2777
2789

سلام عزیزان بنظرتون اصلاحی در راه هست یا نه عزیزان هر چه زود تر راهنماییم کنین میخواهم یه گرم بفروشم ماشین بیمه اش تموم 100تومن هم برامون 100تومنه

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
قرار انشالله شنبه بذارم روی هم با اعتباری که اینو داده برام یه تیکه طلا بگیرمیا بزنم به حساب طلافروش ...

عزیزم چقدر خوب بیان کردی همه اتفاقا رو 

خدا برای عزیزانتون شما رو حفظ کنه 

چقد حس خوب گرفتم ازتون 

زنده و پاینده باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بنده اظهار نظر میکنمشاید شروع کننده خودتون بودین یا همسرتون. سری بعد با این جمله شرو کنید برا ...

عزیزمی خیلی حرفهات قشنگ وپر از تلنگر بود برای من آخه منم خیلی طلا فروختم ویک خونه مسکن مهر فروختم وخونه داخل شهر در یک منطقه خوب خریدم ولی آسانسور نداره ولی در عوض همسایگان خیلی خوب داره و نور خونه ام عالی هستش ودوتا کوچه تا مدرسه پسرم فاصله داره ومرکز خریده ولی یک وقتهایی میافتم یاد طلا هم یا فشار قرض هام که البته خدارو شکر زود به معصومه جون میگم وخواهرانه راهکار بهم میده  خلاصه خیلی حرفهاتون خوب وپر از انرژی بود دوست عزیز

سلام.اگر تقویت مژه سریتا خواستین بگیرین حتما سرمش رو بگیرین پمادش خوب نیست البته بیشتر وقتی پوست چرب ...

سلام من هم سرم تقویتی استفاده می‌کنم مگه ‌پماد تقویتی مژه هم داریم؟؟🤔

@ستاره_باران_پاییز‍ سلام عزیزززم معصومه جون تگت کردن کارت داره کجایی دخترررامیدوارم که مشغول خوش های ...

رویای عزیز اگر اشتباه نکنم نام کاربری این عزیز تغییر کرده 

یکبار با نام کاربری که اونم پاییز طور بود داخل اسمش گفتن ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم بهترین فرصت مستقل شدن رو از دخترت نگیر به نظرم اتفاقا حتی خوابگاه برای وسواس اش هم عالیه زندگ ...

افرین بهترین راهنمایی این کامنت شما بود....‌تمام حرفهایی که میخاستم بزنم خیلی منطقی نوشتین

مبارک باش عزیزم انشالا بقول معصوم جون هرروز گرم طلاهاتون بیشتر بشه اما چه جالب که بین خواهر برادریتو ...

ماهم مثل شما هستیم اما میگم روش ما اشتباهه روش دوستمون بهتره

رویای عزیز اگر اشتباه نکنم نام کاربری این عزیز تغییر کرده یکبار با نام کاربری که اونم پاییز طور بود ...

جدااا 😳

پس من کاربری جدیدشون رو 

نمیدونم اگه کسی میدونه بی زحمت تگ کنه🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام چراغ خاموش یعنی چجوری الان من میخوام با پول خودم یه ماشین برا خودم بگیرم مطمئن هم هستم بعضیا حس ...

عزیزم اتفاقا من اینجور وقت‌ها نشون میدم و به خودم افتخار می‌کنم شما هرکاری بکنی آدم حسود یچیز پیدا می‌کنه تا حسودی کنه

از قدیم گفتن آدم حسود از چاقی شما لاغر میشه

من که اصلا خودمو محروم نمیکنم دارم زحمت میکشم حقمه که بهترین‌ها رو داشته باشم اتفاقا از هرچیزی که میشه بهترینش رو میخرم و استفاده میکنم بقیه که تیکه میندازن هم فقط لبخند می‌زنم و تمام

اما هیچوقت هدف‌هام رو نمیگم چراغ قرمز برا من یعنی همین هیچوقت برنامه‌هام رو نمیگم تا عملی بشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم نمیشه برین قسمت اداری؟صبح ثابت باشین عصر هم تو خونه یه کاری کنین یا یه کار پاره وقت دیگه داشته ...

ممنونم نوشتید

اداره دیگه تابستوناهم بایدبریم،عیدهم ۷روزمرخصی

هرکی رفته بعدیکسال یه روستامدیریت گرفته وخارج شده

متاسفانه منطقه ما اینجوریه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
جدااا 😳پس من کاربری جدیدشون رو نمیدونم اگه کسی میدونه بی زحمت تگ کنه🙏🏻🙏🏻

میگن در امتداد پاییز 

@درامتدادپاییز‍ 

عزیزم شما کاربر ستاره باران پاییز بودین؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
قرار انشالله شنبه بذارم روی هم با اعتباری که اینو داده برام یه تیکه طلا بگیرمیا بزنم به حساب طلافروش ...

ممنون تواین شرایط برامون حرفای قشنگ قشنگ 😁مینویسی

خدا توان به انگشتات بده معصومه جان

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام خدمت عزیزان من میخام چندروزگیلان بریم حالا میخاستم پیشنهاد بدید که برای اسکان وجاهای تفریحی چکار کنم که هزینه اسکان کمتر بشه ازتون ممنونم رویا جون دعوام نکن این هم نکته مدیریت مخارج داره 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم