2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست
عدش منو برد میدان آزادی هولوکوپتر اونجا منتظر بود سوارش شدمرفتیم ار ابر ها رد شدیم رسیدم به دریا اول ...

🤣😂😂😂🤣😂😂

توفرق شمال وجنوبو هنوز نمیدونی

بعد لامبورگینی ۲۰۲۵ سوار شدی

فک کنم رفتی سفر به آینده🤣😂

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو برد کنار دیرا و سوار کشتی سفید با چراغ های قرمز آبی صورتی که تزیین شده بود سوار شدم منتظر شوهرم ...

خا الحمدلله تایتانیکم ۳ هم ساخته شد

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
یه. روزم به خاطر یکی با دو قطع ارتباط می‌کنه مامانم همیشه میگه بترس از ادمی که بخاطرت از پدر مادرش ...

هیچ کس نمیتونه بخاطر یکی دیگه از خوانوادش بگذره دیدم که میگم ده سال هم بتونی جلوشو بگیری بازم یه روز یادشون میفته و میره سراغشون 

من رفتم طرفش دویدم طول کشتی زیاد بود یه دقیقه ای طول کشید برسم بهش منو نگاه کر منم نگاه ش کردم دیدم بغض کرد و گریه کرده هق هق گریه میکرد و سجده ی شکر میکرد

دیشب یه کاربر میگفت شوهرم سوپرایزم کرد جلوی همه کیس کرد همه کاربرا سربه سرش گذاشتن کلی خندیدم 🤣

یکیش می‌گفت کیس به اون بزرگی رو چجوری داد به تو 🤣🤣

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
چرا اجازه نمیدین حرفش وبزنه 🤔😐 چتونه واقعا چرا همه حمله میکنید چشم دیدن خوشبختی کسی وندارید؟ هم ...

طرف سرکارت گذاشته

خون خودتو کثیف نکن عزیزم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اگر مرد باکمالاتی باشه امکان نداره با همچین خاله زنکی ازدواج کنه نوشته هات به ادم این حس رو میده که ...

🤣😂😂😂😂😂😂

من رفتم طرفش دویدم طول کشتی زیاد بود یه دقیقه ای طول کشید برسم بهش منو نگاه کر منم نگاه ش کردم دیدم ...

تازه مسلمون شده؟ 😐🤣

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
ا شوهرم منو خیلی دوست داره هربار که منو میکنه دست پاش می‌لرزند منو لایق خودش نمیدونه آخه من خیلی سرگ ...

والا حق داره اخه کی همچین زن خیال پردازی داره😂

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
من رفتم طرفش دویدم طول کشتی زیاد بود یه دقیقه ای طول کشید برسم بهش منو نگاه کر منم نگاه ش کردم دیدم ...

میشه فقط بگی پارکت کجاس؟هیچی نمیخام دیگه

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود