2777
2789
ماشالااااا بهتآفرین به همتت❤️باعث افتخارمونیلطف کن راه ‌و روش طلای شکسته و کم اجرت رو بگو بهمونمن هر ...

تهران اگر درست بگم فلکه دوم صادقیه جواهری امین هم طلای اجرت پایین داره هم طلای ریز 

فقط نمیدونم بهتون نزدیکه یا نه 

میتونید داخل واتس ازشون خرید کنید و چند روز بعد برید ازشون تحویل بگیرین 

ولی بار اول رو ترجیحا حضوری برید 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
وای چه حرفبه اختیار خودشم نداره بنده خدا دلش خواست بره تعهد نداده بود که تا ابد اینجا باشه دلش خواست ...

اخلاق معصومه جون مثل بچه ها میمونه هردوماه یکبار سرهیچی قهر میکنه ودوهفته بعدش ی پست بلند وبالا مینویسه برمیگرده دو ساله همینه ما دیگه به این قهروآشتی ها والتماس کردن خانم ها عادت کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق معصومه جون مثل بچه ها میمونه هردوماه یکبار سرهیچی قهر میکنه ودوهفته بعدش ی پست بلند وبالا مینو ...

بچه !!!! 

خداشاهده من تا حالا پست نذاشتم بابت این رفت و امدها و صحبت ها 

ولی اینقدر بعضی کاربرها بی ملاحظه ان 

هر حرفی میزنن تهش مینویسن شوخی کردیم

بعضا که اینم نمیگن

بنده خدا میاد این همه ریز به ریز وقت میزاره و مینویسه 

میپسندی بخون استفاده کن 

نمیپسندی بخون و رد شو 

چرا تیکه و کنایه 

من یه سال نیس اینجام ولی واقعا دمش گرم تا الانم مونده و هی میره و دلش نمیاد برنگرده باز نادید میگیره و میاد 

الانم باقی کاربرا هستن ادامه بدید 

معصومه جونم اختیار خودشونو دارن 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
بچه !!!! خداشاهده من تا حالا پست نذاشتم بابت این رفت و امدها و صحبت ها ولی اینقدر بعضی کاربرها بی مل ...

به قول دوستمون اینجا محکوم به سکوت اجباری هستیم،عزیزم از پستم ناراحت شدی بخون و رد شو چرا تیکه وکنایه

سلام . خانوما من 26 میلیون امتیاز رسالت دارم 10 ماهه . میتونم 52 میلیون 5 ماهه وام بردارم؟

خیررررررر

تمام پیاما شده لینک
اگه کسی داره لطفا اینجا بذاره تا انقدر سوال نپرسند.

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

خب سلام علیکم🎀☁️دیروز رفته بودم پمپ بنزینبه پرسنل جایگاه که برام بنزین زده بود گفتماز کارت بانکیم ۵ ...

دوست عزیز هر چیزی آدابی داره 

انجام دادن هم آداب داره 

اتفاقا حق با ایشون بوده که قبول نکرده 

شما هم این کار رو با کسی دیگه انجام نده چون جز خراب کردن روز و اعصاب طرف به علاوه شخصیت خودتون هیچ چیز دیگه نداره 

سلام دوستان ❤️روزپرستاربه همه پرستاران گل تبریک میگم🥰اگر یادتون باشه گفته بودم می‌خوام باپس اندازشخ ...

من باشم اینکارو نمیکنم

حوصله دردسر ندارم 

باشوهرت یک اپارتمان بزرگتر بخر

اپارتمان اپارتمانه 

شراکت اخرش خوب نیست

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بچه !!!! خداشاهده من تا حالا پست نذاشتم بابت این رفت و امدها و صحبت ها ولی اینقدر بعضی کاربرها بی مل ...

دفعه آخر مگه کسی چیزی گفته؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دوست عزیز هر چیزی آدابی داره انجام دادن هم آداب داره اتفاقا حق با ایشون بوده که قبول نکرده شما هم ای ...

چقدر باید انعام داد که به طرف برنخوره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اخلاق معصومه جون مثل بچه ها میمونه هردوماه یکبار سرهیچی قهر میکنه ودوهفته بعدش ی پست بلند وبالا مینو ...

وای از نیش زبونتون

چرا نمیگید بزرگواری می‌کنه برمیگرده...

اصلا فکر نمیکنید امثال شما با این زبون تلختون حق الماس میاد گردنتون...

والا یه عده از سر ناچاری این تاپیک رو میخونن تا زندگیشون رو جمع و جور کنن...و الا به خدا همه بلدن خوب بخرن خوب بپزن خوب بخورن خوب بگردن...شرایط سختی شده...

امثال معصومه هم جز بازگویی تجربه شوند چه کار دیگه ای میکنم اینجا...آیا چاقو گذاشتن زیر گردنتون که روش ایشون رو بری...یا ما انقد نادانیم که میترسید تقلید کنیم از زندگی ایشون...

والا ما عاشق سینه چاک و مرید معصومه نیستیم...ولی واقعا به خاطر اینهمه گذشت و بزرگوارش همیشه از خدا براش طلب خیر میکنیم...چون خیلی چیزا ازش یاد گرفتیم

آدم عاقل سعی می‌کنه از مطالبی که براش کاربردیه استفاده شو ببره و اگه خلاف میرسه رد بشه...که ما بلد نیستیم و همیشه دنبال زیر بغل ماریم...

شما هم لطفاً اگه تجربه ای دارید بفرمایید اگه نه اینهمه تنگ نظری و حسادت تو زندگی واقعی اذیتتون می‌کنه...

قضاوت کار خداست...

چه جوری دلتون میاد اینقدر تلخ بنویسید

هر چند به نوشته هاتون میاد کاربری دومتونه و عقده دارید از محبوبیت معصومه...

اتفاقا از چند روز پیش که معصومه گفت تا عید نمیام کانال ایتا تعدادش چند برابر شد و ایشون با همون بزرگ منشی که دارن اونجا می‌نویسن...

اینجا فراخ و باز تقدیم شما هر چی تجربه دارید بنویسید...

افوض امری الی الله...
کار معصومه قشنگ نبود میخای بری بروایتا کانال زدنت چیه!!!چرا تاپیک رویا جون رو ب هم ریخت مثلا رویا دو ...

واقعا تو مجازی هم دوست و دشمن زیاد شده

اینجا چرا بهم بخوره

خود من ماهی شاید یه بار پست بذارم ولی اکثرا میخونم

شماها که ادعاتون میشه تاپیک رو با تجربه های نابتون سرپا نگهدارید...

مگه رویا جون مغازه یا تولیدی زده که با نبود معصومه کارش بخوابه

خودش شاهده که معصومه چقدر گذشت کرده...

اتفاقا ایتا رو که میخونم دلم قرصه که دیگه کسی نیست بیاد تیکه بندازه...چون هر کی رفته به خاطر خواندن تجربه های معصومه رفته نه اینکه مو رو از ماست بکشه...

البته شکی نیست که جای خالیش اینجا حس میشه...

یه جایی می‌خوندم ارزش آدما به حضورشون نیست به جای خالیشونه که بعد رفتنشون حس میشه...

کاش یکی از این آدما باشیم...

نه اینکه تا دهنمون رو باز میکنیم ذاتمون رو بشه...

باور کنید با حرفایی که با عرض می‌نویسید دلی میشکنه و حق الناس گردنتون می‌افته...

اسم این تاپیک مدیریت اقتصادیه

اگه تجربه ای دارید رو کنید اگه نه مثل من خاموش باشید و استفاده کنید از مطالبی که باب میلتونه...

افوض امری الی الله...