2777
2789

بچه‌ها با این درصدا منطقه 2 دختر دعوت به مصاحبه فرهنگیان میشم؟

ریاضی 0 

عربی48

فنون32

جامعه50 

روان 46

تاریخ جغرافیا ۲۵

فلسفه11

اقتصاد۶۰

تعلیم ۸۸ 

هوش۳۰

توروخدا جواب بدین از استرس دارم میمیرم به نظرتون رتبم یا ترازم برای دعوت به مصاحبه چند میشه تخمین رتبه هم میزنم هرکدومشون یه چیزی میگه

فرهنگیان بومی گزینیه و ب استان و شهرتون وابسته‌اس ک چقد ظرفیت داره ،مثلا سیستان ظرفیت بالای هزاره و رتبه ۴۰ هزارم قبول میشه اما بعضی شهرا رتبه ۲۰۰۰ هم قبول نمیشه

کدوم شهرید؟!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فرهنگیان بومی گزینیه و ب استان و شهرتون وابسته‌اس ک چقد ظرفیت داره ،مثلا سیستان ظرفیت بالای هزاره و ...

درسته وشهر ما قم پارسال وسال قبلش هم تا ۳۴۰۰ هم گرفتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته وشهر ما قم پارسال وسال قبلش هم تا ۳۴۰۰ هم گرفتن 

قم امسال از رشته انسانی ۳۱۹ نفر جذب داره

پس رتبه متوسط رو به خوب میخواد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شما از کجا میدونی اهل قمی ؟

خیر عزیزم

ولی ظرفیت پذیرش هر استان رو خیلی وقته منتشر کردن.

کی گفتن چند روز پیش بود؟مگه انتخاب رشته هفته اینده نیست؟ 

الان ک نه

زمستون منتشر شد.

انتخاب رشته هم معلوم نیست کی باشه

خبر درسته معتبره؟

بله

طبق سالای قبل و ظرفیت کل میگن دیگه.

میتونید حتی دفترچه ۱۴۰۲ رو دانلود کنید بشمارید که چند نفر میخواسته ، امسال چون ظرفیت بالاتره یکم از اون بیشتر میخوان