2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 141339 بازدید | 613 پست
بازم سفسطه است مقایسه میوه نوبرونه با نون و پنیر اگه بچه ای حتی نون خالی برای خوردن نداشته باشه مدرس ...

چرا فکر میکنی شما بهترین و عقل کل هستی... حقیقت اینه کفش نو نگیر بچت بپوشه لقمه نزار همون پرتقال و سیب هم نزار چون حقیقت اینکه بعضی از خانواده هنر کنن بتونن بفرستن مدرسه 

اين خشم و عصبانيت براي اينه كه فكر كردن حالا كسي كه بچش چهارتا دونه گوجه سبز خورده حق اينارو خوردن ا ...

شما چی؟ شما که نداشته هاتونو توی موقعیتی که بهش رسیدید میکنید تو جشم دیگران تا اون روزهایی که براش حسرت میخوردید براتون جبران بشه تا به آرامش برسید

درسته؟ 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا بعضی مامانا میگن ساندویچ نده آجیل نده میوه نده پس بچه چی ببره مدرسه خب دختر من لقمه با نون لو ...

برا خودشون میگن 

تغذیه پسر من که هر روز اسنکه غیر از این چیزی نمیخوره ۶ ساعت تو مدرسه ست ضعف می‌کنه .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من ی سوال پرسیدم همشون ساکت شدن  بعضیا پول همین نون لواشم ندارن؟ نون لواشم ندیم دیگه

اره به خدا نمیشه کسی رو قضاوت کرد مثل این میمونه بچه من محبت پدر ندیده بگم تو کلاس کسی حق نداره از پدرش حرف بزنه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

تو این تاپیک چقدر بیشعور زیاده😶 استارتر به بچت بگو دنیا بی رحم شده ادما حتی اگه بتونن گوشتتو میخورن بگو مراقب خودش باشه که ادم خوبی بمونه 💚

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

برا خودشون میگن  تغذیه پسر من که هر روز اسنکه غیر از این چیزی نمیخوره ۶ ساعت تو مدرسه ست ضعف م ...

اره همون تنها کاری که از دست ادم بر میاد زیاد بزاره بگه با دوستات بخور 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

وقتی طرف صفره چجوری بخره خیلیا فقیر هستن

اینی که استارتر گفت ۱۰۰ گرمش میشه ۳۰ تومن همین که استارتر گفت

حداقل ترین هزینه خوراکی یک روز مدرسه ۳۰ تومنه

یه کیک و شیرکاکائو ۳۰ تومن میشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چی بگم. ینی یه ۵۰تومن نبوده براش بخره.؟ تو این یک ماه ک الوچه اومده

حتما بنده خدا نداشته 

من اینجا خیلی دیدم میگفتن شرمنده بچه هستن ایشالله ک حالا دروغ باشه ولی واقعا فقیر زیاد هست فقط خدا کمک کنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اصلا و ابدا....اینکه تو این وضعیت اقتصادی بیمار کمی روان سالم تزریق کنیم به بچمون خواسته من نیست...ک ...

باور کن زایمان کرده بودم یه شبی شد دلم واقعا کباب میخواست گشنه بودم یخچالم بخاطر گوسفند قربانی گوشت داخلش بود ولی نمیتونستم پاشم درست کنم به والله بدنم از شدت گشنگی دچار رعشه و لرز شد داشتم جون میدادم پاشدم یه چیزی پیدا کردم خورردم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
حتما بنده خدا نتونسته کیلویی۵۰۰تومنه  اون مادر و پدر بچه مقصرن دست بچه میدن میتونن الکی بگن ما ...

اخه مگه ادم دلش میاد به بچش که میخواد خوراکی نده

بهش میشه گفت به دوستات تعارف کن باهم بخورید 

حالا مدرسه اینجور تو خیابون که میبینه دست مردم 

بنظرم باید بچه رو متقاعد کرد یجوری نمیشه گفت کسی نیاره که کسی دلش نخواد اونم یه چیز ساده مثل میوه 

حالا اگه یه چیز عجیب و غریبی بود که ۹۰ درصد مردم نمیتونستن بخرن یه چیزی