2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نمونه ش اینکه پنجشنبه جمعه میشه میگن بیاین بشینین خونه ما

حالا هر کار شخصی داشته باشیم

تمیزکاری خونه 

تفریحی چیزی 

و نریم

ناراحت میشن باد میکنن ...خیلی سخته قانونه انگار حتی روز تعطیل وسط هفته باید خونه مادرشوهر باشیم

آخه چرا

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

خانواده شوهر که نه ولی جاریم فعلا با من مشکل داره تا ببینیم چی میشه😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

شوهر نشد بدبخت همون اکس موند

ببین فکر کن دیت اوله

مامانش تا فهمید خواهر پسرو فرستاد با ما بیاد بیرون

من پیاده شدم عزیزم بفرمایین جلو 

گفت نه

من نشستم پشتم به در که پشتم بع دختر اشغال نباشع

خیلی اروم و با یه لبخند ریز داشتیم حرف میزدیم

برگشت خونه مامان پسره پرسید دختر چطور ببود

گفته خیلی چاق زشت سلیطه😐😐فک کن من قدم۱۷۶ وزنم ۶۰

این چاق میشه؟

هیچی دیگه کلی وحشی بازی درمیاورد همیشه همیشه باهامون بود

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

هرطور باشن خنثی هستم راحت

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه نمونه ش اینکه پنجشنبه جمعه میشه میگن بیاین بشینین خونه ماحالا هر کار شخصی داشته باشیمتمیزکاری خون ...

خب چرا اولویت بذارید رو اونا

از کار خودتون بگذرید اصلا ناراحت بشن دوبار که اهمیت ب کار خودتون دادید و بهشون گفتید ک من کار دارم نتونستم دیگه براش عادی میشه شما حاضری از همه کارای خودت بگذری که اونا رو ناراحت نکنی 

شوهر نشد بدبخت همون اکس موندببین فکر کن دیت اولهمامانش تا فهمید خواهر پسرو فرستاد با ما بیاد بیرونمن ...

چقدر بی تربیت .. اینا ک اینطوری روز اول اختیار دیدن ب شما رو دخالت میکردن معلومه از خانواده های بودن که به سیر تا پیاز زندگیتون پا میذارن و دخالت .. 

خیریتت بوده عزیزم که ی عمر بدبخت نشی  .. اخه خونواده هم خیلی مهمه