2777
2789
عنوان

دوستان نظر بدین این مرد و با خروپوفاش چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12379 بازدید | 324 پست
من شنیدم بعضی ازداروها هم خروپف میاره ولی مشروب روتاحالا نشنیدم خب بگو نخوره.....آدمو اینقدرمردم ازا ...

یعنی بخدا ظلمه هر شب بدون استثنا باید بره بخوره بعد با حال گیج بیاد بخوابه تا خرخره هم میخوره😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته که از اولین بار میگذره که خوردی اولین بار؟ نرفتی دکتر هیچ قرصی درمانی نداره؟؟

۳ سال

دکتر نه نرفتم من مشکل قندی دارم نزدیک به دیابت هس مشکل عصبی هم دارم چشمامم ک کلا کور خروپف چیزی نیس پیش اینا 😂

hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

۳ سالدکتر نه نرفتم من مشکل قندی دارم نزدیک به دیابت هس مشکل عصبی هم دارم چشمامم ک کلا کور خروپف چیزی ...

به این نتیجه رسیدم که همه مردایی که خر خر میکنند در کنارش هم مشکل عصبی دارن🤣🤣🤣 بعدم شما که قندی هستین میدونی چقدر م شرو به. برات بده که میخوری

به این نتیجه رسیدم که همه مردایی که خر خر میکنند در کنارش هم مشکل عصبی دارن🤣🤣🤣 بعدم شما که قندی ه ...

طوری نیس دیگه گذشته از ما😂

بابا نگو هنوز اول جوونیته اول راهی ایشالله که مشکل خرناستون حل بشه و ادامه زندگی موفقیتی داشته باشی

خر و پف مگه مشکله اصن لذته😂

خر و پف مگه مشکله اصن لذته😂

ببخشید میپرسم یه سوال داشتم ورزشی من یه کم اضافه وزن دارم و خیلی هم دوست دارم نمیخام لاغر شم شما راهکاری دارین که جز لاغر شدن یعنی نمیخام وزن کم کنم فقط شکمم لاغر شه راهی دارین برا تو خونه انجام بدم؟

ببخشید میپرسم یه سوال داشتم ورزشی من یه کم اضافه وزن دارم و خیلی هم دوست دارم نمیخام لاغر شم شما راه ...

حرکات شکم باید بزنی