتگی رو مقدارش رو کم کنید و به پس اندازتون اضافه کنید

🗑یه قلک داشته باشید و هر چی آخر هفته از پاکتتون اضافه موند یا به هر دلیلی پولی دستتون اومد توی قلکتون بذارید بعد از چند ماه قلکتون رو باز کنید و یه وسیله ی ضروری برای خونه باهاش بگیرید یا یه تیکه طلای کوچیک بی اجرت و باز نگهش دارید برای خریدهای بزرگتر

💡لبنیات و نون و میوه رو به حد نیاز بگیرید و راضی نشید مغازه دارها الکی کیسه تون رو پر کنن

💡به اندازه ی کافی غذا درست کنید که غذاتون اسراف نشه

💡همیشه از غذاهای گرون استفاده نکنید.حبوبات از غ ذاهای فوق اعاده مفید و سالمه سعی کنید استفادش رو بیشتر کنید

💕روش ۵۲ هفته اینجوریه که شما یه پاکت می زارید و مثلا هفته اول ۱۰۰۰تومن هفته ی دوم۲۰۰۰تومن هفته ی یوم۳۰۰۰تومن و تاهفته ی۵۲ پیش میرید و این یه پس انداز جداگونه میشه براتون

💕وامهای خونگی یه روش مثبت برای جمع کردن پولتون هست جای مطمئن و آشنا شرکت کنید و با هر مقداری که میتونید شروع کنید که مجبور به پس انداز بشید

💕لباسهاتون رو آخر فصل و وقت حراجی بگیرید

حتما نمیخاد همیشه لباس نو داشته باشید تمیز و آراسته و اتو کرده بودن قطعا جذابتون میکنه

💕💕صدقه و کمک رو فراموش نکنید با هر مقداری که باشه خوبه بخصوص به آشناها

ادامه دارد...

@royayezendegi‍ 

حقوقتون رو تقسیم بندی کنید💕اقساط رو پرداخت کنید،مقداری رو برای پس انداز کنا بزارید از هر مبلغی دوس ...

اون چیزایی رو که میتونید خودتون دست کنید مثل خیارشور ترشیجات مرباها کیکهای خونگی

💕سعی کنید خرید غذا از بیرون و بخصوص فست فود ها رو کم کنید

💚قطعااااا اینجوری سالمتر خواهیم موند

💕میو۶ رو از سبد غذاییتون حذف نکنید که عواقب خوبی نداره حتی اگه شده با خیار و گوجه و سبزی جبرانش کنید

💕در مصرف آب و برق و گاز صرفه جویی کنید

💕زباله ها رو تفکیک کنید و با تحویل به بازیافت بجاش اقلام شوینده و کیسه زباله دریافت کنید

حتی اگر نمیخاید به بازیافت تحویل بدید بازم جدا کنید کارگرهای شهرداری خودشون استفاده میکنن ثواب داره

💕موقعی که میخاید برید برای خونه خرید کنید هیییییچ وقت بدون لیست و با شکم گرسنه نرید چون قطعااا خیلیبیشتر از نیازتون خرید میکنید

از خرید هله هوله جلوگیری کنید

@royayezendegi‍ 

عروسی دعوت بودیم رفتم لباس خریدم و داشتم پولا خورد خورد خرج میکردم که پست عروسی برادرتون دیدم و به خ ...

به به 😍سلام بهار جونم خوبی عزیزم 

اتفاقا امروز به یادت بودم 

هم به یاد شما ❤️هم به یاد نیایش عزیز که خیلی وقت نیستند ❤️ 

اگه پیام منو می‌بینند از خودشون خبر بدند دلتنگشون هستیم 

و اما در مورد پستت 😍 آفرین بهت عزیزم 

عالی عملکرد داشتی 😍

طلا همیشه طلاست ✅

به به 😍سلام بهار جونم خوبی عزیزم اتفاقا امروز به یادت بودم هم به یاد شما ❤️هم به یاد نیایش عزیز که ...

سلام عزیزم ممنونم خوبم گلم .

خوشحالم که عملکردم رضایت شما را به دنبال داشته 

سلام بر دوستان جانو اما شهریور پرماجرا،ماهی که پیش رو داشتیم پراز فراز و نشیب بود،هم اتفاقات خوبی دا ...

سلام عزیزم، بانک سپه به خواهرتون وام رو دادن؟ چون از بعد ج ن گ ما منتظر وام هستیم ولی میگن هنوز تسهیلات وام دهی اقساطیش درست نشده.

دوستان من گزارش امروزمو بدم و برم بخوابم 😊امروز صب زود رفتم خیابون وسایلای پیش دبستانی دخترمو خریدم ...

عزیزم کلم قرمز چ جوری درست کردی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام منم نمیخوام جو رو متشنج کنم اما تو یه گروه تحلیلگر میگفت طلا بعد یه پامپ یه افت داره تا ۵۸۰۰ و ...

🤔🤔🤔ترجیح میدم ساکت بمونم 

طلا تا عید راحت در بهترین شرایط ۱۲ تا ۱۳ 

۳۶۰۰ از کجا اومد !!!!!!! 

با این اوضاع سکوت بهترین چیزه

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

در مورد طلای جهانی صحبت کردند عزیزم من با تحلیل ایشون کاری ندارم اما قیمتی که دادند برای طلا جهانی ب ...

فک کنم انس جهانی میشه ۳۶۰۰ 

منظورش هر گرم طلا نبوده

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹