واقعااا چطور میتونید این حرفارو به همجنس خثدت و یه مادر بزنید.. فکر نمیکنم قبل از اینکه این حرفو بزنی اصلا بهش فکر کرده باشی... مگه این خانم اثن موقع که بچه اورد فکر میکرد بعدها ممکنه اینجور بشه اوضاع اقتصادی و گرانی و... مگه ما میدونیم قرار چند ساله دیگه جی بشه جون الان بچه داریم... بحث شعور و انسانیت توی مدرسه واسه چند ساعت هیچی نمیشه اگر بهترین میوه ارو ندی و بزاری برسه خونه بهش بدی... یا حداقل انسانیت و خوبی رو به بچه یاد بدیم که اگر هم نوعش یا دوستش خوراکی داره باهاش تقسیم کنه اینقد ظالمانه حرف نزنید. چون نداشتی بچه نیاری... خیلی مسائل دخیل اول فکر کنید
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم خیلی سال پیش ناظم مدرسه بود گویا اون سال پیاز گرون و کمیاب بود. تعریف میکرد که یکی از دانش آموزهای پولدار برای پز دادن به بقیه، زنگ تفریح پیاز آورده بود وسط حیاط گاز میزد. 😁
آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹
والله حق گفتی حتما باید قشر مرفه باشیم بچه داشته باشیم؟؟؟ اتفاقا تو فیلم هفت سراژدها سلطان خواه دق ...
و عجیب تر از همه زخم زبون هایی هست که میزنن
من واقعا نمیدونم نمی ترسن؟
قلب انسان از این همه بی رحمی به درد میاد
چطور میتونن کسی رو به خاطر نداری تحقیر کنن
مگه نه اینکه همیشه هستن کسایی که از ما ثروتمند ترن؟
اخلاقیات تو جامعه تو افتضاح ترین حالت خودشه
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
دوستان ایشون حداقل بچه اش ۸ سالشه،۸ سال پیش که آلوچه کیلویی ۳۰۰ هزارتومن نبود که میگید پول نداشتی چرا بچه آوردی
زندگی بالا پایین داره یه موقع پول داری یه موقع هم نداری،آدم که نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه
اینجور میوه های گرون رو میشه توی خونه به بچه ها داد بخورن که دیگه مدرسه نبرن
کاش حواسمون بیشتر به همدیگه باشه
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
نه عزیزم شما فک کنم تازه فهمیدی اینترنت کوشی چیه ک از رو پروفایل تشخیص شخصیت میکنی ایشون پول۱ ...
😂
خیلی باحالی نمیدونم چرا خندم گرفت
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
نه عزیزم شما فک کنم تازه فهمیدی اینترنت کوشی چیه ک از رو پروفایل تشخیص شخصیت میکنی ایشون پول۱ ...
یک بار یه کاربری به من گفت ازامضات معلوم چطور ادمی هستی درحالی که من از اینکه اینفد توزندگیم مشکلات خانوادگی داشتم افسرده گی دارم تازه عشق اول و اخرم شوهرم بوده و هست و خواهد بود نمیدونم چه فکرمیکنن اینقد راحت ازیچیز کوچیک قضاوت میکنن من فقط از این جمله خوشم امد فقط همین هیچگونه ارتباطی با زندگیم نداره
اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
من یادمه قدیما باعث پرتقال داشتیم با خودم کلی پرتقال میبردم به همه می دادم اون موقع ها همه نداشتن .هر کی سنش مثل من زیاده میدونه که قدیما خیلی خوراکی ها و میوه ها یی که الان عادیه لاکچری حساب میشد ولی همه مراعات میکردن نمی دونم چی به سرمون اومده آنقدر به هم نامهربون شدیم
عزیزم من همچین حرفی زدم آخه؟ این که رزق رو خدا میده آیه صریح قرآنه این که از ترس فقر بچه تون رو نک ...
آیه قرآن سرجای خودشه ولی هرکی هرچی میگه باید از طرف خودش بگه بماند که تفسیر و ترجمه و معنی و منظور چقدررر میتونه متفاوت با چیزی که میگن باشه یک درصد فقط یک درصد احتمال بده میدونی اگه حرفت درست نباشه و به خدا دروغ ببندی چه گناه بزرگیه؟