2777
2789
تو خونه ی منو شما که با دستگاه طلا یاب خداد میلیونی نمیان که😅برج و پنت هوس هایی که پر از طلا و عتیق ...

عزیزم دزدی که طلا میدزده مطمعن باش بهتر از من و شما می‌تونه طلای اصل رو با بدل تشخیص بده و سرش به این راحتی کلاه نمیره

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم از اطلاعات کاملی که دادی من شاغل نیستم می تونم امتیازم را به شوهرم انتقال بدم ؟

فکر کنم بشه،از مامان سبحان بپرسید بهتر میدونند سلطان وام هستند☺️

من بلد نیستم تگ کنم وگرنه تگشون میکردم،تاپیک در مورد وام هم دارند

مامان سبحان جان حساب بام را تو گوشیم نصب کردم ولی شماره کارت نداره فقط شماره حسابه یعنی تا کارتم را ...

عزیزم باید از داخل همون سامانه بام درخواست کارت بدید و حضوری برید از شعبه کارتتون رو بگیرید. 

سلام .یه مقدار جو تاپیک به هم ریخته که انشاله درست میشه .من تصمیم گرفتم کمی از مقوله پس انداز و طلا خریدن و ...فاصله بگیرم و طبق لیستی که آماده کردم وسایل مورد نیاز خونه رو عوض کنم  .وسایل بزرگ خونه به جز دو مورد همه تعویض شدند .✅️ وسایل ریز طبق لیست کم کم دارند عوض میشن از ظروف پذیرایی گرفته تا وسایل ریز میزه آشپز خونه و ..یک کادو باید میدادم که برام مهم بود کادوی در خوری باشه و یک پاتک به طلاهام زدم که راضیم از این کارم .طلا جاش پر میشه اما این فرصت کادوی مناسبتی خیر .نوشتن لیست نیازهای خونه خیلی بهم کمک کرد ، قبلا هم به فکر بودم اما انگار الان که نوشتم و میبینم و یادآوری میشه بهم ، راه رو برام مشخص تر و هموارتر میکنه ‌اصلا فکر نمیکردم در مدت یکسال بتونم وسایل بزرگ خونه که قیمتش هم کم نبود عوض کنم .سعی کردم مایحتاج خونه از قبیل شوینده و خوراکی و...رو با اعتباری که داریم از محل کار چند ماه یکبار شارژ کنم ،اینطوری همسرم که میبینه ماهیانه خرید آنچنانی مثل قبل نداره برای خرید وسایل بهتر همراهی میکنه .فریزر رو  از واجبات پر کردم بشدت در وقت و هزینه ام صرفه جویی شده .یک هدف مالی بزرگ دارم اما دوست دارم قبلش سر و سامانی به خونه بدم و از هر نظر تکمیل بشه بعدا شروع کنم به گرفتن وام و پس انداز و ...که بتونم به هدفم برسم .برای خرید عید هم برنامه دارم از آذر شروع کنم که تا اسفند خریدها کامل شده باشه و بتونم بدون دغدغه به پیشواز بهار برم تصمیم گرفتیم امسال برای مادر خودم و همسرم به جای عیدی تکراری یک وسیله برقی واجب منزل رو بخریم که میدونیم نیاز دارند  .از بچه های این تاپیک ممنونم که اولین بار اینجا درباره طرح اکرام ایتام بهزیستی شنیدم و اقدام کردم علاوه بر هزینه ماهیانه ،هر بار حس کنم لازمه کمکی کنم مثلا اعیاد یا شروع مدارس  به حسابش مبلغی واریز میکنم و دوست دارم اوضاع مالیم بهتر شد حتما تعداد بیشتری رو به سرپرستی بگیرم . امیدوارم خدا به همون دلی پر از مهر و نگاهی بخشاینده عطا کنه .ممنونم بابت تمام نکات و توصیه های خوب تک تک شما 

و دوستان یادمون باشه درسته که اینجا فضایی مجازی هست اما تمام کاربرها یک انسان هم میهن ما هستند .و هر توهین و طعنه و بی احترامی مخاطبش یک انسان هست .این همه تندی و نامهربونی و ..واقعا دلیلی نداره .این جبهه گیری ها این مخالفت و موافقت ها جز اینکه جو تاپیک رو به بیراهه ببره هیچ سودی نداره .

سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خو ...

همین بچه تون شب ادراری داره اگه آره که گه پس علتش مشخص شد.....موضوع دیگه حتما مهد عوض کنین هزینه تونو پس بگیرید برای پولتون ارزش قائل باشید مجانی که ثبت نام نکردن که به اعتراض تون جواب ندن

سلام دوستان خواستم یک گزارش بدم از کارهایی که این ماه انجام دادم وقراره انجام بدم 😍

این ماه۴۳تومن داریم

دوتاقسط که مبلغ ۱۱۵۰۰ بودخداروشکرتموم شد حالا داریم کم کم قرضامونومیدیم که خیلی پراکنده هستش 

قرض ها

۱۵تومن و۳تومن

باهم شد۱۸تومن.  توصیه شد☺️

وام ها

۸۵۰۰تصویه شد😊

این ماه باید۱۱تومن بدم به مادرم

میمونه۵۵۰۰🥴که باید این ماه باهاش سرکنم البته فریزرم پرخریدکلاندارم این ماه باید چند روز بدون خرج باشم شیرخشک وپوشکم تاآخرماه دارم از الان منتظر امدادهای غیبی هستم😂

جالبه جامون عوض شدباشه شما قربانی...منم حق الناس گردنم...ولی خدا خودش میبینن و قضاوت می‌کنه...این تا ...

بنده با وجودیکه جز اونهایی هستم که تا حالا دخالت نکردم و از معصومه خانوم یک سری چیزها یاد گرفتم و ممنون هستم و خیلی راهکارها به نظرم به دردم نخورده رد شدم  یا خیلی  غلط املایی و  تناقض ها دیدم بهدخاطر جو تایپیک رد شدم..........فقط یک سوال ازتون دارم ایا نزدیک ۲۰ صفحه س من دارم میخونم و همه ش درخواست لینکه حق الناس نیس......‌و عجیبه چرا این درخواست ها رو رویاجون و بقیه اخطار نمیدن تاییک دور همی......بابا والا بالا اینم یک نوع حق الناس که انقدر پست لینک بده ببینیم