2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مشاوره برو. تو کشور ما متاسفانه این چیزا جا نیوفتاده. ولی قبل از هر کسی خودت باید به خودت کمک ک ...

اره امشب نوبت دارم خیلی ذهنم درگیر واقعا حرف شما درسسسسته ....دعا کن واسم ...

چند هفته شدی عزیزم؟ نی نیت پسر یا دختر؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ببخشید نصیحت گونه شد، قصد نصیحت نداشتم

نه عزیزم اختیار داری اتفاقا حرف شما کاملا درسته ......

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره امشب نوبت دارم خیلی ذهنم درگیر واقعا حرف شما درسسسسته ....دعا کن واسم ...چند هفته شدی عزیزم؟ نی ...

سلام عزیزم مشاوره رفتی؟

فردا ان شاا... وارد ۲۳ هفته میشم آرزومه بگم ۳۰ هفته شدم😃

پسره

سلام عزیزم مشاوره رفتی؟فردا ان شاا... وارد ۲۳ هفته میشم آرزومه بگم ۳۰ هفته شدم😃پسره

سلام عزیزم اره رفتم تا وارد شدم گفت چقد بینیت قشنگه گفتم والا من بخاطر بینیم افسردگی گرفتم گفت خیلی ب صورتت میاد گفتم اصلا اعتماد ب نفس ندارم بیام بیرون 😩😩😩

ببین از ۲۶  ۲۷ هفته بارداری ب بعد انقد سریع میگذره ی دفه میبینی رسیدی به ۳۴ 

خداروشکر ک خوب بوده وضعیتت ان شالله ک بسلامتی بگذرونی این دورانو

سلام عزیزم اره رفتم تا وارد شدم گفت چقد بینیت قشنگه گفتم والا من بخاطر بینیم افسردگی گرفتم گفت خیلی ...

خوب خداروشکر.  بینی که قوز داشته باشه و قوزش رو بردارن و دیگه جاهای دیگه شو دستکاری نکنن خیلی قشنگ میشه. حالت یواش یواش همه بهت میگن دیگه عاشقش میشی. اگه بچه ها برات فرصت میزارن یه باشگاه حتما برو، ورزش خیلی خیلی بطور غیرمستقیم روی اعتماد بنفس تاثیر داره

سلام ترانه جان خوبیروحیه ات بهتر شده؟

سلام عزیزم شما خوبی نی نی خوبه مرسی از احوال پرسیت

هی بد نیستم ی ذره میرم تو فکر یه ذره سعی میکنم فراموش کنم از سه رخم یه ذره تو رفتگی پیدا کرده ۵۰۰بار فقط میرم تو ایینه نگاه میکنم

سلام ترانه جان خوبیروحیه ات بهتر شده؟

سلام عزیزم خوبی ؟

وضعیتت چطوره

نی نی خوبه؟؟؟؟؟؟

این مواردی که گفتی با ده جلسه تمرین نمیشه دست آدم تند بشه و سریع انجام بدی مربی حرف مفت زده. شما در طول حداقل ۶ ماه رانندگی این چیزا ملکه ذهنت میشه و میتونی بدون یه ثانیه فکر کردن سریع انجامش بدی

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

سلام عزیزم شما خوبی نی نی خوبه مرسی از احوال پرسیتهی بد نیستم ی ذره میرم تو فکر یه ذره سعی میکنم فرا ...

سلام عزیزم ممنونم. فقط خدارو شکر کن. بهش عادت میکنی بخدا. بیشتر از یکسال زمان میبره. خدا مشکل و بیماری سخت به آدم نده. مطمئنم بینی ات قشنگه و قشنگتر میشه. اگه تنفست اوکی هست خیالت راحت باشه