2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141299 بازدید | 613 پست
یا خدا کسایی ک نوبرونه میخرن عقده ان؟ً فقیر دیده بودیم ولی فقیر حرف مفت زن هرگز ک حالا دیدیم

😂😂😂اینم یدونه ازون تنیجرها که گفتم فکر میکنه هرکسی مخالفشه فقیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اونی که نباید با بچه‌دار شدن جامعه‌‌ی انسانی رو با خطر وجود پسمانده‌های ذهن فقیرش تهدید کنه 

همون حیوان‌های آدم نما هستند که جز شکم و شهوت خودشون و فراهم آوردن بساط عیاشی خودشون و توله‌هاشون هیچی حالی‌شون نیست! 

اینها رسم جنگله! 

تو جمع آدم‌ها قواعد دیگه‌ای جاریه!  

تو کز محنت دیگران بی‌غمی

نشاید که نامت نهند آدمی!

الان گوجه سبز دلش میخواد و نداره پس فردا توی خیابون bmw میبینه و نمیتونه داشته باشه. از همین الان ب ...

حق اندر حق

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خانوما اصلا بحث استارتر نیست تو مدارس دولتی گاهی بچه های بی سرپرست میان گاهی هم بچه هایی که والدی ...

اصلا جرا همه چیز به مال ربط میدن

طرف میبینی اون لحظه نداره

یا دلیلی داره نمیتونه بخوره

یا شرایط تهیه اش نبست که فقط یکی از این شرایط میتونه مالی باشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
فقیر رو در آینه میتونی ببینی البته معنای واقعی فقر وگرنه فقر مالی گذراست جان دل

اینکه شما نتونی کاری بکنی و اگه کسی اون کار انجام داد نهی کنی چون خودت نمیتونی انجام بدی توهین کنی چون خودت نمیتونی انجام بدی حرف مفته حسادته 

همون بهتر خدا نداد چون بحث جنبه اس

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
حالا هموني كه خيلي ادعاي انسانيت و شعور داره به بدترين شكل ممكن داره شعور نداشتش رو نشون ميده اين چه ...

تا ابد حق

دین انسانیت رو هم دیدیم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

محل ما کیلویی ۵۰ تومنه.یه خورده زده داره از اون میخریم .نمیریم از مغازه کیلویی ۳۰۰ بخریم.

مدرسه هم نمیبرن بچه ها بیشتر خوراکی میبرن تا میوه.

ولی فکر نکنم بچه ها نگاه خوراکی همدیگه بکنن. چون تو محیط بودم دیدم توجه نمیکنن کی چی آورده مگه خیلی بچه خاصی پیدا بشه

بیشتر مادرا هستن که مته به خشخاش میزارن .با پرس وجو از بچه هم بچه رو کنجکاو میکنن.تو حیاط مدرسه ۵۰۰تا بچه کی به کی نگاه میکنه.انواع واقسام خوراکی هم میارن.

⭕⭕⭕⭕شمایی که میگین پول نداری بچه نیار⭕⭕⭕⭕

به پول نیست...ماجرای منو بخونید تا بفهمید به پول نیست!

من وقتی بچه بودم پیش دبستانی بودم

چند نفر از بچه ها غذای گرم مثل قورمه سبزی و فسنجون میاوردن مدرسه مینشستن میخوردن بوش منو دیوونه میکرد

میومدم خونه مریض میشدم مامانم درست میکرد بخورم ولی انگار جای اونو نمیداد

تا یک هفته مریض بودم از شدت اینکه یه چیزیو خیلی دلم خواسته و اون لحظه نداشتم

خیلی بده چیزای خاص و بودار میدین بچتون ببره مدرسه

اون بچه شاید بره خونه از همون خوراکی بخوره، ولی فکرش تا ابد باهاشه

مثل من که هنوزم فکر میکنم طعم غذایی که اون میخورد از اونی که من تو خونه خوردم بهتر و متفاوت تر بود

هنوزم دلم میخواد تستش کنم

ولی خب...!

چه ربطیییی داره😧 میوه ی نوبر چه ربطی به عقده ایی بودن داره  الان منم گوجه سبز دلم خواس ...

دقیقا ربطش به اینه که شما اصلا نمیخونی چی نوشتم بحث من اینه یه سری فقط میخوان صورت مسیله رو پاک کنن میگن میخواستی بچه نیاری حس همدلیشون در همین حده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اصلا باید طلافروشیا بسته شه لباس فروشیا بسته شه میوه فروشیا بسته شه همه چی بسته بشه چون ممکنه یکی ند ...

همین...

حالا به یسری بر میخوره که چرا اینجوری می گید ولی واقعیت همینه کسی که پول نداره خیلی حسرتا قراره بخوره

متاسفانه 

سر دو تا گوجه سبز اینجوری ملت رو می‌درید حتی سلامت روان هم ندارید برای بچه تربیت کردن از اینایی هستید که تا یه کسی یه کم از شما بهتره قاتل هم می‌شید چون پر از عقده و‌ کمبودید.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ببین میتونن بگن مدرسه دل پیچه میگیری خونه بخور  بازم نمیدونم چی بگم ایشالله ک مردم سرزمینم این ...

عزیز ماهم بچه داریم توخانواده اصلا کاری ندارن چی بزاری چی نزاری تازه من یه لقمه نون و پنیر بزارم واسه خواهر زاده ام میزارم جایی توی کیف ببینه وبهش میگم حتما بخور گرسنه نمونی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اتفاقا اونی که نباید با بچه‌دار شدن جامعه‌‌ی انسانی رو با خطر وجود پسمانده‌های ذهن فقیرش تهدید کنه.

خداروشکر خودشون فهمیدن که نباید بچه دارشن

خدا بخواد نسلشون منقرض میشه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را