2777
2789
عنوان

پسر باشخصیت و جذاب

188 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من چند وقت پیش تو پاساژ تو یک فروشگاه کفش یک پسر رو دیدم که خیلی خوشگل و خوشتیپ بود و فوق‌العاده مهربان و جذاب بود ولی چیزی که باعث شد ازش خوشم بیاد شخصیت فوق العاده ای بود که داشت انقدر محترمانه و قشنگ رفتار می‌کرد و حرف می‌زد که واقعا ازش خوشم اومد حتی مادرم هم که همراهم بود بعد از اینکه اومدیم خونه گفت چه پسر زیبا و باشخصیتی بود مادرم به ندرت از پسری تعریف میکنه چند روز بعد با دوستام رفتیم تو فروشگاه به بهانه خرید کفش که دوباره ببینمش خیلی دوست داشتم یجوری باهاش ارتباط بگیرم ولی زیاد علاقه ای نشان نداد نمیدونم چی بگم خلاصه بگم خیلی ازش خوشم اومده ضمنا اینو بگم که من خودم مدیر یک آژانس مسافرتی هستم نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی ظاهر خوبی دارم و به خودم زیاد میرسم و از نظر مالی هم خودم درآمد خوبی دارم و هم خانوادم هم خواستگار زیاد دارم هم خیلی پیشنهاد دوستی و دختر مغروری هستم ولی این پسر خیلی به دلم نشسته نمیدونم چیکار کنم دومین بار که رفتم خرید خیلی به خودم رسیده بودم و بهترین لباس هم رو پوشیده بودم  سعی کردم بهش نشون بدم که ازش خوشم اومده با اینکه خیلی سعی کردم باهاش ارتباط بگیرم یا یکاری بکنم که شمارم رو بگیره ولی علاقه ای نشون نداد البته همون وقت هم خیلی خوب برخورد کرد نمیدونم چیکار کنم 

باهاش صحبت کن …

اینجور شغل ها آدمای زیادی میان و می‌رن

مطمعنا اونجوری نیست ک شما دلبری کنید که شاید خوشش بیاد

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کسی رو داره

پسرا اگه از یکی خوششون بیاد صبر نمی کنن

در ضمن، انقدر مطمئن در موردش حرف نزن... ادما ظاهرشون رو خوب حفظ می کنن تو که دو بار بیشتر ندیدیش

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

برو یه کفش پسند کن بیعانه بده بگو شمارتونو بدید رفتم خونه بقیشو کارت به کارت میکنم با پیک بفرستید واسم. بعد شمارشو که داد بقیش به هنر خودت بستگی داره

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂
مدیر اژانس مسافرتی با فروشنده کفش !! همخونی نداره، هز طرفی همچین پسری شاید متاهل باشه یا دوس دختر دا ...

اتفاقا همین برام تعجب آور بود که چرا فروشنده کفشه البته فروشگاه درست و حسابی کار میکنه متاهل نیست دوست دخترم نداره دوستم از یکی از دخترای پاساژ پرسید بهش گفت قبلا دوست دختر داشته الان سینگل این که تو فروشگاه کفش کار میکنه برام اهمیتی نداره چون من بخاطر شرایطی که دارم هم خواستگار با موقعیت مالی و اجتماعی بالا داشتم و دارم هم پیشنهاد دوستی از این آدما ولی این پسر همه چی تمومه بوی عطرش لباسای قشنگ نشون میده که خیلی خوش سلیقه است و بسیار ترگل ورگل و تمیز بود خوب شغلش رو که خودم بعدا عوض میکنم

برو یه کفش پسند کن بیعانه بده بگو شمارتونو بدید رفتم خونه بقیشو کارت به کارت میکنم با پیک بفرستید وا ...

هم بار اول کفش خریدم هم بار دوم کفش‌هایی که دارن هم خیلی گرونه اتفاقا گفت چند روز دیگه بوتای جدید برامون میاد منم بهش گفتم میشه عکس بوتارو وقتی آوردید برام واتس آپ کنید بهم گفت حضوری بیایید ببینید بهتره 😮‍💨😮‍💨

رفتارش رو بزار به حساب شغلش و جلب رضایت مشتری، و این رو نظر بگیر که تو اولین دختری نیستی که از اون خ ...

دوست عزیز حرفه شما درست ولی من خودم مدیر آژانس مسافرتی هستم ۱۰ تا کارمند پسر و دختر برام کار می‌کنند و خوب میفهمم که کی برای شغلش مجبوره چطوری رفتار کنه حتی تو همون فروشگاه بعد از اینکه خرید کردیم مدیر فروشگاه هم خیلی سعی می‌کرد با خوش برخوردی رفتار کنه حتی حس کردم میخاد یجوری شماره من رو بگیره که من تحویلش نگرفتم 

اتفاقا همین برام تعجب آور بود که چرا فروشنده کفشه البته فروشگاه درست و حسابی کار میکنه متاهل نیست دو ...

خیلی بده از بعضی لحاظ بعضی چیزا ... یاد اون شهیده افتادم از بس خوشکل بود خودشو ژولیده میکرد دختری نگاش نکنه ... 

ولی خب دیگه...

شما خواستگار خوب داری ازدواج کن ، حیف ی دختر قدر خودشو ندونه ، اخرش هم پسر میگه تو دنبال من بودی ، بعد هم حوصله داری فردا زنهای دیگه اینجوری چششون دنبال شوهرت باشه حالا تو هر موقعیتی ک باشه

دوست عزیز حرفه شما درست ولی من خودم مدیر آژانس مسافرتی هستم ۱۰ تا کارمند پسر و دختر برام کار می‌کنند ...

بعید میدونم استثنا وجود داشته باشه، همه‌ی زن‌ها وقتی درگیر روابط عاطفی میشن آسیب‌پذیرن پس بهتره حالت بدتر رو در نظر بگیری