2777
2789

کاراموزی فیلم برداری عروسیه

سه ماه رایگان

از ۱۲ ظهر الی ۱۲ شب تا عروسی تمام بشه

بدیش اینه روزی ۲۰۰ هزار هم بایذ کرایه بدم

چون مسیرش جوری نیست که با اتوبوس بشه رفت

توی کارآموزی باید حقوق باشه ولی کم باشه 

بلاخره شما نمیری فقط یاد بگیری اونجا کار هم میکنی

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

اگه قرار نیست این شغل شغل آینده ات باشه نه ارزش نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

حداقل پول هزینه هاتو پوشش بده

چون بعدش تضمینی نیست که نگهت دارن، شاید کارشون این باشه که به هوای کارآموزی هر سری جذب میکنن 3 ماه مجانی کار میکشن تهشم میگن برو

یا با یه حقوق بخور نمیر نگه میدارن که خودت بذاری بری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اگه کاریه که قراره ازش درامد کسب کنی بعدا ادامش بدی اره ولی خب 

مثلا فیلم برداری چیه که کاراموزی بخواد 

برو روزی 200 تومن بده بیرون کلاس برو ماهی میشه 6 تومن سه ماه میشه 18 

با 18 تومن تو کلی کلاس اموزشی میری بنده خدا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

توی کارآموزی باید حقوق باشه ولی کم باشه بلاخره شما نمیری فقط یاد بگیری اونجا کار هم میکنی

تو‌ایران اکثر کاراموزی ها بدون حقوق!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

اشتباهه متاسفانه چون کارآموزی فقط آموزش نیست اکثر خیلی کار میکشن حتی به اندازه کسی که استخدامشونه و بهش حقوق میدن

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

جاهای درس حسابی میدن 

حداقل هزینه راه رو من دیدم که میدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اشتباهه متاسفانه چون کارآموزی فقط آموزش نیست اکثر خیلی کار میکشن حتی به اندازه کسی که استخدامشونه و ...

نه اشتباه نیست چون مثل کلاس اموزشی هست، مگه شما تو دانشگاه تحقیق میکنی مقاله میدی کسی در قبالش بهت پول میده؟؟ تازه باید شه یه هم بدی!

تو کاراموزی اکثرا یه نفر که داره برای اون محموعه کار میکنه وقتشو باید براره به کارمو. کار یاد بده و سوالاتشو جواب بذه

اگه ماری که کاراموزی براش انجام میشه تخصصی باشه می ارزه چون میتونه کمکت کنه دراین ه بتونی شغل مورد نظرت و داشته باشی، در غیر اینصورت، نه ارزش نداره

جاهای درس حسابی میدن حداقل هزینه راه رو من دیدم که میدن

والا من یکی از بزرگترین شرکت های خصوصی نفت و گاز تو ایران کارآموز یودم هیچی بهم ندادن! دو تا تابستونم رفتم

نه اشتباه نیست چون مثل کلاس اموزشی هست، مگه شما تو دانشگاه تحقیق میکنی مقاله میدی کسی در قبالش بهت پ ...

برای دانشگاه کار میکنی چون اونجا دانش یاد میگیری 

توی کارآموزی ازت بیگار میکشن با بهانه اینکه کار کن و یاد بگیر ! 

اون یه مرکز دولتی هست این یه شرکت خصوصی هست 

کسی میخاد یاد بگیره خب کلاس آموزشی ثبت نام میکنه هزینشم میده این چه مسخره بازیه که بیا اینجا کار کن مفتی تا یاد بگیری ! 

کارآموز باید حقوق داشته باشه ولی کمتر از مقدار یه ادمی که استخدام میشه 

والا من یکی از بزرگترین شرکت های خصوصی نفت و گاز تو ایران کارآموز یودم هیچی بهم ندادن! دو تا تابستون ...

برای دانشگاه کار میکنی چون اونجا دانش یاد میگیری توی کارآموزی ازت بیگار میکشن با بهانه اینکه کار کن ...

اولا دانشگاهها همه دولتی و بی شهریه نیستن!

ثانیا کسی که داره قدم به قدم برات وقت می اره و کمکت میکنه و بهت اموزش میده اگه این باعث شه بعد بتونی راحت استخدام شی خیلی زیاد ارزشمنده و اصلا با هیچ حقوقی برابری نمیکنه

من یک سال و‌خورده ای این کار رو مردم و اصلا پشیمون نیستم

اولا منبعت چیه؟ ثانیا، چیزی که واقعا اتفاق میوفته تو خیلی از مسایل، یچیزه چیزی که براش قانون وضع کردن، یچیز دیگه

قانون نانوشته!