2777
2789
سلام خواهرای گلم تابستونتون به خیر باشه دوستان کسی پشتیبانی میلی تماس گرفته کی حق برداشت داریم ممنون ...

سلام عزیزم میلی تو کانالش گذاشته فردا برداشت ریالی 

ساعت ۱۲ ظهر ب بعد باز میشه فقط مرحله ای  

یعنی معلوم نیست چقدر بتونیم برداشت کنیم 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
باكمال ميل عزيزمابتدا اپليكيشن تارا رو نصب كنبعد بهت اعتبار ميدهبعدش وارد اپ كوروش اكالا ميشي قسمت پ ...

سلام خوبی خریدهات مبارک به شادی

شما تهران هستید؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان من یک کتاب خوندم مفید بود نکات به صورت خلاصه براتون می‌نویسم امیدوارم لذت ببرید💛

حفظ خط شلوار در محل خط انداختن شلوار صابون بزنید سپس اتو کنید💛

حرکت روان زیپ صابون یا کمی روغن💛

جلوگیری از گرد و غبار گرفتن لباس نرم کننده لباس💛

حفظ رنگ لباس مشکی با چای💛

بوی بد لباس با سرکه💛

نرم و خوشبو شدن لباس با جوش شیرین💛

جایگزین سفید کننده جوش شیرین در مخزن ماشین به صورت یک چهارم💛

اولین قدم شستن لکه ها آب سرد و صابون💛

زمان خرید کفش پایان روز💛

برنج ته گرفته یا دود زده نان روش قرار بدهید💛

جلوگیری از اشک ریختن حین پیاز پاک کردن شمع روشن کنید 💛

برطرف کردن جرم اتو۲۴ساعت سرکه سفید بزارید💛

براق کننده ظرف شیشه ای سرکه💛

شستن طلا آب جوش و تاید💛

از بین بردن بوی فاضلاب جوش شیرین و سرکه💛

جلوگیری از کپک زدن پرده حمام با آب نمک خیس کنید💛

نرم شدن دست حین ظرف شستن جوش شیرین به مایع اضافه کنید💛

دور کردن مورچه ها آبلیمو زغال سرکه💛

نرم کننده پتو سرکه💛

پاک کننده آرایش شامپو بچه و آب سرد💛

آرد جو پرک به عنوان صابون سفید کننده و نرم کننده پوست💛

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

بچه ها چجوری تارا بهتون اعتبار داده ؟

من چند ماهه نصب کردم احراز هویت هم انجام دادم ولی میگه امتیاز اعتبار سنجی گافی نیس ۶ ماه دیگه تلاش کن 

چرا؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
اکالا همون افق کوروش هست ؟

نه عزیزم 

اوکالا سوپد مارکت انلاین هست که بر اساس موقعیت مکانی شما تمام سوپر و فروشگاه های طرف قراردادشم واستون میاره و خب افق کوروش هم داره

من چندباری از سوپر مارکت خرید داشتم و راضی بودم 

تاریخ ها درست بود اگه چیزی نداشتن قبلش باهات هماهنگ میکنن چیز دیگه ای جایگزینش کنن یا وجه رو برگردونن 

هزینه ارسال رایگانه فقط یه ۵ تومان هزینه بسته بندی داره

من از سوپر اسنپ و دیجی کالا هم خرید داشتم ولی فقط یکبتر چون جنساشون نزدیک به انقضا بود و تازگی رو نداشت 

ولی اوکالا سوپرای خوبی رو طرف قرارداد داره

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام عزیزم من از وقتی شما از تایپیک رفتی دیگه به اینجا سر نزدم نه اینکه بخوام در حق سایر دوستان کم ل ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

خوشحالم که تونستم کمکی در حق دوستانم کرده باشم

بله اینجا دوستان واقعا از جون و دل مایه میذارند 

خدا اندازه ی دلِ بزرگشون بهشون بده 

خانما اطلاع دارین که کدوم بانک و کدوم طرح ها به موجودی حساب

یا مثلابرای  ۲۰ روز پول داخل حساب بزاریم روزشمار سود میدن ؟

حساب بورسی هم باز کردم ولی راستش تاحالا بااهاش کار نکردم ببینم چجوریه

@مامان_سبحان7‍ جان ممنون میشم اگ شماهم اطلاعی دارین بهم بگین

سلام خانومای باهوش و اقتصادی 🌺یه سوال داشتم لطفا کمکم کنید من عقدم خییلی دلم میخواد یه جشن کوچیک عر ...

سلام عزیزم 

من باشم حتما عروسی رو میگیرم همه چی به وقتش میاد به جاش ولی عروسی فقط تو عمر یکبار  

ولی سعی کن حلقه ات رو نفروشی 

وقتی حرکت به اون بزرگی زدی ( خرید خونه ) حلقه ات رو نفروشیدی ،الان برای عروسی بفروشی .....

نمی‌دونم شاید ماها زیاد تعصب داریم واسه حلقه ی ازدواج 

باز ببین دوستان چی می‌گند 

ولی طلای مخفی رو بفروش ،آفرین که باز جمع کردی تو این روز میتونی روش حساب باز کنی 

ببین کسی بهت قرض میده به گرم طلا ،که بعدا بهش پولش رو برگردونی ولی حلقه رو نفروشی 

خانما اطلاع دارین که کدوم بانک و کدوم طرح ها به موجودی حسابیا مثلابرای ۲۰ روز پول داخل حساب بزاریم ...

عزیزم اگر کارگزاری هم ثبت نام کرده باشید بعضی کارگزاری ها مثل مفید و فکر کنم آگاه هم همینطوری باشه پول رو فقط به قدرت خریدتون هم اضافه کنید سود بهش تعلق میگیره. 

ولی باز اگر میخوان پولتون رو به حساب بانکی واریز کنید بانک پارسیان رو میدونم طرحی داره که سود روز شمارش حدود ۲۳ الی ۲۴ درصد هست ولی پولتون حداقل یک ماه باید بمونه وگرنه اکثر بانک ها حساب کوتاه مدت معمولی شون که پول زیر یک ماه بمونه سودش فقط ۱۰ درصد هست ‌.

عزیزم اگر کارگزاری هم ثبت نام کرده باشید بعضی کارگزاری ها مثل مفید و فکر کنم آگاه هم همینطوری باشه پ ...

کارگزاری مفید هم احراز هویت کردم  ولی اصلا تا حالا باهاش کار نکردم یخورده میترسم .

زیر یکماه پولو باید بدم به کسی احتمالا بزارم همینجوری داخل حساب بمونه 

خیلی ممنون ازینکه جواب دادی عزیزم

سلام معصومه جان، وقتت بخیر و دست مریزاد عزیزم، شما یه خانوم تمام عیار هستی❤️با خوندن گزارشهات هوس کر ...

لذت بردم از کدبانویی و هنرتون نقاش جانم

خداوند توان و سلامتی مضاعف بهتون ببخشه ❤️❤️