2777
2789
عزیزم نگهداری سیب زمینی در یخچال اون رو مضر وسرطان زا میکنه

منم همچین چیزی رو شنیده بودم

ولی خب

برفرض مثال

اگر ماهم نخواییم بزاریم یخچال همه

محصولات کشاورزی تو سردخونه ها نگهداری میشن

پس خیلی هم 

فرقی تو قضیه نمیکنه مگر اینکه خودمون ارگانیک 

کاشت و برداشت کنیم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم یه سوال دارم ازتون فکرمیکنم اگه اشتباه نکنم شما گفتیدکه ویپادهمسرتون روی گوشی شما نصبه می ...

سلام گلم من  هم ویپاد خودم روی گوشیم هست هم مال همسر 

نال همسر از طریق طرح وب اش  فعال کردم تو گوشیم (تو گوشی خودش هم اصل همراه بانک اش هست) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز میشه بفرمایین چطور به مژه و ابرو روغن زیتون بزنیم ،یعنی چه مدت بمونه،بیشتر لطفا توضیح بدین ...

خیلی هم عالی عزیزم ❤️ 

منم جدیدا کاری که کردم 

هفتگی رو کردم سه روزه 

بودجه ی سه روزه میذارم 

گاه هم دو روزه 

اگه موفق شدم خوب مدیریت کنم همون روز می‌ره تو باکس شخصی خودم 

اینطوری یه مزایایی داره که آدم انگیزه میگیره هم برای اینکه بدون خرج باشه ...هم برای اینکه دو سه روز فورا تموم میشه و پولِ خوبی میمونه 😉

حتما امتحان کن 👌

و از اپلیکیشن مدیریت هزینه ها استفاده میکنم 

تاریخ رو میذارم سه روز 

بودجه ام رو هم وارد میکنم 

تو دستم همه چی قشنگ 

هر چی خرج میکنم می‌نویسه که انقدر مبلغ داری فقط 

@royayezendegi‍ 

سلام گلم من هم ویپاد خودم روی گوشیم هست هم مال همسر نال همسر از طریق طرح وب اش فعال کردم تو گوشیم ...

چه خوب 

عزیزم طرح وب اش فعال کردین منظور چطوری ؟

منم دوست داشتم اینطوری بیارم رو گوشی خودم 

که سخت نشه 

هی نگم که بیا دخترم باز کن گوشی ات رو 

خیلی هم عالی عزیزم ❤️ منم جدیدا کاری که کردم هفتگی رو کردم سه روزه بودجه ی سه روزه میذارم گاه هم دو ...

سلام .عزیزم .خوبی عزیزکم؟ 

من هفتگی خرید میکنم .شما سه روزه خرید میکنید یعنی چطوری با رقم میشه مثال بزنی که بدونم چطوریه ؟ 

بعد هر سه. روز میرید بیرون خرید سه روز انجام میدین؟ اینجور که سخته یا من بد متوجه شدم .

سلام 

منم ۵۰۰ سوت طلای دیجیتال از دیجی کالا خریدم 

ان شاا... هزاران برابرش قسمت شما 

ممنون از همگی 

بچه ها کسی وام دیجی پی رو استفاده کرده ؟؟ 

به نظر خیلی خوب میاد 

فقط بدیش اینه که باید فقط خرید کنیم از فروشگاهاش

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
ممنون عزیزم که برامون می‌نویسی ❤️از گزارش کارات لذت میبرم مخصوصا که دیروز همراه شدی با همسر جان ❤️ ک ...

ممنون عزیزم دوست داشتم محبت های شما رو جبران کنم

ولی بعضی دوستان جوری به جزئیات توجه میکنن و با خوندن  چندتا پیام قضاوت و نتیجه گیری میکنن که آدم ترجیح میده سکوت کنه و فقط خواننده نظرات بقیه باشه و چراغ خاموش ایده بگیره😅🤭

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
کاش بتونی ثبت نامی بگیری.۴۸۰برات میوفته.تحویل۳۰روزه و۹۰روزه هم دارن.فروش عادی و فوق‌العاده هم دارن پ ...

عزيزم سايپا ثبت نام كردم به اسمم درنيومد😔

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من‌ ساینا اس مدل ۱۴۰۱ دارم البته صفر تحویل گرفتم راضی ام خداروشکر

اونموقع چقدگرفتين؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم طلا رو برای چی جمع می‌کنیم ؟برای رفاه و آسایش امون یا غیر اینه عزیزم ؟خدای ناکرده نمی‌خوایم که ...

ممنونم عزیزم🤍

منم همچین چیزی رو شنیده بودم ولی خب برفرض مثال اگر ماهم نخواییم بزاریم یخچال همهمحصولات کشاورزی تو س ...

اتفاقا خیلی ها همیشه در جواب کارهایی که من برای سالم خوری انجام میدم همین فرمایش  شما رو میگن مثلاً میگن خوب تو اینو رعایت کردی فرضا بقیه رو میخوای چکار کنی ولی چیزی که من بهش معتقدم اینه که من کاری که از دستم برمیاد رو انجام میدم ولی چیزی که دست من نیست دیگه دست من نیست.البته تا حد ممکن خوراکیها رو سعی میکنم از جاهای مطمین تر وتا حد ممکن ارگانیک تهیه کنم.من مسیولیتم رو انجام میدم بقیه ش رو میسپارم به خدا

درسته عزیزم پشت پرده همیشه عزیزترین ها هم به فکرو منفعت خودشونن تو هرخونواده ۵تا انگشت شبیه هم نیستن ...

بله عزیرم درست میگید حرفتون صحیح هست خواهر گلم انشا الله هیچ کس هیچ وقت محتاج کمک دیگران نشه خدا بزرگه خدا پشت وپناه هممون هست چشم میخندم قربونت برم 😀😀ولی من خواهرم رو خیلی خیلی دوستش دارم عشقمه به افتخار همه ی خواهرها👏👏