2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستي يه چي بگم دوستانمن اين ماشين ثبتنامي رو اينجوري خريدم از روزي كه با اينجا آشنا شدم شروع كردم ب ...

به به چقدر لذت برم

افرین مردها فقط با عمل بهشون ثابت میشه .چقدر برای ماشین طلا فروختین ؟ 

سلام خانومای گل،منم مقداری پس انداز داشتم رفتم طلای بدون اجرت خریدم اما مشکل من اینه که کجانگهش دارم ...

سلام عزیزم 

به نظر من چنتا تیکه بدلیجات زرد که روکش طلا هستن و مشابه طلا هستن بخرین بذارین داخل کشوی دراور جلوی چشم 

چنتا تراول هم بزارین کنارش ،چنتا فاکتور طلا هم بذارین کنار همون بدلیجات

بقیه ی طلاهارو یه جا از خونه پنهان کنین

اگه خدانکرده دزد هم بیاد اول میره سراغ دراور

فکر میکنه طلاست برمیداره و میره😁

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

راستي يه چي بگم دوستانمن اين ماشين ثبتنامي رو اينجوري خريدم از روزي كه با اينجا آشنا شدم شروع كردم ب ...

چه عکس خوب و انگیزه بخشی گذاشتین کیف کردم امیدوارم من هم به زودی با طلاهام یه ماشین خوب بخرم همونی که تو ذهنمه. 

مرسی که بهمون انگیزه دادی امیدوارم دوباره ادامه بدی و بیشتر و بیشتر بخری

اره منم میترسم این همه بمونم آخرش هیچ

سلام عزیزم من وام مهربانی روگرفت رتبه ی اعتباری خودم وضامنم bبود خیلی راحت بهم داد بازم بیشتر تحقیق کنید اما من خیلی راحت گرفتم در عرض یک روز کارهاشون کردم و۳۰۰ تومن دوسه ساعت بعد برام واریزشد 

توی کانال ایتا معصومه جون پست میزارن امروز هم گذاشتن

فقط اینجا بده 

یکی کپی کنه اینجا بفرسته

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خو ...

مهدش رو عوض کن اگرواقعابه این نتیجه رسیدیم که کسی روزده یک لحظه هم نذار بمونه اگرخدایی نکرده برخوردی باغچه تون بکنه هیچوقت یادش نمیره مدیرهمیشه از مربیش دفاع میکنه شمابه فکر بچه تون باشید این اتفاق واسه دختر من افتاد وهنوز که کلاس نهم هست فراموش نکرده تمام دوران دبستان هم اضطراب داشت وباکلی مشاوره وهزینه حالش بهتره امتیازش نرفته تازه فقط سرش دادزده بود ویکی ازبچه ها زده بودش از اون دفاع کرده بود چون قدیمی بود منم همون زمان دخترم روبرداشتم اما آسیب خورد