2777
2789
عزیزم ۲۰ گرم طلا تقریبا میشه ۲ تا سکه تمام اگر میگید ایشون طلا فروش معتبری هستن سکه خریدن مشکلی ندار ...

ممنونم از لطفتون🙏❤

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نتونستم وام برایند چک یار رو بگیرم۳۲هزارسکه داشتم همه رو دادم به کد شانسویپاد ببینم راسته این جشن ...

اخ چرا اینکار کردی 

مشکل چی بود 

خب برآیند ۳۵ تومنی می گرفتی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دوستان پیجی رو می شناسبد النگو اینه ای۵ درصد بفروشهمیخواستم از جلیلیان بخرم سایت شون بسته است فروش ا ...

سلام. طلافروشی شهرمون النگو اینه ای رو ۵ درصد مدلای دیگه رو ۷ درصد حساب میکنه. اجرت و سود باهم.

آدرس پیجشون: talamostamal

گروه تلگرامم دارن

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

سلام. طلافروشی شهرمون النگو اینه ای رو ۵ درصد مدلای دیگه رو ۷ درصد حساب میکنه. اجرت و سود باهم.آدرس ...

مرسی عزیزم

اخ چرا اینکار کردی مشکل چی بود خب برآیند ۳۵ تومنی می گرفتی

برایند چک یار رو بهم نداد چه برسه برایند

اعصابم رو خراب کرد عید هم امتحان کردم الانم امتحان کردم نداد

من خانه دارم

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

برایند چک یار رو بهم نداد چه برسه براینداعصابم رو خراب کرد عید هم امتحان کردم الانم امتحان کردم نداد ...

آخه برآیند تا ۵۰ تومن چک‌ نمی‌خواد 

کاش ویپاد هم مثل بانک مهر می شد امتیاز انتقال داد

آخه برآیند تا ۵۰ تومن چک‌ نمی‌خواد کاش ویپاد هم مثل بانک مهر می شد امتیاز انتقال داد

منم همین فکر رو میکردم

ولی تو اعتبارسنجی رتبه ام c1 شد و بهم برآیند ۴۵ تومنی رو نداد

مجبور شدم چک یار رو بگیرم

اصلا بد حسابی و قسط عقب افتاده نداشتم

سلام خانما من تازه با شما اشنا شدم و دارم تایپیکتون میخونم یه سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی راهگاری داره راهنمایی کنه

من مادرم اصلا مدیریت مالی بلد نیست مبلغی که پدرم ماهانه براش واریز میکنه خوبه اما نه پس اندازی میکنه نه به خرجی خونه خوب میرسونه نه حتی تفریح ولباس و... من خودم که درامدم از وریافتی های مادرم کمتر بیشتر از مدیریت میکنم

مثلا پولاشو هردفعه دوره های اموزشی الکی غیرمفیدشرکت میکنه خوراکی های بیخود پول نت زیاد دقبقا یه بچه رو دیدید چطوری پول حیف ومیل میکنه اونطوری

اگر راهکاری دارید ممنون میشم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

سلام خانما من تازه با شما اشنا شدم و دارم تایپیکتون میخونم یه سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی راهگاری ...

به مامانت بگو تایپک بخونه

اگر خونه ندارید یا ماشین یاابنکه مثلا بچه دم بخت دارید تو خونه باهاش صحبت کن که بشینه تاپیک بخونه خودش متقاعد میشه

به مامانت بگو تایپک بخونهاگر خونه ندارید یا ماشین یاابنکه مثلا بچه دم بخت دارید تو خونه باهاش صحبت ک ...

حوصله این چیزا رو نداره خودمن دم بختم😅اما دریغ 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]