2777
2789
عنوان

من یک روان پریشم

91 بازدید | 12 پست

با این ژن متولد شدم من اصلا مثل بقیه نبودم روحیه ناز ملیح احساسی ندارم و تحمل همه آدم ها برام حال بهم زنه دیدن آدم ها حرف زدن باهاشون لبخندهام زورکی فیلمی هست هیچ حسی ب کسی ندارم نه دوست دختر نه چیزی

خب باید بری روانپزشک و روانشناس 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژن روان پریش نه کسی که در اثر حادثه افسرده شده

بله میدونم مثل کسب که زن پیش فعالی داره با قرص درست میشه و یه سری روش ها

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

منم مدل دیگه تو هستم دائم استرس دارم دائما دلشوره دارم ترس از دست دادن و .....

استرسی بودن بستگی به شرایط زندگیت داره ژن روان پریش یعنی کسی که اصلا احساس نداره 

با قرص تا حدودی میشه وقتی قطع بشه من همینم

زورکی وارد ذهنت نکن قرص که میخوری در کنارش باید مشاوره و روانشناس هم بری که 

خب فقط همین؟ کسی رو دوست نداری؟ مجبور نیستی دوست داشته باشی ما هم فقط یکی دو‌نفر رو دوست داریم بقیه واقعا مهم نیستن سرت به کار خودت باشه 

کارای کارگاهی تکی برا تو بهترین هستن برو یه گوشه برا خودت کار کن