2777
2789
سلام بله سودش زیاد هست من هم فقط یک بار استفاده کردم چون یک زمانی بود خیلی به پول نقد نیاز داشتم و م ...

من میخواستم طلا بخرم هم کارت همسرم رو برداشتم هم خودم رفتم مغازه پرس و جو کردم دیدم سودش میشه تقریبا ۴۰ درصد طلایی که میخوام پشیمون شدم ولی خب اگه مجبور باشین چاره ای نیست.فدای سرتون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که وقت گذاشتین و نوشتین خدا خیرتون بده عزیزم شما هم یکی از خوبان این تاپیک هستین انرژی خوب این ...

خواهش میکنم عزیزم ، شما لطف دارید ، اینجا همه داریم از اطلاعات هم استفاده می‌کنیم.  🌺🌺🌺🌺

دوستان عزیز 

سمت خونمون یه فرهنگسرا هست  یه خانم 

تزریقات یاد میده اعم از آمپول و سرم و اینا 

هزینه رو گفتن ۱۵۰۰ اما مدرک نمیدن 

منم میخوام برم یاد بگیرم نه برای کار کردن 

صرفا برای اطرافیان مثل مادر و پدرم که سنشون بالاست

هم رفت و آمد سختشونه هم هزینه سرم براشون سنگینه 

گفتم یاد بگیرم من انجام بدم 

تا حالا تجربه نداشتم 

اما داروها رو امپولارو اسامیشونو بخوبی بلدم 

چون زبان بلدم دراین باره مشکلی ندارم

اما در کل میخوام بدونم خوبه برم یاد بگیرم 

یانه ممکنه دچار دردسر بشم یه کم استرس دارم 

ممنون میشم اگه کسی تجربه داره نظر بده

خانم های عزیز وقتتون بخیر....من توی آزمون آموزش و پرورش ثبت نام کردم...بعد ده سال که مدرک گرفتم و هم ...

عزیزم من با بچه دوقلوی ۴ماهه ونارس خوندم و قبول شدم.توکل کن به خدا و بخون انشاله قبول میشی.

دوستان عزیز سمت خونمون یه فرهنگسرا هست یه خانم تزریقات یاد میده اعم از آمپول و سرم و اینا هزینه رو ...

میتونی بری دوره های جهاد دانشگاهی سرچ کن تو گوگل . درسته میخوای رایگان این کارو انجام بدی برای خونوادت ولی راستش من میترسم همینجوری ادم از یکی یاد بگیره. 

حداقل برو سوال کن  تو مساجد این دوره ها رو میدونم برگزار میکنند خواهرم میرفت  تو مسجد یکسال تابستون و مربی بود و اونجا یاد گرفت و یه مدرک هم دادن بهشون خیلی تمرین میکردن بهتره اینجوری تا بری ازاد از یکی یاد بگیری ریسک نکن چون با جون ادم سر و کار داره

دوستان عزیز سمت خونمون یه فرهنگسرا هست یه خانم تزریقات یاد میده اعم از آمپول و سرم و اینا هزینه رو ...

عزیزم خیلی هم خوبه یک مهارت هست دیگه .

الان همسر من هم قبلا در محل کارشون دوره زدن آمپول رو دیده بودن و من خودم چون ناباروری داشتم قبلا و در دوره ای که میخواستم آی وی اف انجام بدم و بعد هم که باردار شدم باید آمپول پروژسترون میزدم همسرم برام میزد و انوکسپارین دوره نافی و یک سری آمپول های دیگه که مثل انسولین بود رو هم خودم میزدم و حتی همون زدن پروژسترون رو هم از همسرم یاد گرفتم و چند بار که نبود جلوی آینه خودم زدم و الان هم برای همسرم آمپول میزنم و همسرم هم برای من .

کلا اگر اون زمان میخواستم برم بیرون آمپول بزنم توی اون شرایط هم خیلی سخت بود و هم یک هزینه جدید هم اضافه میشد .

البته الان هم آمپول های خاص رو نمی‌زنیم ولی خیلی وقتها این مهارت کار راه انداز بوده برامون .

خانم های عزیز وقتتون بخیر....من توی آزمون آموزش و پرورش ثبت نام کردم...بعد ده سال که مدرک گرفتم و هم ...

عزیزم اگه همسر همراه داری بچه بده همسرت تایم عصر نگه داره .

اگم نه که بچه بزرگت اگه شرایط هست بفرست خونه مامان خودت تا اینجوری وقت بیشتری داشته باشی .فقط بخون اینجا خیلی از دوستان اومدن و گفتن قبول شدن .

برای امید هم روز آزمون بعد آزمون برنامه بچین بری گردش یا حالا رستورانی یا بیرون شهری یا خونه عزیزی که اونجا بهت خوش میگذره که بعد آزمون مستقیم بری اونجا .

انشاا... که به خواسته دلت برسی .

عزیزم اگه اگه اونی که یاد میده خودش کادر درمان باشه یاد بگیری خیلی به دردت میخوره.البته اینم بگم که سرم زدن برا همه راحت نیست مخصوصا سالمندان

سلام دوستان روزتون بخیر😍🌹میگم کسی کالا برگ دهک چهار تا هفت رو گرفته؟ گفته بودن ۱۷تیر میاد من پنجشن ...

سلام دوست عزیز ما چند روز پیش گرفتیم نفری ۳۰۰ واریز شده بود خرید کردیم ما دهک ۵ هستیم