2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امامی به غریبی مهدی فاطمه س 

سراغ ندارم ...

طرید، وحید ، شرید 

تنها 

تا میتونیم زمینه ساز ظهور باشیم 

طلوع صبح ظهور نزدیک است 

اللهم عجل لولیک الفرج 

جز سربازان خاص باشید .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الهم عجل لولیک الفرج بحق صدیقه کبری(س)

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

واقعا از صمیم قلب آرزو میکنم زودتر بیان و ما لیاقتمون زیاد بشه برای داشتن اماممون

الهی امینننن ایشالا هر چی زودتر بیاد به داد بیگناها برسه💔

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

من خودم به شخصه ازشون جواب گرفتم

🥺🥺🥺🥺چه جوابی؟؟اگه دلت میخواد میشه تعریف کنی؟؟؟منم خیلی دوستش دارم الان میخواستم براش نامه بنویسم ایشالا جواب دل شکسته منم بده خیلی سختمه

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

🥺🥺🥺🥺چه جوابی؟؟اگه دلت میخواد میشه تعریف کنی؟؟؟منم خیلی دوستش دارم الان میخواستم براش نامه بنویسم ...

ی نامه نوشتم درمورد شغل و اون شغل مدنظرم رو با جزییات گفتم بعد نوشتم منتظر جواب شما هستم اسم خودمو و مادرمو نوشتم کمتر از ۲۰ روز نشده جوابمو داد و شغل مورد نظرمو بهم داد 

امروزم دل نگرون بودم گفتم ارومم کن ی نشونه بده یهو ی جرقه خورد تو ذهنم

...
ی نامه نوشتم درمورد شغل و اون شغل مدنظرم رو با جزییات گفتم بعد نوشتم منتظر جواب شما هستم اسم خودمو و ...

🥺🥺🥺😍😍😍😍😍میشه برا منم دعا کنی جواب نامه ای که الان می‌نویسم بده؟اگه جواب داد میام برات میگم

🥺🥺🥺😍😍😍😍😍میشه برا منم دعا کنی جواب نامه ای که الان می‌نویسم بده؟اگه جواب داد میام برات میگم

نگو اگ حتما جواب میده بخدا موقعش باشه جواب میده نگران نباش نامه رو بنویس و خیآل خودتو راحت کن هی نگو پ چیشد و...بزار جواب نامتو میده

...
نگو اگ حتما جواب میده بخدا موقعش باشه جواب میده نگران نباش نامه رو بنویس و خیآل خودتو راحت کن هی نگو ...

آره نامه رو نوشتم انشاالله هر چی زودتر جوابم بده 

اللهم عجل لولیک الفرج 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403