2777
2789
سلام دوستان،افزایش هیجانی طلا من رو یاد بورس میندازه...حس میکنم دولت بیکار نمیشینه و از طلا نوسان گی ...

سلام منم نمیخوام جو رو متشنج کنم اما تو یه گروه تحلیلگر میگفت طلا بعد یه پامپ یه افت داره تا ۵۸۰۰ و بعد یه ریزش شدید تا ۳۶۰۰ و بعد چند سال روی۳۶۰۰ثابت میمونه و همین اطراف بالاپایین میشه

منو تو فکر فرو برد نمیدونم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم نمیخوام جو رو متشنج کنم اما تو یه گروه تحلیلگر میگفت طلا بعد یه پامپ یه افت داره تا ۵۸۰۰ و ...

ببخشید ولی از تحلیلش خندم گرفت مخصوصا اون 3600😂انشالله که بشه گرمی هزار تومن، 

در راستای تاپیک من یه دستبند داشتم برای دستم بزرگ بود بردم تعمیراتی برام کوتاه کنه آقاهه گفت میتونی یه گوشواره کوچولو حلقه ایی بزاری داخل بند حلقه دستبند قفل رو به اون وصل کنی اندازه دستت میشه، امتحان کردم واقعا شد حیف بود دستبندم کوتاه کنم از وزنش کم بشه، گفتم شاید به درد کسی بخوره، چون خودم هیچ دستبندی اندازه دستم نمیشه 😂(البته برای دستبند هایی میشه اینکار کرد که حلقه حلقه باشه یا لیزری) 

یه گوشواره هم مال خواهرم بود قسمت بالاش که داخل گوش میزاریم شکسته بود بهم داد گفت بفروش برام پلاک بگیر، منم هر پلاکی که پرسیدم کمترینش بدون اجرت بود که 7 درصد میداد، به طلا فروش گفتم قسمت بالاش که میره داخل گوش ازش جدا کن یه حلقه بهش اضافه کن خودش میشه یدونع پلاک دیگع نیازی نیس بفروشمش کلی ضرر کنم، یه لنگشو برای خودم گرفتم یه لنگشو هم برای خواهرم، قیمت کردم پولشو براش ریختم و اینجوری بود که صاحب یه پلاک شدم پول سود و اجرت هم ندادم 😂😁(گوشوارش نو بود تازه گرفته بود) 

یه گوشواره هم مال خواهرم بود قسمت بالاش که داخل گوش میزاریم شکسته بود بهم داد گفت بفروش برام پلاک بگ ...

خواهرمم کلی خوشحال شد و تشکر کرد، گفت خوبه هم صاحب یه پلاک شدم هم پول سود و اجرت ندادم، پولی که خودم برای پلاک براش ریخته بودم هم گفت روتین پوستی میگیرم چون پولش این ماه کم بود برای روتین پوستی

سلام ....کاملا درک میکنم که گزارش هاتون هم تایپش سخته و هم اینکه انگیزه س برای خیلی از عزیزان تایپیک ...

سلام عزیزم حرفتون کاملا متین ❤️

ولی تخفیف که روی اجبار نیست 

اگه ایشون ببینند براشون صرف نمیکنه هیچ وقت نمیاد مالش رو بندازه دور میگه نه خانم 

همون‌طور که به چند نفر هم پیام داده بودم 

فرش دو نیم رو دو سیصد خواستم گفتند نه صرف نمیکنه برام 

منم اصراری نکردم براشون 

برای من این نشد اون یکی 

برای ایشون هم همون‌طور 

این خانمی که من ازش روغن میخرم تقریبا 50 سالشونه و مجرد هستن با مادرش زندگی میکنن از فروش روغن و کش ...

سلام عزیزم منم کرمانشاهم روغن رو با کیفیت عالی مادرم درست میکنن برام...آدرس این خانم کجاست ازش کشک و...بگیریم

عملکرد شش ماه اول من 

🌟داشتن فیلم ‌و کتاب بیشتر 

🌟ورزش مرتب

🌟کار زیبایی و روتین پوستی منظم 

🌟راه اندازی سایت کاریم ( هنوز کلی کار داره) 

🌟 سفر داخلی 

🌟شکرگزاری روزانه 

🌟مدیریت استفاده از فضای مجازی 

🌟دیدن موزه و امکان تاریخی تهران 

🌟تمرین نسبی رانندگی

🌟چکاپ سلامتی 

در کل میانگین معدل عملکردم حدود ۱۷ بود 

سلام معصومه خانم خوبین؟چقدر لذت بخش نوشته های شما😍معصومه خانم من قالیبافی بلدم،بنظرتون برای شروع چی ...

سلام عزیزم ❤️

قربونتون شکر هستم 

پس بلدی استفاده کن از هنر دستت 😍

عزیزم میتونی با کارهای راحت و ساده شروع کنی 

مثل طرح های بسم الله و اَن میاد 

بعد ها که ماهرتر شدین ...هر چی بخواین میتونین ببافید 

چه تابلو فرش چه قالی 

ببخشید ولی از تحلیلش خندم گرفت مخصوصا اون 3600😂انشالله که بشه گرمی هزار تومن، در راستای تاپیک من یه ...

در مورد طلای جهانی صحبت کردند عزیزم 

من با تحلیل ایشون کاری ندارم اما قیمتی که دادند برای طلا جهانی بود 

خیلی خیلی عالی عزیزم 😍چقدر لذت بردم از گزارش عالی ات معلوم حسابی مدیریت کردی که تونستی پس انداز طلا ...

خیلی ممنونم🙏همش رو از آموزش های شما یاد گرفتم و روزی نیس که حرفهای شما رو تکرار نکنم با خودم 🌱

سلام معصومه جون.خوشحالم‌پیام هاتون رو میبینم😍😍 منم ی گزارش از شهریور ماه بدم. من همیشه اول تابستون ...

به به 😍عزیزم ❤️ 

چه ها کردی 🤩ترکوندی 

واقعا بارکیلا به مدیریتت 

احسنت ..به این میگن خانم خونه 

همونی که میگم نقشش خیلی مهم ها👌

برنامه ریزی کردی ✅

هدفمند حرکت کردی ✅

بهترین مدیریت رو کردی ✅

دلبری کردی 😍

همسرِ نمونه ای بودی برای مرد زندگیت ❤️

و صد البته مادری دلسوز و آینده نگر برای دخترگلت ❤️

زیارت تون هم قبول حق باشه ❤️