2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141299 بازدید | 613 پست
تو هر منطقه ای که باشی یه سری خرید ها خاص محسبوب میشه مثلا تو مدرسه ی شما شاید کسی باشه که پول پرتقا ...

👌👏👏👏👏👏

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ما باغ داریم امروز دادم بچم برد، تو کیسه کوچیک یکی ده تا ریختم، مادرا تو کرپه مدرسه کلی دری وری گفتن ...

یه چیزی میگم شاید به بعضیا بر بخوره من و خانوادم الان یکساله دیگه صدقهامونو به کسی نمیدیم به جاش با اون پول اسکلت میخریم واسه حیونای خیابونی ، چون آدما یا میگن کم بود یا میگن فلانی رو ببین چقد پول داره که به ما اینقد پول میده چشماشونن کوه نمکه ، بعضیا هم که کلا طمع میکنن هی میخوان ازت بکنن ، غذا دادن به حیونای خیابونی واجبتره ادمیزاد بالاخره یه چیزی پیدا میکنه میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین استارتر بچه آوردن یه تصمیمیه که ما به خاطر خودخواهیمون میگیرم نه بیشتر هیچ توجیهی نداره پس باید پای لرزش هم بشینیم اون بچه ات دو روز دیگه دست دوستاش انواع اقسام وسیله ها و خوراکی هارو میبینه قرار نیست به خاطرش بقیه رو سرزنش کنی یا خودت سرزنش کن یا به بچه ات یاد بده باهاش کنار بیاد چون قراره تو آینده خیلی حسرت ها تو زندگیش داشته باشه دست بالای دست بسیار است تو اینستا تو واقعیت زندگی پولدار رو میبینه و فکرش درگیر میشه اگه میخوای در حقش لطف کنی و آماده تحویل جامعه بدیش روحیه اش جوری قوی کن که زود نشکنه و افسرده نشه مظلوم نمایی نکن مسئولیتی که گردنته انجام بده

🌃🏙
شما چی؟ شما که نداشته هاتونو توی موقعیتی که بهش رسیدید میکنید تو جشم دیگران تا اون روزهایی که براش ح ...

تو مگه منو ميشناسي كه الان چقدر دارم يا قبلا چقدر حسرت خوردم😁😁با همين منطق نداشتتون فكر ميكنيد حق باشماست و عقل كلين!! به من چه بشينين حرص خوردن و نخوردن مردم و كنيد بچتونم همينجوري بار بياريد ك هر چي ديد بايد فراهم بشه پس مردم نبايد داشته باشن كه بچه ما نبينه ببينم تا كجا پيش ميريد!

ادبيات يك نفر از همنظر هاي شما درست نبود همه پر از خشم و پرخاش و عقده!

دقیقا اصلا درک نمیکنم چطور یسری تایید کردن  بابا زندگی همینه دقیقا الان یه میوه سادس  پ ...

اصلا باید طلافروشیا بسته شه لباس فروشیا بسته شه میوه فروشیا بسته شه همه چی بسته بشه چون ممکنه یکی نداشته باشه و دلش بخواد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان یه سری تینجیر داغون تازه به دوران رسیده میان میگن پول نداشتی بچه نمیاوردی ولی حقیقت جامعه اینه ...

اتفاقا چند نفر گفتن ولی بعید میدونم تینیجر باشن ولی خوب عقلشون حتی به نوجوان هم نمی رسه

یا خدا کسایی ک نوبرونه میخرن عقده ان؟ً فقیر دیده بودیم ولی فقیر حرف مفت زن هرگز ک حالا دیدیم

فقیر رو در آینه میتونی ببینی

البته معنای واقعی فقر

وگرنه فقر مالی گذراست جان دل

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
پروفایلت نشون میده چطور هستی تازه از پایین رسیدی بالا که اینطور فکر میکنی

نه عزیزم شما فک کنم تازه فهمیدی اینترنت کوشی چیه ک از رو پروفایل تشخیص شخصیت میکنی 

ایشون پول۱۰۰ گرم نداره؟ خب نداره جلوگیری کنه نیاره

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
چرا فکر میکنی شما بهترین و عقل کل هستی... حقیقت اینه کفش نو نگیر بچت بپوشه لقمه نزار همون پرتقال و س ...

نمیدونم شما مشکلت با من چیه بشدت اصرار داری نظر منو تغییر بدی یا منو تو بحث با صغری کبری چیدن شکست بدی بحث اینجا یه چیز مشخصه و‌من نظرم همونه بچمو همینطوری تربیت میکنم تو جایی که من زندگی میکنم کسی نیست که در حد نون نداشتن فقیر باشه ولی قرار نیست میوه های گرون قیمت رو که هرکسی از عهده خریدش برنمیاد و یا ممکنه اون ماه شرایط ویژه ای داشته باشه و نتونه فراهم کنه ببره پیش بقیه بخوره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کاش به جای فکر کردن به خودمون  به دیگران هم فکر می‌کردیم  خیلی چیزا هست که تو خونه می ...

آفرین اصلا اصل قضیه تاپیک اینه ک ب بچه ‌هاتون انسانیت یاد بدید بفهمن شرایط آدما باهم متفاوته!

وقتی مادرایی ک اینا باشن انقد با بیرحمی نظر بدن وای ب حال اون بچه‌ها!

مامی پسراام💙🩵