2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مشکلات پدر مادر تو خونه خیلی زیاد باشه و دعوا و درگیری بالا باشه

تو طلاق خیلی اویت نمیشن ببکه خوشحالم میشن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سوال کلیشه ای و کلی هستش 

معلومه ک آسیب هست

ولی آسیب بیشتر تویی یه خونه با جو متشنج و فشار روانیه دعوا استرس نبود عشق و حس تنفر که صد البته آسیب بیشتری وارد می‌کنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خیییییلی. اونا بزرگ میشن ولی از درون داغون میشن طفلیا. به میل خودشون به این دنیا نیومدن، ما درقبالشون مسئولیم. باید تا جایی که امکان داره زندگیمون و حفظ کنیم بخاطر بچه ها. مگه موارد استثنا...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بستگی به خیلی چیزا داره

نمیشه همینجوری گفت

مثلا من از خود طلاقشون ناراحت نشدم، ولی از مشکلات مالی ای که بعدش داشتیم خیلی اذیت شدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

به خیلی شرایط بستگی داره. مثلا شرایط خانواده قبل از طلاق (ممکنه کودک شاهد خشونت فیزیکی یا موارد بدتری در خانواده باشه)، اوضاع مالی پدر و مادر بعد از طلاق، اینکه طلاق با موافقت دو طرف و بدون دردسر انجام شده یا نه، شرایط زندگی کودک بعد از طلاق به چه صورت هست و ...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم