2777
2789
سلام عزیزم. ممنونم .شکرخدا خوبم...این مهربونی شمارومیرسونه..راستش چندوقته میخوام بشینم بنویسم برای ش ...

خدا رو شکر که خوبید عزیزم .

ان شا الله کارتون رو به نحو احسنت و به خیر و خوشی انجام بشه ‌.

شوهرمم راضی نیس من ب زور میخوام بگیرمش میگه ۲۰۰تومن سود خود وام اینم ۲۷تومن کجای این وام واسمون میمو ...

ببین عزیزم ما دی ماه 402 این وامو گرفتیم و طلا خریدم حدود گرمی 2500 بود 

40 تومن وام بود وباید حدود 70 تومن پس بدیم 5 ساله 23 درصد

الان طلا 3 برابر شده و هنوز ما حتی نصف اون وامو ندادیم

هر چند ما بعد از چند ماه میخواستیم خونه بخریم و طلا رو فروختیم ولی همون هم کمکمون شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شهر ما هم همین جور بود واقعا مردم صف کشیده بودن دو روز روغن تو. کل شهر نبود فروشگاه کوروش آورد ...

سلام 

شهر ما افتضاح بود و حتی الانم که دو هفته از اون موقع میگذره روغن سرخ کردنی پیدا نمیشه.

نه خیلی سیاه نمایی کنیم و نه خیلی همه چی رو گل و بلبل نشون بدیم.حد تعادل رعایت بشه خیلی بهتره.

ببخشید که رو پیام شما ریپلای زدم.

سلام دوست عزیز شما اطلاع دارین تامین اجتماعی چه رشته‌هایی رو استخدام میکنه؟

دوستان اگه کسی جواب این سوال منو میدونه ممنون میشم جواب بدین. هرچی تو گوگل‌ سرچ کردم به جواب نرسیدم

سلام دوستان 

من مقداری پول دارم. قرار بود خونه بخریم (طلا و سهام جمع کرده بودیم فروختیم) جور نشد... قرار بود این پول رو طلا بخریم. منتها جنگ شد اومد بالا منتظریم بیاد پایین بخریم. البته پله ای... بنظرتون پولی که تو حسابم هست وام درمیاره اونو بفروشم مشکلی پیش نمیاد؟ چون خودم نمیتونم وام بردارم فول فولیم...

خاهش میکنم گلم آخه چون گفته بودن کمتر از ۱ دقیقه غسل انجام میشه من شک کردم گفتم شاید روش خاصی هستیا ...

آهان درسته توی یک دقیقه میشه ولی سخت تر هست از ترتیبی از نظر محیا کردن شرایط

چنین غسلی اصلا نیست مگر جبیره که اونم مسح جای زخم هست نه سر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
✅ چند تا نکته ریز در مدیریت مالی خانه داری✅ قبل از هر خرید یه لیست بنویس تا وسوسه خرید اضافه نیاد سر ...

معصومه جان چند روز پیش پرسیدم ، میشه بگی الان با این هزینه های جدید الان روزی چقدر بذاریم کنار همون ۱۵۰ یا بیشتر؟

واینکه من ۳ ماه دارم مینویسم کل خریدارو و دیشب متوجه شدم ۳ تومن خرج میوه و سیفی جات.

والان از این لیستی که تو خریدارو مینویسم چیارو باید دسته بندی کنم بکشم بیرون ؟